REVOLTĂTOR! Terorismul anti-memoriei loveşte şi în Spania. Monumentul de la MAJADAHONDA în pericol!

31 1.572

Monumentul a doi români, condamnat de primăria din Majadahonda.

gggggOfensiva de desfiinţare a istoriei recente şi de arestare a memoriei luptei anticomuniste continuă şi loveşte şi în extremitatea opusă a Europei. În Spania, monumentul închinat românilor Ionel Moţa şi Vasile Marin urmează să fie demolat, cel târziu până la sfârşitul acestui an, conform unei hotărâri a Consiliului Local din Majadahonda, localitate din vecinătatea Madridului.

Presa spaniolă a reflectat deja această hotărâre, care a fost luată la iniţiativa reprezentanţii PSOE (Partidul Socialist Muncitoresc Spaniol), Somos Majadahonda (Suntem Majadahonda) şi Izquierda Unida (Stânga Unită). Spre ruşinea lor, reprezentanţii Partidului Popular, aflat încă la guvernare, au hotărât să se abţină de la vot, deşi deţin majoritatea în componenţa Consiliului Local, stângiştii reuşind să-şi impună propunerea.

Hotărârea primăriei din Majadahonda s-a întemeiat pe această Lege a Memoriei Istorice, socialiştii şi comuniştii argumentând că Monumentul închinat celor doi legionari români  vine pe fundalul acestei Ley de la Memoria Historica, argumentând faptul că, deşi situat pe o proprietate privată, monumentul este de acces public şi reprezintă locul unor comemorări regulate pentru naţionaliştii români şi spanioli. Stângiştii au susţinut că loculr epectiv a devenit o groapă de gunoi, deşi acest lucru nu este real. În ultimii ani, monumentul a devenit ţinta vandalismelor comise de anarho-comuniştii madrileni, aceştia distrugând gardul de împrejumuire. Aşadar, unii strică , iar alţii vin şi acuză, dar şi unii şi ceilalţi fac parte din aceeaşi cloacă ideologică.

Singura circumstanţă care amână punerea în practică a deciziei primăriei este faptul că terenzul pe care se află monumentul este proprietate privată, aparţinând unei asociaţii română-spaniole care se ocupă de cultul celor doi eroi români.

În Spania, ca şi în România, Istoria este arestată prin legi ale… memoriei

lllllÎn anul 2007, guvernul socialist, sprijinit de comunişti, a adoptat aşa numita Lege a Memoriei Istorice (Ley de la Memoria Historica), în realitate un act normativ revanşard, care incriminează integral regimul generalului Franco, dispunând demolarea tuturor monumentelor şi simbolurilor franchiste, cu excepţia celor care prezintă au utilitate privată şi nu fac obiectul unor comemorări publice. Aceeaşi lege a instituit reparaţiii morale pentru „victimele războiului civil şi ale dictaturii franchiste”, anulând sentinţele politice din acea perioadă şi acordând post-mortem cetăţenia spaniolă celor care au luptat în brigăzile internaţionale. În baza acestei legi, în Spania au fost deja desfiinţate toate monumentele şi plăcile memoriale dedicate generalului Franco, falangismului şi în general regimului naţionalist.

Puţin a lipsit să nu fie distrus şi grandiosul ansamblu de la Valle de Los Caidos, memorial impresionant, unde, la iniţiativa generalului Franco, au fost adunate rămăşiţele pământeşti atât ale naţionaliştilor, cât şi ale comuniştilor căzuţi în Războiul Civil, într-un suprem semn de reconciliere naţională în faţa eternităţii. Paradoxal, stânga a încercat inclusiv scoaterea rămăşiţelor naţionaliştilor, într-un teribil exces de ură, arătând astfel cine promovează de fapt intoleranţa în societatea de astăzi.

Doar un proces răsunător a putut salva mausoleul şi grandioasa cruce, dar cu condiţia înlăturării tuturor simbolurilor franchiste.

În realitate, aceste legislaţii sunt anti-memorie, ele reprezentând una din formele de manifestare a terorismului intelectual. Pentru că este aberant, ca parlamente şi guverne să impună, prin legi, adevărul istoric, aceasta fiind exclusiv de competenţa oamenilor de ştiinţă.

Cine a câştigat, de fapt, al doilea război mondial. Şi Războiul Rece…

Şi în România, anul acesta a fost promulgată o lege intitulată pompos „a memoriei” şi care, asemenea legii similare din Spania, pune sub interdicţie toate simbolurile şi monumentele considerate a fi legionare. Celebra „lege antilegionară”, care a stârnit dezbateri aprinse dar bine controlate de serviciile secrete,  în această vară (de reţinut că, în ciuda eforturilor naţionaliştilor de a mediatiza legea în cele 20 de luni cât a trecut prin Parlament, mass-media centrală a ignorat cu obstinaţie problema!), s-a inspirat de altfel din legi similare existente în toate ţările europene şi ameninţă acum inclusiv monumentele dedicate rezistenţei anticomuniste din România, dat fiind că cea mai mare pondere a acestei rezistenţe a fost dată de reprezentanţii Mişcării Legionare.

Pretutindeni, „legile memoriei” au fost iniţiate şi impuse pe stânga politică, indiferent că se recomandă ca fiind socialistă sau chiar comunistă, şi au beneficiat, ca şi la votul din consiliul local de la Majadahonda, de vinovata pasivitate a partidelor de dreapta, fie ele creştin-democrate, populare sau liberale. De altfel, este simptomatic pentru dreapta europeană contaminarea reprezentanţilor săi cu morbul ideilor marxiste, mulţi dintre aceştia fiind în tinereţea lor militanţi ai organizaţiilor de extrema stângă, aşa cum este cazul Angelei Merkel şi al lui Manuel Barroso.

