Legea prin care Liviu Dragnea vrea să înființeze „Ministerul Adevărului”, la un pas de adoptare. Amenzi URIAȘE pentru cei care ar critica homosexualitatea sau imigranții

2 476
Persoanele care defăimează prin intermediul rețelelor de socializare ar putea plăti o amendă de 30.000 de lei, dacă victima este o persoană fizică. Cei care defăimează un grup ar putea plăti până la 100.000 de lei.
Acestea sunt câteva prevederi din Legea Defăimării, propusă de Liviu Dragnea, act normativ ce tocmai a primit aviz favorabil din partea Comisiei Juridice și Comisiei pentru Drepturile Omului din Camera Deputaților, informează PoliticScan.
Potrivit actului normativ, amenzile se vor aplica de un departament special înființat în cadrul Consiliului Național de Combatere a Discriminării.Proiectul de lege va fi supus miercuri, 10 februarie, votului plenului Camerei Deputaților, care este forul decizional, arată sursa citată.
Legea propusă de Liviu Dranea a fost criticată dur de către președintele Asociației Pro-Vita București, Bogdan Stanciu, care afirma că președintele PSD dorește înființarea unui „Minister al Adevărului”.
„Recent am recitit „1984” și în special această frază mi-a reapărut în minte, obsesiv: „Dacă vrei o imagine a viitorului, închipuie-ți o cizmă zdrobind mutra unui om — și asta pentru vecie”, îi spune un funcționar al Partidului unui deținut vinovat de Crimăgândit.

Nu sunt un conspiraționist; dimpotrivă, îmi place să mă cred condus în decizii și acțiuni de fapte și rațiune. Dar chiar și așa, fără să am dovezi, îmi pare evident că nu Dragnea a creat acest proiect. Am simțit imediat duhoarea caracteristică a neomarxismului și pun prinsoare că la redactarea proiectului de act normativ lui au participat niscaiva ONG-uri „prietene” ale unor anumite minorități – sexuale și ateiste. E stilul lor: dacă nu poți silui realitatea care refuză să transforme în normal o anomalie, bagă-le pumnul în gură celor care o afirmă.
La ce avem nevoie de o nouă lege antidiscriminare când deja le-am adoptat pe toate cele impuse înainte de aderarea la UE, plus încă altele, opționale; la ce avem nevoie de un nou departament al Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării, cu nume orwellian („Departamentul pentru Promovarea Demnității Umane și Toleranței” – de ce nu-i spune direct „Ministerul Adevărului”?) cu noi cheltuieli bugetare și alți birocrați angajați să frece menta; la ce avem nevoie de noi restricții, când și-așa oamenii sunt tot mai timorați și mai năuciți de cotidianul unei existențe în care se simt străini?
Vă semnalez trei situații, deloc ipotetice:
– citirea anumitor pasaje biblice, precum cele care afirmă că homosexualii nu ajung în Rai dacă nu se pocăiesc (Corinteni 6:9-10);
– semnalarea faptului că anumite grupuri sociale sau etnice au rată ridicată a infracționalității;
– apariția unor cărți precum „Fața nevăzută a homosexualității”, în care se scrie (motivat prin date statistice!) că homosexualii prezintă o probabilitate de cel puțin 160 de ori (cu 15.900%) mai mare de contaminare cu HIV decât heterosexualii.
TOATE aceste situații vor fi sancționate de „Ministerul Adevărului”, creat de dl. Dragnea, cu amenzi ruinătoare”, scria el atunci.
Articolul integral și argumentele împotriva acestei legi, AICI.
2 Comments
  1. IO../gerules says

    Nemaipomenit Ministerul Adevarului,deci adevarul a ajuns sa aibe margini si sa incapa in gaoacea uni Minister.Cine o fi seful care patroneaza peste adevarurile din lume?Acum poate sa se infiinteze si Ministerul Minciunii,Ministerul Suferintei,a iubirii,a urii si dece nu si Ministerul cacastorii?…Pana unde poate ajunge abjectia mintilor pierdute in irealitate,minti care din pacate judeca omenirea din Romania.Corneliu Codreanu spunea ca nimeni nu are dreptul sa te judece pe tine ci doar tu insuti,criticand un percept din Dreptul Roman,care este international si care spune ca nimeni nu are drepul sa-si judece propria cauza,pozitionand persoana umana in umana dintr-un inceput ca vinovata,aflata in prezumtie de vinovatie,ceace poate sa nu fie adevarat si in nici un caz dreptPrin infiintarea acestui Minister se da drumul la cainii salbatici.

  2. ionut moraru says

    Este un curent deosebit de periculos azi in Europa, impus de guvernele marioneta, prin care nu se mai poate spune nimic rau despre navalitorii arabi, in caz contrar avand de suferit. Liviu Dragnea: un cacat bolnav de soroşism. Si cand vorbesti de un cacat nu poate fi o defaimare, ptr ca un cacat va ramane intotdeauna un cacat si va mirosi la fel. Doamne ajuta ca istoria sa traga apa dupa el!

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php