Marian Munteanu vrea sa schimbe din temelii sistemul de apărare a României: Evoc vechiul concept militar românesc. Țara sa fie apărată de către întregul popor!

1 439
Conducătorii noștri au reușit să distrugă lucrurile bune realizate în economie, să izgonească din România milioane de oameni, au ajuns la performanța cumplită ca teritoriul național să fie cumpărat bucată cu bucată, a declarat Marian Munteanu într-un interviu la postul 6TV. Au reușit „distrugerea, dezarticularea culturală, spirituală, deznădejdea, resemnarea, inocularea unor idei complet greșite”, precum aceea că poporul român nu e bun de nimic și că trebuie mereu să așteptăm ca alții să decidă pentru noi, în numele nostru.

„Pe de o parte, conducătorii noștri au reușit să risipească resurse și energii uriașe, să distrugă lucrurile bune, care totuși se făcuseră în economia României, să dezasambleze o serie întreagă de elemente, care țin de construcția economică a țării, să risipească aceste bunuri și să nu le înlocuiască cu nimic.
Au reușit cumplita performanță de a izgoni, din țară, milioane de oameni, de a face ca teritoriul național să fie cumpărat bucată cu bucată, de către tot felul de persoane, multe dintre acestea fiind investitori speculanți, și de a nu oferi șansa firească a unei societăți normale, echilibrate, cu respect față de inițiativa și munca românească. Au reușit distrugerea, dezarticularea culturală, spirituală, deznădejdea, resemnarea, inocularea unor idei complet greșite. Precum aceea că poporul român este incapabil.
Că nu suntem buni de nimic, că trăim într-o țară în care totul merge prost. Și tot ce avem noi de făcut ar fi, în opinia celor care au dirijat această campanie de propagandă neîntreruptă, timp de 25 de ani, că noi trebuie să fim un popor slugarnic, care să așteptăm mereu să vină alții să decidă. În numele nostru și pentru noi. Sunt lucruri grave, pe care ar trebui să le îndreptăm cât mai repede.
Prea des am avut, din partea unor înalți reprezentanți ai statului român, aproape exclusive atitudini servile, lipsite de demnitate sau dezinteres față de poziționarea corectă și eficientă a României, în dialogul măcar regional, dacă nu în cel de mai mare anvergură. Nu cred că o asemenea dificultate, acumulată în timp, se poate rezolva într-un an sau doi”, a spus liderul Alianței Noastre.
Președintele să ceară el guvernului să se suspende vânzarea terenului către persoane fizice și juridice străine
Marian Munteanu s-a declarat îngrijorat „că suntem aproape izolați, și nu avem suficiente inițiative în ceea ce privește construcția unor zone de dialog strategic, poziționări în această regiune unde ne aflăm.
Mi s-ar fi părut normal ca președintele să ceară el guvernului să se suspende vânzarea terenului către persoane fizice și juridice străine. Trebuie foarte rapid să se realizeze tot ce s-a furat, s-a înstrăinat fraudulos. Actualul guvern nu a reușit să satisfacă așteptările cetățenilor. Am o singură dorință, pe finalul de mandat al guvernului, să ia toate măsurile, pentru ca aceste alegeri să fie corecte.
Avem un colos politic, reprezentat de două partide mari și vreo trei anexe, care au pus practic monopol pe Parlamentul României, pe Guvernul României, pe instituțiile statului. Cred că este normal, în România, ca după atâția ani de monopol al unei grupări transpartinice cetățenii să aibă dreptul să voteze o formațiune politică precum Alianța Noastră România, complet în afara sistemului menționat.”
Biserica Ortodoxă Română și alte culte religioase au un rol fundamental
Prioritar este să se recupereze pagubele, în opinia lui Munteanu:
„Nu vedeți că avem tot felul de procese, discuții, arestări. Bun. Dar unde sunt banii? Adică în România au dispărut miliarde, s-au volatilizat sume enorme. Nu am nici o bucurie să văd un om în închisoare. Cei vinovați merită o pedeapsă, dar ce mă interesează pe mine este recuperarea pagubei. Acești bani, furați din buzunarele cetățenilor, să ajungă înapoi la societate și să fie utilizați corect.”
Biserica Ortodoxă Română și alte culte religioase au un rol fundamental: „Pe de o parte acela de a răspunde unor nevoi sufletești, spirituale, normale și pe de altă parte de a contribui la clădirea acestei unități și acestui atașament față de această patrie.
Atât de jos au ajuns unii încât să nu poată înțelege că este firesc să îți venerezi eroii, bunicii, străbunicii, militarii, luptătorii? Noi susținem Biserica Ortodoxă Română, respectăm și susținem toate cultele creștine, deoarece credem că tocmai creștinismul este componenta esențială a civilizației noastre. Biserica și armata constituie stâlpii pe care stă orice construcție a unui stat. Sigur că aceia care dau cu bolovanii își dau seama de un lucru simplu: pe acest temei, de mesaj spiritual, se clădește o anumită solidaritate, o anumită unitate. Le este frică de lucrul ăsta. Ei nu au nevoie de un popor unit, cu demnitate. Nu au nevoie de un popor în care să fie, totuși, mulți oameni gata să își dea viața pentru patria lor.”
E vechea gândire militară a românilor, așa s-a apărat poporul nostru
Fostul lider al Pieței Universității este de părere că trebuie sporită capacitatea de apărare a României și apelează la vechiul concept, potrivit căruia țara trebuie apărată de întregul popor. În Turcia, spre exemplu, este o mândrie să te înrolezi, multe nume sonore servind armata. În prezent, la noi, Armata Română este formată din profesioniști.
„Ne opunem, cu toată fermitatea, pericolului invaziei de către forțe străine, care vor să ne schimbe profilul nostru religios, așa cum este acesta.  Din punctul nostru de vedere, capacitatea de apărare a țării trebuie să sporească. Nu suntem într-o situație fericită în acest moment. Eu întotdeauna evoc un concept vechi. Acela al apărării țării de către întregul popor. Este vechea gândire militară a românilor, așa s-a apărat poporul nostru.
Susținem o creștere a capacității de apărare a țării, o mai bună organizare și instruire a armatei, o dezvoltare a industriei de apărare. Avem posibilitatea unui nou început politic, cu un parlament în care forțele patriotice să fie prezente, să își reprezinte cu cinste concetățenii și să dea un nou imbold, pe de o parte activității parlamentare, cât și intervenției în zona Executivului, pentru a lua rapid măsuri așteptate de foarte multă lume”, a spus Marian Munteanu la  6TV.
1 Comment
  1. IO...gerules says