Capacitatea de disimulare şi flexibilitatea comunismului de tip occidental au asigurat acestuia, în deceniile de după cel de-al doilea război mondial, infiltrarea şi acapararea tuturor sectoarelor vieţii publice din Europa de Vest, de la politică şi mass-media, până la învăţământul universitar şi cultură. Cu certitudine, dacă există un învingător al Războiului Rece, acesta este marxismul cultural, al cărui morb infectează astăzi întreaga Uniune Europeană, de la Bruxelles şi până în capitalele ultimilor state ce au aderat la uniune.

După venirea la putere a socialiştilor şi comuniştilor, în 2004, societatea spaniolă a fost supusă unui proces agresiv de rupere faţă de spiritul conservator-creştin şi naţional moştenit din perioada regimului Franco. Pe lângă legislaţia revanşardă, au fost adoptate acte normative care, în numele drepturilor omului, au promovat agenda organizaţiilor care militează pentru promovarea homosexualităţii, avortului şi în general pentru distrugerea familiei tradiţionale.

Nici România nu face excepţie. Şi aici, aşa numita „lege a memoriei”, de fapt un veritabil instrument juridic de exercitate a terorismului intelectual, a fost promovată şi impusă de relicve politice ale comunismului, răspândite abil atât în PSD, cât şi în PNL. Alexandru Florian, conducătorul Institului Elie Wiesel este fiul unui miltant comunist evreu, venit în 1944 cu tancurile sovietice, el însuşi un stângist notoriu.

Situaţia în care se găseşte astăzi Europa este foarte asemănătoare cu aceea din 1936. Neomarxismul îşi impune punctul de vedere pretutindeni, din Europa de st şi până în Peninsula Iberică, strivind tot ceea ce aparţine fundamentelor creştine ale continentului european şi identităţii naţiunilor acestuia. Doar metodele sunt altele. În locul violenţei manifeste şi a revoluţiei militare, stângiştii de astăzi au adoptat resorturile oferite cu generozitate de democraţie, precum ONG-urile, băncile parlamentelor sau portofoliile ministeriale. În numele democraţiei, statului de drept şi drepturilor omului, ei pun în aplicare ceea ce, în anii de dinaintea celui  de-al doilea război mondial, nu au reuşit graţie reacţiei consecvente a forţelor naţionaliste din toate ţările europene. Şi o fac cu veritabil succes.

Din păcate forţele conservatoare şi naţionaliste nu au avut aceeaşi abilitate de a se regrupa şi de a se adapta evoluţiei rapide cunoscute de o societate bulversată de presiunea globalizării. Cu o recurenţă păguboasă, deseori încremenită în clişeele interbelice ori tentată să se plieze pe o problematică politică de nişă, dreapta naţională europeană trenează, confuză, incapabilă să combată avansul stângii care, în lipsa unui contraatac viabil, va continua să extermine memoria luptei anticomuniste. Practic, memoria demnităţii naţionale care, la mijlocul veacului trecut, a salvat Europa de dispariţia la care este supusă astăzi.

de Florin Dobrescu

 

31 Comments
 1. vasile clic says

  ma pis pe toate monumentele si pe toti legionarii,ca parca asta ar tine de foame si solutii pentru neamul nostru. in loc sa cautam solutiile,sa candidam,sa ne gasim colaboratori internationali,sa ne cautam aliati, sa ne afiliam gazeta la publicatii mari,sa ne ridicam in picioare si sa cautam job apartament ca lumea pentru neam

  1. Marian says

   pai melcule tampit , nu intelegi ca stanga asta face se pisa pe noi , incerca sa vezi si cauzele nu doar efectele….

   legionar si nazist sunt 2 cuvinte cu sensuri total diferite , au avut in comun doar nationalismul

 2. vasile clic says

  germania conduce europa si un veteran de razboi nazist german,are pensie azi in germania de 3000 de euro,pe cand un veteran de razboi rus aliat din Rusia,are pensia de 100 dolari maxim,in ruble.Sa nu vorbim de cel din Romania…

  asa incat razboiul l-au castigat hitleristii,si asta ar trebui sa va dea de gandit cu legionarii vostru,unde vreti sa ajungeti,ca astia au fost intre hitler si 23 august si Regele mihai,luptand fie cu rusii fie cu nemtii in razboi,ma refer la Gavrila ogoranu care lupta dupa 23 august cu rusii,sau la legionarii care inainte de 23 august luptasera de partea nemtilor.

  Hotarati-va incotro vreti sa mergeti.Incotro vreti sa o luati. Legionarii,fie legali,fie in afara legii sunt de domeniul trecutului,iar azi ne trebuie un partid de candidati,de solutii,si de lupta pentru mileniul 3.Daca doriti sa dormiti in trecut,va doresc vise placute,prin comemorari,daca doriti sa faceti treaba mergeti la VICE NEWS, la americani,afiliati-va redactia, mergeti in Germania si dati in judecata statul german si Merkel sa plateasca pensionriilor din Romania,despagubirile de holocaust,pentru Ip Trasnea in Ardeal,si pentru crimele naziste din 23 ,24 august 1944,si zilele urmatoare.

  Ori SOLUTII,ori nimic.Totul sau nimic.

 3. Florian says

  Dle clic istoria este istorie şi trebuie ştiută! Iar aceşti comunişti sau socialişti întotdeauna au măsluit istoria!! Noi vrem doar să ne cinstim valorile şi eroii, că de partide ne-am scârbit de cum ne conduc!! În rest rugăciune şi facă-se voia Domnului!

