Sensibilitatea evreiască

2 420

Donald Trump, candidatul republican la funcția de președinte al SUA, a publicat pe Twitter un sondaj din care rezultă că 58% dintre alegătorii americani o consideră coruptă pe Hillary Clinton, candidatul democrat la aceeași funcție.

Postarea inițială, intitulată „Hillary cea coruptă intră în istorie!”, era însoțită de imaginea de mai jos:

Hillary clinton corupta, steaua lui David

După cum se observă, mesajul „Cel mai corupt candidat din istorie!” a fost plasat pe fondul unei stele roșii în șase colțuri. Imediat a început scandalul, unii susținând că Donald Trump ar vrea să transmită mesajul că Hillary Clinton este finanțată de evrei corupți. După cum se știe, simbolul Israelului este steaua lui David.

Steagul Israelului
Steagul Israelului

N-a trecut mult și Donald Trump a șters imaginea inițială înlocuind-o cu cea de mai jos:

Hillary Clinton cea corupta

Singura diferență este că mesajul „Cel mai corupt candidat din istorie!” este plasat pe fondul unui cerc roșu. Oare ce vrea să transmită Donald Trump de data aceasta? Că Hillary Clinton este finanțată de japonezi corupți? Așteptăm protestele.

Steagul Japoniei

de Tudor Marincu RostOnline

2 Comments
  1. Ionut Moraru says

    Propun sa se puna a treia oara simbolul Garzii de Fier ceea ce ar fi cel mai corect.
    El a fost preluat si de Anti Defamation League putin stilizat, adica jidanii pe care ii pupa in trei litere Killary, asa ca e cel mai corect GARDA!

  2. RAZBUNARE! says

    cine reactioneaza se simte cu musca pe caciula

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php