Nevoie de avocat la CEDO pentru Florin Barbu, căruia statul britanic i-au luat abuziv copiii și i-au dat spre adopție unui cuplu homosexual

1 350

Florin Barbu, românul căruia statul britanic i-a luat abuziv în custodie cei doi copii, și soția sa, Claudia Racoltă, au epuizat căile de atac pentru recâștigarea copiilor lor biologici luați în custodie în mod abuziv de autoritățile britanice în urma unor certuri din familie și apoi încredințați în regim de urgență unui cuplu de homosexuali.

florin-barbu-and-children

Românul a dovedit și înainte de proces că era un tată bun, iar acum nu renunță să se lupte pentru copii săi. El a făcut apel public pentru a fi sprijinit pe parte juridică printr-un proces la Curte Europeană a Drepturilor Omului.

Între timp, în marile orașe din diaspora europeană continuă, în ritmul de aproximativ două pe lună, protestele de susținere pentru copiii Barbu-Racoltă, pentru copiii Andreei Sutton și pentru fiul lui Eugene Lukjanenko – familii de imigranți în Marea Britanie ai căror copii au fost practic răpiți în mod abuziv de stat și păstrați cu girl tribunalelor de familie britanice – un adevărat stat (și din păcat nu unul de drept!) în interiorul statului britanic.

sursa: Știri pentru viață

1 Comment
  1. calin eugen says

    IMAGINATI-VA COPIII INTR-O FAMILIE DE HOMOSEXUALI.INCHIDETI OCHII SI DORMITI EI,CE ATI VISAT?

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php