 4. stefan says

  Vasile Clic….Nu stii nimic…
  Si cum trecutu-l ignori,
  Tot asa prost o sa mori,
  Cum mintea nu-ti va face vreun deClic,
  Din a vrea „totul sau nimic”, ramane doar….Vasile!

 5. vasile clic says

  nazistii sasi din Ardeal reabilitati si spalati cu detergent,

  ungurii nazisti, Horty-isti, Albert Wass si altii,Hortty,reabilitati

  doar legionarii mUE prin lege,interzisi,ca va pierdeti voi timpul,in loc sa -l declarati pe Ogoranu taranist,sau regalist,si sa o dati dracului cu legionarismul,ca nu mai tine vrajeala in secolul vitezei,

  iar tinerii astia trebuie invatati sa lupte in viata,cu un job si apartament,nu sa astepte sfintii jidani din ceruri sa-i salveze si sa-i elibereze,rusii si americanii.Treziti-va odata!

 6. Mihai says

  Spania și Peru pline de homosexuali comuniști …

  Jose Buenitez, edilul local, spune ca o substanta chimica, care diminuează numărul hormonilor masculini, a fost deversata în sursa de apa potabila a orasului. Un alt oras din vecinatate, Tabalosos, este denumit Orasul Homosexual, dupa ce un reportaj de televiziune a prezentat covârșitoarea majoritate gay a populației.

  Buenitez crede că dacă nu se reusește filtrarea strontiul din apă, barbații din urbea lui vor deveni și ei gay! „Dacă nu vom găsi rapid o soluție, ne vom trezi cu aceeași situatie ca în Tabalosos. Oricum procentajul homosexualilor este în continuă creștere!” a precizat oficialul.

  La fel ca în România și în Spania…. nu există dreapta ori stânga aproape toate partidele sunt conduse de slugi ale Ocultei.

 7. pui de dac says

  Vladut iar te-ai imbatat? iar te-au sechestrat rachetii prin ucraina? hai plimba ursu’ si abereaza in alta parte :))))

 8. vasile clic says

  sa inteleg ca tot cu fanatisme judeo-crestine ati ramas,dar nu v-ati schimbat putin asa la gandire,timp de atatia ani?

  pai hai sa vorbim pe sleau si sa aratam chestiunea in sine direct:

  -cum de nu va afiliati redactia la americani,la Vice news,sau oricare alta publicatie mare?

  -de ce politica se face tot in ONG-uri,si nu in partide?

  -cu ce ne va ajuta daca un monument exista sau nu in spania?!

  -ce castigam noi ca tara din asta? unde sunt romanii din spania daca le pasa asa mult?

 9. vasile clic says

  vladut e in anglia,si gandeste altfel.

  Ucraina e tara pentru teroristi jegosi,nu pentru cei din anglia.

  eu as zice sa incercati sa fiti mai pragmatici si sa lasati chestiuniile astea,ca va declara astia teroristi sau extremisti

  prea putin conteaza spania,conteaza ceea ce facem noi.Asta conteaza.

  Ca cineva sa te angajeze trebuie sa sti valoarea ta,si de ce are nevoie de tine.

  De ce americanii din vice news nu v-ar lua,daca dati cu capul pana reusiti,asa cum fac israelienii,care pana nu realizeaza ce si-au propus,nu se lasa? astia au nevoie acum in plina expansiune,de noi colaboratori,in incercarea de a intrece CNN si Huffington post,atat in audienta,cat si in redactii internationale.Ce aveti voi pentru ei? experienta,inteligenta,informatii despre islamici,si altele.

  Nu poti lupta azi singur in politica,ca asta se traduce prin terorism azi.

 10. marian iliescu says

  Bai WC , ai auzit tu de Sfantul Gheorghe Gheorghiu Dej , nemernicule ??? sau de cenusile rosii sfinte din mausoleu !!! ???
  Du-te la Cimitirul Giulesti si vezi si tu un Sfant , la Sf. Pr . Ilie Lacatusu si te roaga lui , poate te va ierta !!!

 11. vasile clic says

  ok stati si visati in continuare. Ce treaba are ilie lacatusu cu ce ziceam eu?

 12. calin eugen says

  Cand in Romania au fost aduse trupurile neinsufletite ale lui Mota si Marin ,toata suflare romanesca le-a adus omagiu(inclusiv din partea lui Iorga).Sa nu uitam nici canonizarea preotilor din Spania razboiului civil facuta de Papa Francisc.Atat.

 13. pui de dac says

  Vladute, bai rahat cu ochi, ce-ai facut mai clicule te spalara englezii la creier ? :)))) ti-ai facut dus la circumvolutiuni, nu mai vorbi la persoana a 3 a ca Antonescu limbricule :)))) . Vezi ca in marea civilizatie engleza nu se mai spune acum „mama si tata” ca e discriminatoriu ci parinte 1 si parinte 2. Dobitocule ai ajuns din „nationalist’ fricos de sri, sclav al NOM care vrea stergerea identitatii nationale. Cum ma fan nebunu de burlacu? Tu crezi ca Arsenie Boca si Ilie Lacatusu au fost sfinti cu fanatisme „iudeo-crestine” .? Pigmeule viermisor ia d-aici un caz din anglia ta de popa care si-a schimbat sexul si slujeste in „biserica anglicana” evoluatule care esti evoluat. mai bine ramaneai in Ucraina ca nu te defectai de tot la sinapsele neuronale :)))))) http://www.theguardian.com/commentisfree/belief/2015/may/22/why-church-needs-welcome-services-people-transitioning-gender
  did you get my point you stupid cunt? go ahead and blow your brains out and save humankind from you! :))))

