Groparul Europei Creștine, persoana anului 2015 pentru publicația Time

5 725

Angela Merkel, cancelarul Germaniei, a fost declarată personalitatea anului 2015, de către publicația americană „Time”. Nu știu dacă cei de la publicația americană realizează ironia titlului ales pentru articolul de fond: „Chancellor of the Free World”, adică „Cancelarul Lumii Libere”, exact titlul pe care l-a visat Hitler.

Angela Merkel, persoana anului 2015

Una din realizările care îi sînt recunoscute Angelei Merkel şi care au propulsat-o într-o atare poziţie a fost deschiderea largă a porților Europei pentru invadatorii musulmani. Mă întreb ce-or fi gîndit familiile celor 130 de victime ucise de către teroriștii musulmani pe 13 noiembrie 2015, la Paris, cînd au aflat decizia publicației americane. Ca să nu mai vorbesc de milioanele de creștini care și-au dat viața de-a lungul secolelor pentru a împiedica islamizarea Europei.

Apropo de Hitler, acesta a fost declarată personalitatea anului 1938 pentru aceeași publicație americană. În 1939, a fost rîndul lui Stalin să fie declarat personalitatea anului, titlu de care acesta s-a mai bucurat  și în 1942.

Hitler, Stalin, persoana anului Time

Angela Merkel se află, deci, într-o companie selectă.

de  RostOnline

5 Comments
  1. ionut moraru says

    Este o rusine pentru Adolf Hitler sa fie comparat cu lesbiana cocosata comunist R.D.G-ista si evreica Angela Merkel, declarata omul anului (nou evreiesc). Evident, ca doar a distrus Europa, cum sa nu fie declarata omul anului de catre revistele filo-evreiesti. Asa este, omul anului pentru ei. In realitate nu-i ajunge nici la unghia mica de la piciorul stang lui Adolf Hitler.

  2. pui de dac says

    Bravo mai nene! Deci ai ajuns si apologet al paganului Hitler; ai macar idee ce avea de gand sa faca daca ar fi castigat razboiul? Romania in configuratia actuala ar fi fost stearsa de pe harta; el s-a folosit de Antonescu care i-a dat tot ce a vrut si a mers pana la stalingrad unde au murit sute de mii de soldati degeaba pentru fantasmele unui dement. Daca nationalismul a fost pus la zid dupa al doilea razboi mondial asta se „datoreaza” lui Hitler si Mussolini, un pagan si un ateu care au compromis nationalismul; fara prostia asta de corectitudine politica nationalismul nu mai avea nicio sansa. Acum are sper sa n-o compromita si pe-asta Marine Le Pen; si mare atentie la Putin ca ne trezim maine poimaine si cu ortodoxia pusa la zid din cauza lui si a „fratilor rusi ortodocsi”…

  3. dan paval says

    „Angela Merkel, cancelarul Germaniei, a fost declarată personalitatea anului 2015, de către publicația americană „Time”.”

    Mai bine v-ati fi uitat cine sunt proprietarii lui „TIME”! NU stiati? sunt sionisti „evrei”! De aceia au „felicitat-o”!
    Vine Frontul National la putere in Franta si apoi va veni si in Germania frontul lor de salvare…poate va ajunge si la noi!

  4. ionut moraru says

    Am rugamintea sa nu imi mai pui in gura cuvinte pe care nu le-am spus. Nu sunt apologetul lui Adolf Hitler, iar comparatia a fost corecta.
    Elie Wiesel scrie: „Fiecare evreu trebuie să rezerve în fiinţa lui o zonă aparte pentru ură – o ură sănătoasă, bărbătească – pentru tot ceea ce este personificat în nemţi şi pentru ce supravieţuieşte la nemţi. Dacă ar face altfel i-ar trăda pe cei morţi“ (Legends of Our Time, New York, Schocken Books, 1982, p. 142). Dar ura asta nestinsă pentru întregul popor german din adâncurile preistoriei şi dincolo de sfârşitul veacurilor nu l-a împiedicat pe Elie Wiesel, atunci când se afla internat la spital la Birkenau în Ianuarie 1945 din cauză că avea o infecţie la un picior, unde tatăl său îi ţinea tovărăşie până la însănătoşire, la apropierea trupelor sovietice, să prefere să se retragă în Germania împreună cu trupele naziste. Wiesel tatăl şi fiul au analizat bine situaţia şi au cerut să însoţească trupele germane în retragere, în loc să-i aştepte pe eliberatori (Night, p. 93).
    Cat despre „ce avea de gand sa faca”A.H., m-am saturat de basme. Sigur nu avea de gand sa asasineze 1 milion de anticomunisti! romani
    Iar Romania AZI e stearsa de pe fata Europei si nu daca ar fi castigat razboiul Hitler. Nationalismul ” a fost pus la zid” din cauza evreilor si nu din alta cauza, ptr ca le strica lor planuril de formare a unui sat mondial.

  5. pui de dac says

    :)))) buna asta cu satul mondial; a e stearsa? pai si atunci de ce ne-m mai agita si chinui atata a? ce atata nationalism , cum ramane cu adevaratele infrangeri ??? nu-i asasina ii tinea rezerve prin alte lagare…

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php