    Introducerea serviciului militar obligatoriu in Romania este o necesitate.in conditiile zazboiului psihologic si psigotronic care se desfasoara acum in Romania,nevazut,perfid si care aduce cele mai groaznice deteriorari a structurilor de rezistenta a unui popor.Armata si Biserica trebue sa fie bastionul apararii nationale,dar ele sa fie dominate de legile divine:munca,disciplina,scoale si educatie,ajutorare omeneasca,onoare.Armata trebue sa invete tineretul tarii nu numai cum sa traga cu pusca ci trebue instruit cum sa se apere de armele moderne de atac impotriva omenirii,prin massmedia-filme,TV,otraviri alimentare si medicamentoase si anume numai evitandu-le.Imaginati-va ca nimeni nu se mai uita la TV-uri,ca nimeni nu mai cumpara de la supermarket,ca nimeni nu mai invita manelisti la diferite petreceri,ca lumea se aprovizioneaza cu mancare,la inceput mai dificil dar treptat tot mai eficient dela producatori romani care nu vand otravuri,cu farmacistii la fel,sa foloseasca pe cat posibil tratamentele babesti,care dealungul sutelor de ani a sustinut vigoarea poporului roman.Toti producatorii si aruncatorii de bombe psihice vor disparea,daca nu mai au cui sa-si vanda moartea.Soldatii intorsi acasa sa-si invete rudele,prietenii,familia sa faca toate acestea.Biserica Ortodoxa pe langa atmosfera celesta,divina pe care trebue sa o intretina,ea sa sustina armata in lupta cu noile arme ,pur si simplu prin evitarea”gloantelor”si”bombelor prezentate mai sus,:massmedia(TV,filme,ziare,compiuter…)farmacii,supermarketuri…Despre celelate culte religioase crestine nu se poate spune decat ca au tradat interesele neamului romanersc pentru interele lor proprii,se asociaza cu dusmanul de moarte al romanilor.Numai printr-o vointa unita a intregului popor de aparare a tarii ,a lor si copiilor lor,Romania mai poate fi salvata dela pieire.In conditiile actuale nimeni nu mai este chemat la arme ci la o treaba mult mai”usoara”,la unirea psihica prin intelegerea starii dusmanului cu care lumea are deaface,care o loveste de moarte din toate pozitiile.Asta ar trebui sa fie dezideratul unui partid politic al natiunii romanesti.Chestia cu partidele politice traditionale este o logoree de prostit lumea,acum trebuesc ale metode si alte arme de lupta si acest lucru il poate face numai un partid nou,cu tineri optimisti si cu mai varstnici cinstiti,cu dragoste de tara si de neam.D-nul Calin Georgescu ar trebui atras spre voi.Dar mai e si PRM-ul reinnoit.Numai un compromis patriotic ai poate unii pe romani pe altaru Patriei.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php