 14. IO../gerules says

  Clic,te dai mare valoros,ca ai valoare.Te-as intreba stii ce e aia valoarea de care pomenesti,si pe care ti-o”apreciaza altii”?Care or fi aia?Stii de cate feliuri si mirosuri este valoarea?Ai auzit de axiologie,de valoarea muncii,de valoarea credintei,a banului…si de alte valori?Astea nu spun nimic pentru tine,ci importanta e intrebarea:ce mai reprezinta pentru Romania Monumentul unor valori umane,care mai sant si romanesti,valori care au continuat spiritul neinfricat al geto-dacilor,monument construit departe de centrul spiritual al acestora.Te-as mai intreba ce mai reprezinta Columna lui Traian pentru Romania,construita departe de centrul spiritual al acesteia?Imberbule platit degeaba de incultii care te sponsoreaza.Aceste monumene reprezinta istoria neamului romanesc pe care tu si acocolitii tai vor s-o ciunteasca tot mai mult.Daramati totul:Monumentul ridicat legionarilor(romanilor)in Spania,daramati Columna lui Traian din capitala Italiei,ridicat in memoria vitejilor daci,stramosii romanilor de azi,daramati Arcul de Triumf dela Salonic ridicat de imparatul Imperiului Roman,care defapt a fost Imperiul Traco-Getilor,imparat de origine dacica(Galerius),distrugeti documentele Vaticanului,distrugeti subsolul Romaniei,distrugeti toata Romania ca sa ce,ca sa ramaneti voi,unde?In Gradina Maicii Domnului.Dar va spun eu ca va stofocati zadarnic, Aceasta Gradina nu se va mai manifesta la fel de fermecatoare in prezenta voastra,asa cum a fost si inca mai este in prezenta vietuitoarelor ei cu suflete nemarginite.Ea este o constructie divina.Ea va dainuii numai in prezenta poporului cu care a supravietuit in integritate de milioane de ani.Cand acest popor nu va mai exista nici Mareata Regina a lumii nu va mai fii.Asta s-o stii imberbule clic…clic cate-un pic pana nu vei mai fi nimic.

 15. IO../gerules says

  Adaos:Trebue sa mai stii clicule ca sub fiecare pas al romanului se afla ascuns in milenii un monument al istoriei stralucite a neamului sau icununat,ca si corane de spini,de osemintele generatiilor trecute,care plang cu o jale mocnita de jertfe pe altarul Patriei al caror spirite vegheaza undeva in eter in vecii vecilor,spirite devenite Dumnezeire si care vegheaza,vegheaza pana la ceasul hotarat.

 16. vasile clic says

  vorbesti de spiritualitate credinta neam, gradina maicii domnului. care domn? 20milioane avorturi in romania?

  hai sa ti zic ceva. noi ai vrea sa concuram occidentul unde cel mai sarac agricultor are 10.000 hectare,iar la noi faramitat fiecare avem 1 hectar?

  degeaba avem credinta,tarani harnici care fac agricultura pe un hectar,dand faliment.

  Romania nu este buricul pamantului precum ar parea,daca nu vizitezi si pe altii,ca sa le furi ideile de afaceri,de constructie,etc.

  Apoi cu sfintii si altele,sunt chestiuni personale,fiecare sa creada ce doreste.A salvat Valeriu Gafencu un jidan,si gata il faceti mare sfant judeo-crestin,in loc sa-si salveze fratii romani dandu-le medicamentul salvator contra TBC si alte boli.

  Asta arata cat de tare v-au spalat pe creier jidanii cu biserica aia,si cu sfintii jidani din ceruri,in loc sa rationati putin.Popor ales pe dracul,si alte vrajeli,ca se cred buricul pamantului in biblie,si voi ati pus botul,ca ei chiar sunt.In realitate sunt niste smecheri care i-au dus in eroare pe multi.

  Nu Noul Testament ca atare,unde e multa filosofie morala,ci ma refer in special la Vechiul testament in general,plin de minciuni ordinare,unde jidanii se victimizeaza mereu ca si cu holocaustul,si se cred buricul pamantului si popor ales de Dumnezeu Elohim,cei mai cei,care au dreptul sa faca orice ,ca ei sunt centrul universului.

  Apoi,observ cum cei care sunt mari fanatici judeo-crestini,asteapta mereu ca altii sa-i elibereze.Ba jidanii din ceruri,ba sfantul mihail,ba americanii in anii 50,ba rusii sfantului Vladimir astazi.S-au schimbat vremurile, judeo-crestinii au ramas la fel,umili si iertatori.Ca daca o sa -i macelareasca ISIS,ei or sa stea cu mainile in san,ca asa le cere credinta.

  Luati-va soarta in mana si lasati vrajelile,ca nu mai avem timp de pierdut.

