Din nou Europa sub teroare

2 1.041

După Paris, capitala Franței în toamna anului trecut, acum a venit rîndul capitalei Belgiei și a Uniunii Europene să cadă victimă atentatelor coordonate ale terorișitilor musulmani. Doar că de data asta nu cred că sînt prea mulți cei care sînt surprinși de atac. Și asta este trist pentru că atacurile teroriste devin ceva normal cu care ne obișnuim rugîndu-ne doar ca să nu cădem noi victime.

Pot pune pariu de pe acum că printre teroriștii musulmani responsabili de atacul de azi sînt și tineri musulmani născuți, crescuți și educați în Belgia. Probabil că în urmă cu 20 de ani lumea civilizată ar fi lăcrimat dacă ar fi văzut poze cu teroriștii de azi în tabere de refugiați jucîndu-se prin noroi. Cu siguranță ar fi demonstrat și ar fi cerut autorităților să facă ceva, să le ofere adăpost familiilor lor în țările europene. Iar cei ce s-ar fi opus ar fi fost etichetați ca extremiști de dreapta și rasiști.

Exact cum se întîmplă în zilele noastre. Să-i primim cu brațele deschise și să-i ajutăm pentru că se vor integra și vor deveni cetățeni europeni model. Acum nu zic că toți musulmanii sînt teroriști, zic doar că toți teroriștii sînt musulmani și că  printre copiii refugiaților de azi se găsesc teroriștii de mîine. Pe care și noi, prin reprezentanții noștri, îi primim cu brațele deschise.

Explicația este extrem de simplă, musulmanii nu vor să se integreze, oriunde trăiesc în lumea asta, trăiesc în cartiere de-ale lor, merg la școli de-ale lor, foarte rar socializează cu populația băștinașă. Și asta datorită religiei lor deși vezi la televizor părinți plîngînd care nu-și pot explica cum de copilul lor liniștit, iubitor de muzică și fotbal, a devenit terorist. Pentru că asta îi învață islamul, să lupte toată viața împotriva necredincioșilor pînă cînd nu va mai fi nici unul. Iar cei ce nu se convertesc de bună voie trebuie exterminați.

Domnilor guvernanți, încă mai e timp să spunem NU invadatorilor musulmani, avem Constituția de partea noastră:

ARTICOLUL 3
(1) Teritoriul României este inalienabil.

(2) Frontierele ţării sunt consfinţite prin lege organică, cu respectarea principiilor şi a celorlalte norme general admise ale dreptului internaţional.

(3) Teritoriul este organizat, sub aspect administrativ, în comune, oraşe şi judeţe. În condiţiile legii, unele oraşe sunt declarate municipii.

(4) Pe teritoriul statului român nu pot fi strămutate sau colonizate populaţii străine.

Să ne dea Europa în judecată că nu vrem să-i primim, cu Constituția alături vom cîștiga orice proces.

de Tudor Marincu RostOnline

2 Comments
  1. Farcas says

    „avem Constituția de partea noastră”

    DEGEABA! – nu avem arme

  2. Adrian says

    Europa este sub teroare prin grija structurilor criminale care conduc uniunea europeană. Ei sunt cei care au permis migrația iresponsabilă, ei sunt cei care cunosc in detalii activitatea ISIS si lasă lucrurile sa se întâmple exact cum si cei de peste ocean au știut si au lăsat sa se întâmple. Victimele inocente sunt doar pierderi colaterale de care guvernelor nu le pasa nici cat negru sub unghie ! Acești criminali care ne conduc au nevoie de motive pentru a putea pune in aplicare planurile lor diabolice.
    Trăiască Legiunea și Căpitanul !

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php