  In privinta poponarilor,si altora,sau a bisericii din Anglia ,,church of england,, si altele,sunt chestiuni pe care nimeni nu intereseaza aici.E ultimul lucru care sa ne mai intereseze,cand tara crapa,Romania e atacata de teroristi islamici ISIS ca ,,refugiati,,si baba se piaptana,vorbind de poponari si lesbiene. Nobody gives a shit cum se zice,ar trebui sa ne preocupe problemele noastre,legate de bani,de job, de cum sa ne organizam,ce sa facem,cum sa actionam,si nu sa asteptam pe altii sa ne elibereze.In anglia toata lumea vorbeste non-stop despre bani,asta e subiectul zilei,iar politicienii,doar despre NHS,despre buget si despre imigranti.Atat! fara injurii,vrajeli,spioni acoperiti, fuste scurte,sexi braileanca,vadim,elodia ,tigani,vrajitoare,si alte tampenii promovate in Romania pe ecran.Sau PROTV cu crime si violuri.Le da prostilor(audienta 5 milioane)PROTV,,vedeti,astia sunt in situatie mai rea ca voi,, cu crime si violuri,iar prostii pun botul bucurandu-se ca ei sunt mai fericiti decat toate gunoaiele din societate.Daca oamenii vostri l-ar copia pe Oleg Brega,care apare zilnic in video pe internet,si-ar trage audienta,si-ar consolida un partid patriotic anti-islamic,ar propune legi zilnic ca si Bogdan diaconu,baiatul asta care si-a facut partid pe munca lui,de la zero,fara nici un suport,ar ajunge departe.Inca lucrurile nu vi le-ati clarificat si nu ati gasit ce doriti sa faceti de fapt,ceea ce e pacat,pentru ca aveti inteligenta,aveti anumita experienta politica,si aveti cu cine sa va bateti.Cand vor veni la use astia din ISIS,anul asta,prea tarziu sa iesiti in strada.Acum trebuie actionat,si primiti la Jimbolia asa cum se cuvine. Americanii din Vice News si altii,au nevoie de Youtube si Skype de la voi.Doar asa ne facem audienta,banii,politica,nu stand acasa.

 17. pui de dac says

  Bai avortonule cati copii ai facut tu ma de iti pemiti sa vorbesti de avorturi? Nu vezi ca delirezi? Pupa-te-n bot cu poponarul brega si cu agentul serviciilor secrete diaconu ex psd-pc-vocea rusiei care a infiintat un nou prm la ordinul lui putin, se stia ca vadim e pe duca si trebuie un nou debuseu pt nationalistii naivi care se lasa pacaliti de aparente. Nu mai insulta tu poporul roman tampitule ca nu ai facut nimic pentru el. Familie nu ti-ai intemeiat de frica ‘sri-ului” din partidul legionarilor ai plecat la greu tot de frica bau-baului si acum te tot plimbi prin ucraina, Anglia si dai lectii aiurea-n tramvai in loc sa stai la greu si sa lupti din tara. Ramai acolo si pune-ti cip sclavule de masoni ce esti :)))). Normal ca nu-i intereseaza acolo ca pe ei ii intereseaza cum sa si-o puna intre ei barbatii si pe lesbiene sa le faca episcopese, si sa mai adopte si copii dupa ce s-au casatorit ca sa-i sminteasca si pe ei. Frumoasa societate ti-ai ales; parca te si vad mare militant alaturi de cernea, buhuceanu si macovei la asociatia accept. Pt job si apartament cre’ ca ti-ai vinde-i si pe maica-ta lu’ soros. Hai sictir imbecilule! :))))))))))

 18. vasile clic says

  e adevarat ca sunt prieten cu Oleg Brega,prilej de mandrie sa am un asemenea prieten,care a daramat din strada,alaturi de alte sute de studenti,

  regimul diabolic comunist in Republica Moldova,si tirania totalitara a lui Voronin,in 7 aprilie 2009,printr-o revolutie de strada.

  In privinta lui bogdan diaconu si ,,prietenia rusiei,, suna mai degraba ca o gluma,deoarece in Romania cam peste jumate dintre politicieni,din SRI,din institutii,si mai ales dintre popii ortodocsi, sunt pupator de moaste judeo-crestino-ortodoxe ale sfantului Vladimir Putin,eliberatorul ortodox.

  Asa incat,sa spui ca Diaconu e agent FSB mi se pare o gluma mai degraba,decat un fapt real.Probabil cu FSB or fi fost pe vremuri ,in anii 90,in vremurile bune pe cand era senator ,Ion Coja si altii,dar asta deja nu mai e un secret,pe cand era Virgil la putere.

  In privinta fundatiei Soros,este o organizatie care nu ma intereseaza,e problema lor ceea ce sustin.

  Apoi vad ca tot de homosexuali vorbesti,dupa ce eu iti spun abordarea ,si de ce in vest oamenii in general au succes in viata,si cum gandesc,iar in est,mai ales in tarile fanatice judeo-ortodoxe, oamenii stau si asteapta salvarea din ceruri,in loc sa se organizeze,si sa actioneze,si sa gandeasca pragmatic.

  Tu nu vrei sa intelegi care sunt problemele societatii in general,per ansamblu. In Anglia si in vest in general,nimeni nu da 2 bani pe poponari, nu se vorbeste deloc despre ei pur si simplu,atata atentie li se da in tarile judeo-ortodoxe,unde numai despre ei se vorbeste si li se da importanta ca fac si ca dreg una si alta,si ca ce succes au in tarile din vest.

  Nu au succes deloc in tarile din vest,ci ei sunt tot pe interese si pe bani,ca si orice alta secta din vest,sau organizatie.Aici totul e pragmatic,legat de bani.Si asa mi se pare normal sa fie,ca sa existe niste proiecte,si niste actiuni,fara bani in capitalism nu misti nimic,nu poti nici in america sa ajungi.

  Apoi daca nu gandesti pragmatic,nu vei ajunge nicaieri,atata tot.Nu avem noi banii sa ne batem cu lobby-ul si cu banii poponarilor,si sincer nici nu imi pasa despre ei ce propaganda isi fac.A gandi pragmatic inseamna doar ceea ce putem noi face si atat,nu sa ne uitam in gura poponarilor,politicienilor,si altora si sa-i acuzam pe altii de neputintele noastre. Asta e tipic de dambovita,sa vorbim aiurea in tramvai,in loc sa vedem ce NOI trebuie si putem sa facem.De aceea campaniile electorale sunt atat de jegoase in Romania,cu spioni acoperiti,curve, vrajitori,elodia,vadim, PePeDeDe si alte tampenii,cu vrajeala ,,cumpararii,, Oltchim cu 10 milioane de catre tiganul jegos PPDD elodia…….si oamenii 1 milion au pus botul la vrajeala de lege ,,Cojocaru,, unde aloca el 20000 euro fiecarui roman,cand statul nu are bani nici sa-si plateasca datoriile externe,si e in incapacitate de plata,sa mareasca pensiile.

  Unde sunt oameni naivi,acolo e si multa saracie si prostie.Asta e adevarul adevarat. Vor veni poponarii si in Rusia sa le faca propaganda,la sfantul vladimir ortodoxul acasa,mai devreme sau mai tarziu,dar noi nu aici trebuie sa ne consumam energia,ci in alte parti,unde avem succes.

 19. vasile clic says

  in privinta copiilor, nu cred ca ma poti tu judeca pe mine acuma de ce si cum eu nu am copii acum.Daca tu ai doi copii,sa-ti dea Dumnezeu sanatate,si sa fi fericit ca ii ti i-a dat.

  In privinta relatiilor internationale,trebuie sa vedem ce facem cu talibanii ISIS care vor veni la Jimbolia nu peste multe zile. Folositi Yotuebe si Skype la maxim,asta spuneam eu,pe tema asta. Daca aveti curajul in sange,acum e momentul sa-l aratati ,pana si Facebook ,,a cazut,,dupa prea multa propaganda romaneasca pe Facebok in Romania contra islamicilor.Doar in Romania a cazut Facebook timp de mai multe zile.De ce oare?

  pentru ca aici aveti priza la public,de aia.Si Ionut Tene ,un patriot inteligent zic eu, si acest Bogdan Diaconu,care mi se pare un tip pragmatic si inteligent,si voi ati avea

 20. vasile clic says

  nu cred ca bogdan diaconu ia din voturile lui Vadim decedatul,pe cat Basescu isi largeste electoratul PMP-ului ratat,cu nationalistii din PPDD inexistent,si din PRM,dandu-se cel mai cel luiptator judeo-crestin anti-islamic,

  iar multi pun botul ca basescu ,,are dreptate,, Cand a fost basescu sincer sa-mi spuneti si mie.Asta e un taliban politic, stie ca la nationalisti e omul locomotiva in partid,care sa -l faca pe nebunul patriot ,,iubitor de tara,,si de aceea dupa moartea lui Vadim, asteapta sa preia elect9

 21. vasile clic says

  apoi e si alt intelectual care vrea sa continuie proiectul PRM, Silviu Craescu, fiul unui diplomat de pe vremuri.

  Nu cred ca PRM ca structura va mai avea vreodata succes,deoarece PRM fara vadim nu exista,a fost un partid de lider,iar restul din partid,marionete nu collaboratori.Eventaul aplaudaci ca la ceausescu.

  In actuala conjunctura trebuia sa mergeti tare pentru PPP-u, ca sa va largiti baza partidului.Sau sa va creati o alianta politica,ca asa cum Pavelescu din PNTCD a propulsat niste oameni si idei,in alianta cu basescu si PMP,

  tot asa si voi aveati succes doar pentru o alianta cu altii,pentru ca PPP e prea mic sa se ia in gura cu alte partide mari.Insa mic e si partidul PC a lui Antena3,si uite cate a miscat in politica,deci nu marimea conteaza cum se zice.Conteaza cum actionezi.

 22. vasile clic says

  Traian basescu
  stai in groapa!
  ca vezi tara cine-o sapa!

  Traian basescu du-te dracu
  ca te cauta Burlacu!
  Traiane bou ce esti potaie
  Ai facut din Flota paie

  Ai facut din Flota paie
  Si nici o zi la parnaie!

  Traian Basescu oligofrene
  Nu ai ce cauta la Ionut Tene!
  Sa stai dracului in groapa
  ca sti tara cine-o sapa!

  Traian Basescu cel pitic
  Ai supt sula la limbric
  Pentru 20 centi
  Acum canti ca sa te-mbeti
  Acum canti cucu Vadimului
  Ca a crapat marele Tribun
  Sa faci un procent EBA-ai

  Ca sa ai bani de inghetata!

  Nu-ti ajunge cat ai furat
  Potaie mare ce esti
  Sa stai dracului Pirat.Ce esti!
  Si sa nu te mai chinuiesti!

 23. pui de dac says

  Ideologia dizolvanta a animalizarii populatiei vine de la scoala neomarxista de la frankfurt, Normal ca nu se vorbeste despre ea pt ca oamenii acolo deja sunt animalizati mare parte, nu -i intereseaza, daca maine se implementeaza cipurile o sa faca cozi imense sa-si puna si ei. Aberatiile pe care le scrii sunt cauzate de o minte stramba care gandeste numai material, numai politic pe care o scuzi ca fiind pragmatica. Pe tine te preocupa strict realitatea imediata, dar una e realitatea si alta e Adevarul care indiferent ca place sau nu unora sau altora, e Hristos. „Calea, Adevarul si Viata”. Parintele Arsenie Boca a avut mare dreptate: „In mintea stramba si lucrul drept se stramba”. Sfintii nu sunt nici jidani, nici iudeo nu stiu cum, ei sunt universali. Hristos nu a venit numai pentru daci, romani, elini sau iudei a venit pentru TOTI. Dar in momentul de fata Europa pe care tu o apreciezi de la fata locului si pe care am avut si eu ocazia sa o vad in ce hal e de decazuta, refuza Adevarul si isi reneaga radacinile crestine de la Constantin cel Mare incoace ceea ce inseamna sinucidere curata: sinuciderea civilizatiei europene dar si a rasei albe; daca Europa si-ar fi pastrat fundamentele crestine nu ar fi fost nicio problema cu refugiatii musulmani astazi pentru ca Europa nu ar fi avut nicio problema cu natalitatea. Dar in ritmul actual musulmanii, tiganii si africanii vor ajunge sa fie majoritari in Europa in cativa zeci de ani. Fara copii, Europa, Romania, civilizatia europeana, crestina , rasa alba nu va mai avea viitor si Dumnezeu va grabi prigoana si sfarsitul acestei lumi. Noi putem comenta dar nu stim planurile Lui si nu le vom sti niciodata. Important este sa nu ne pierdem sufletul lasandu-ne coplesiti de realitate, dar ignorand Adevarul…

 24. vasile clic says

  pai mie nu imi pasa sincer si pragmatic(de la pound la pound,si de la dolar la dolar) daca americanii,sau vesticii sau rusii sau oricare altii ii bombareaza pe arabi,sau le fura natalitatea,le baga contraceptie lor.

  E strict problema lor daca o accepta la ei.Revolutiile arabe in fond asta au si menirea,sa le aduca pe cap contraceptie,si pentru inceput trebuie sa compromita islamul,ca apoi sa dispara natalitatea asta imensa.

  EGIPT avea 12 milioane in 1950,astazi are peste 80 de milioane.Si cate alte exemple iti dau,cu Iran,cu Iraq si altii.

  Nu arabii ne vor invada,ci noi ii vom invada pe ei la ei in tara,prin Drepturile umane,si contraceptie,le-o baga astia pe gat la arabi,apoi sa vezi…..E care pe care,toata lumea se bombardeaza cu toata lumea.

  Daca albii au 2 copii,arabii or sa scada si ei la numar dupa revolutiile arabe.Bashar al assad rezista,IRAN rezista ,Pakistan rezista(ca are bomba atomica ca santaj international),si alte tari africane,cu numar record de puradei.

  Ce propui tu,si ce solutie avem? ei ne trimit ISIS in Europa in satele noastre si orasele noastre,ca sa iti fure nevasta,si sa-ti puna bomba, noi trebuie sa le trimitem Drone teleghidate la ei in tarile arabe.

  E care pe care. Aici nu merge cu iertare,cu scuze,ca daca se leaga refugiatii astia noaptea de familia ta,nu cred ca o sa stai cu mana in san,sau in genunchi la biserica cu niste moaste.

  Moaste daca sunt romani de-ai nostri,da apreciez,daca sunt jidani sau alte rasse,scuteste-ma.Apreciez de exemplu sacrificiul lui Gavrila Ogoranu,dar sincer a facut si greseli,pe care si el le-a realizat,insa dupa decenii intregi,si cu toata buna intentia trebuie sa invatam ca nu ajunge buna intenta,ca poate iesi pe dos .Adica vrei uneori sa faci binele din lume,si faci rau fara sa realizezi,sau gafezi.

  Apreciez unii sfinti,precum Justin Parvu ,Papacioc,care a fost primar in Zarnesti,locul de bastina la mamei mele.Atunci erau alte vremuri,iar oamenii aveau idealuri,si erau mai luptatori decat acum.Delasarea ne va ucide,prostia si manipularea,nu atat arabii.Ca daca noi ii primim cu pietre asa cum se cuvine,la Jimbolia,Arad si TImisoara,cu siguranta ca se vor mai gandi daca sa vina sau nu,din cauza impactului mediatic.

  Daca nu e nici o opozitie,o sa bage Klaus,la sugestia mamei sale germane,Angela Merkel,inca 10.000 puradei sirieni sifilitici teroristi,genocidari ISLAMICI criminali,violatori,care pun bombe,sau iti fura nevasta de pe strada,sau o rapeste.

  Rapirea e permisa in islam,face parte din ,,cultura si traditia,,lor.La fel cum traditia tiganilor ,cersitul si furatul e la mare cautare in ferentari,strehaia si alte locuri.

  Dumnezeu nu te lasa si nu te abandoneaza,daca esti luptator,si iti cunosti cauza,si mai ales te informezi,actionezi cat mai inteligent cu putinta.

  -afiliati-va
  -promovam reciproc YOUTUBE si SKYPE,plus GOOGLE HANGOUT,convorbiti si interviuri direct,unde sa vorbim direct la subiect,fatza catre fatza

  https://membership.theguardian.com/event/making-a-career-out-of-freelance-journalism-17182824290

  PS: E unul pe nume GABOR ZOLNA pe Youtube,la americani in USA care e destept,si isi face audienta solida acolo,tot asa ca FREELANCER.

  ALEXANDRU ONOFREI
  Dobescu si altii

  de ce sa nu va afiliati,si sa facem politica pe picior mare,la subiect,pe anti-islamici,anti-ISIS(dar nu cu vrajeala putinista,ortodoxista,ci pragmatic).
  Si in anglia e dan diaconescu,varianta britanica Jeremy Kyle, care face audienta din prosti,cearta,divorturi, pregnancy test, detector lie,si altele,asa cum facea Diaconescu Dan din elodia, vrajitoare,oana zavoranu, Pepe, mamaia violata de 77 barbati,*(ala da titlu senzational,cu audienta record).

  Deci Romania nu e cu nimic mai rea decat Anglia,insa delasarea si amorteala nu e permisa in viata,parerea mea,asta e defectul cel mare in Romania,care a fost,este si va ramane patria mea,patria mosilor si stramosilor mei romani si geto-daci.

 25. Raul says

  V-ati lăsat provocați de un postac plătit , ori de stânga , ori de dreapta, sau chiar de băieții cu ochi albaștri. Mai multa prudenta și chibzuință camarazi. Ispititori de ăsta vor mai fi. Nu mai băgați în seama cozile de topor, iar administratorul de server sa îi cenzureze pe amorfii ăstia. Ăsta e spațiul nostru , al celor cu o anumita credință, și nu cred ca e cazul sa fim corecți din punct de vedere politic cu toți neaveniți. Aici, dreptul la opinie e doar al celor de o anumita culoare. Cui nu-i convine poate sa dea un „clic” pe X-ul din dreapta sus a paginii.

 26. pui de dac says

  :))) Nu e platit de nimeni ; e pur si simplu el insusi. Postacii platiti sunt mai coerenti si nu bat campii. El are o incapacitate de a intelege ca rasismul nu are nimic de a face cu crestinismul, ca Iisus nu s-a nascut in Dacia etc. Lasati-l sa vorbeasca singur. Vladut cum se aprinde asa se si stinge. Maine poimaine merge si-n America si o sa dea lectii de acolo. Poate face un cuib de dacisti pur-sange cu idolul lui ex-securistul burlacu si se angajeaza in echipa de campanie a lui Trump; sau mai stii poate la killary :)))) ; esti cel mai bun petre! la revedere , drum bun! e trist sa stai in anglia on sunday no? ce sa faci tu on sunday morning? Sfintii te vor ajuta ba daca te pocaiesti chiar daca tu i-ai facut jidani pe unii…

  p.s.vezi sa nu te apuci de metanii duminica, ca nu e voie …

 27. vasile clic says

  Constantin Burlacu din New York,este dusmanul meu de moarte,care m-a denigrat mereu si m-a pus pe tot felul de liste ,si a dat informatii gresite despre mine.

  Acesta nu doar ca m-a subestimat,insa precum am jurat ca in toamna asta merg la New York special pentru el,o sa ma tin de cuvant.

  Aici in anglia e plin full de americani,pana la refuz,deoarece in america somajul e cu milioanele,in timp ce in anglia lira e puternica,erecta,iar somajul aproape eradicat.Smecheri britanicii astia, cu BBC-ul lor, au bombardat siria iraq,si pe altii,iar acum ei refuza sifiliticii refugiati sirieni….in timp ce Europa sta si crapa pe tema asta

  Eu vreau sa va doresc succes in 2016,si sa va vad cat mai sus ,sa candidati si colaboram.Astept listele de candidati,poate pe Diaspora vom colabora si candidez si eu.

  Americanii din vice News cauta colaboratori,nu ratati ocazia sa mergeti pe Skype si sa dati interviuri acolo,dupa inregistrare la ei.Deoarece urmatoarea pe lista islamicilor este ROMANIA in aceasta perioada tulbure.

  http://hr896.blogspot.co.uk/

  ROMANIA ATACATA MILITAR SI TERORIST DE CATRE TERORISTII ISLAMICI

  DE CATRE TERORISTUL BASHAR AL ASSAD,SIRIA
  DE CATRE ISIS si alte organizatii teroriste

 28. vasile clic says

  PS: Constantin Burlacu a fost recrutat de catre rabinul rosu Mossad, Moses Rosen,in anii 70 80 de-o data cu Corneliu Vadim Tudor,nu de catre Securitatea lui Ceausescu.

  A intrat in legatura cu tot exilul legionar romanesc si a dat legaturile datele la israelieni.

  Pe mine m-a amenintat cu moartea daca-l desconspir,si mi-a facut plangere la ambasada americana cum ca as avea simpatii anti-americane,iar eu nu am putut pleca in America in 2011,din cauza aceasta,cand aplicaseram la un proiect de Work and travel.

  Insa acum ca imi fac cetatenia britanica pot merge unde doresc.Ma dai afara pe usa,intru pe geam,acesta sunt eu,am invatat-o asta de la israelieni Am fost si in Israel anul trecut,deci ce dovada mai doriti ca nu sunt antisemit? Colaboraseram si cu redactia Acum,si cu Petre Clej si cu Alexandru Leibovics,si cu altii de-ai lui Mordechai Tzivin,insa pe departe nu deveniseram mai mult decat colaborator pe anumite teme,deci nu aflat pentru ei.

  Sunt job-uri bune in Anglia acum pentru romanii de aici,care fie lucreaza cu IT si informatica,pe salarii grase de mii de lire,fie ca medici. NHS-ul britanic fara romani si polonezi ar da faliment.

  Si eu colaborez cu NHS-ul lor aici in zona Kent,si lucrez cu ei cot la cot. Aici romanii au afaceri grase,sunt unii care si-au deschis restaurant,altii cu afaceri Auto,cumpara repara si vand masini second hand,BMW-ul,rulote,etc si fac mii lire profit.

  Altii medici,dentisti.Chiar in Margate e o romanca medic dentist,face bani grei.Tiganii din Romania vin la cersit si strica totul,ii vezi mereu in gari.

  In Leeds BBC-ul mi-a luat un interviu pe tema asta.Evident ca ei stiu ce inseamna Gypsie,ca si ei au Gypsie lor irlandezi care le fac probleme….Britanicii nu sunt prosti,ce arata ziarele e doar politica.

 29. ionut moraru says

  Pentru „vasile clic” : Constantin Burlacu este decedat de curand.
  Iar in al doilea rand propun sa nu mai tragi etnobotanice sublinguale inainte de a scrie comentarii.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php