Tandemul Klaus Iohannis – Viktor Orban!

4 936

România începe să semene tot mai mult cu un sat fără câini, cu o ţară fără stăpân român. Nici nu mă miră deja faptul că serviciile noastre secrete în loc să apere interesul naţional se ocupă de simpozioane unde sunt invitaţi foşti generali de securitate comunistă, sub umbrela preşedinţiei să omagieze pe torţionarii bolşevici din anii 50 că au lupta împotriva „bandiţilor” anticomunişti din Munţii Carpaţi şi pun la cale legi în parlament, protejate de foşti informatori ai securităţii să interzică valorile şi simbolurile naţionale de la Mircea Vulcănescu, Emil Cioran, Valeriu Gafencu, Radu Gyr, Mircea Eiade la Petre Ţuţea.

 

Se confirmă faptul că România e condusă de interese străine de neam şi ţară: preşedintele Klaus Iohannis şi consoarta, care tot mai des petrec pe banii publici în vizite şi dejunuri de lux prin străinătate, ignorând lumea reală a satelor şi oraşelor româneşti, au plecat să-şi viziteze asociaţiile de saşi de la Salzburg, lângă casa părintească din landul Bavaria. Se pare că le pute lumea valahă! În Austria întâlnirea cu preşedintele austriac Fischer a fost doar o anexă a vizitei la saşii din Austria, unde s-a vorbit de cerşetorii români, care le creează probleme austriecilor. Klaus Iohannis care şi-a pus papion a refuzat să se întâlnească cu asociaţiile româneşti şi presa românească din Viena. Diasporenii români sunt buni pentru Iohannis numai când votează la alegeri ca „fraierii”?

În timp ce Klaus Iohannis îşi etala papionul în faţa saşilor din Austria, premierul Ungariei, Viktor Orban, prietenul lui Putin, venea în România lăsată fără pază ca la el acasă, lansând, pe Facebook, la o terasă din Tuşnad, un apel şi un semnal românilor şi ungurilor din Ardeal: Am venit acasă, în Transilvania!”. În traducere liberă Transilvania nu mai este România, asta ca să înţeleagă „miticii” care l-au votat cu entuziasm „cretin” pe sasul Iohannis că Ardealul va avea o altă traiectorie geopolitică în contextul înţelegerii dintre Germania, Ungaria şi Rusia.

Mai mult, Viktor Orban a postat pe Facebook poze cu harta Ungariei Mari, insigne din vremea lui Horty şi însemne fasciste, fără ca Institutul „Elie Wiesel” să se sesizeze, ci tăcând complice la manifestările hitleriste ale premeierului maghiar? Insitutul „Elie Wiesel” e foarte breaz când e vorba să înfiereze valorile naţionale româneşti şi Sfinţii Închisorilor. Singura reacţie la obrăzniciile lui Viktor Orban a avut-o deputatul Bogdan Diaconu, liderul PRU, pentru că comunicatul subţire al MAE nu-l punem la socoteală, fiind o adiere de flutur la impertinenţa lui Viktor Orban. La aceste acţiuni separatiste şi revizioniste ale premierului ungur, preşedintele Klaus Iohannis, fiind preocupat să le placă la saşii lui papionul, nu avut timp să reacţioneze. Oare pe Iohannis îl preocupă doar să placă preşedintelui austriac Fischer? Tot mai mult cred că Klaus Iohannis şi Viktor Orban sunt doar piese din dominoul germano-rusesc de refacere a Austro-Ungariei? Noapte bună români din SRI, SIE, Diaspora, Bucureşti, ori oriunde vă aflaţi! Iohannis şi Orban lucrează pentru voi!

de Ionuț Țene Ziarul Natiunea

4 Comments
  1. marian iliescu says

    Daca ,prin absurd , Guvernul Greciei ar fi acceptat construirea unei Moscheei in Atena , grecii din toate orasele ar fi iesit in strada in frunte cu Patriarhul sa protesteze !!! La noi Tradare pe toata linia- Ponta Turcitul , Presedinte , Patriarh , mitropoliti , episcopi si preoti !!! Si mai vrem sa se milostiveasca IIsus Hristos de noi !!!
    Sa nu uite Presedintele ca multi sasi si svabi s-au inrolat in armata germana si SS . Legionarii au luptat , au suferit si au incoronati ca mucenici impotriva Diavolului Rosu si a jidanilor rosii care au ocupat Tara noastra Sfanta , crestin Ortodoxa !!!

  2. Marin says

    Acest domn care a fost Președintele Forumul Democrat al Germanilor din România nu a pus măcar o floare la mormintele soldaților germani morți,,, dacă punea observa că au dispărut crucile din beton,

    În Cimitiru Eroilor din orașul Târgu Jiu sunt înmormântați peste 1500 soldați germani și circa 60 de soldați români din primul război mondial.
    Tovarășii comuniști acum circa 10 ani au dărâmat crucile cu buldozerul și le-au cărat cu Vola la o groapă de gunoi.

    Astăzi securiștii, militienii, vameșii, lăutarii, țambalagii care cântă manele de la Ansamblul folcloric Doina Gorjului împreună cu rubedeniile și-au construit cavouri în Cimitirul Eroilor,
    Vine fanfara li se dă onorul militar la toate cavourile de zile importante cum ar fi ziua națională chiar dacă unele locuri de veci sunt goale.

    La circa 2 metri sunt osemintele soldaților germani ori români iar peste morminte cavourile drojdiei societăți.

    Avea și el un cuvânt de spus ca reprezentant al germanilor din România măcar o declarație să fi dat…

  3. TAnon says

    Eu cand am zis ca si Ponta si Iohannis sunt ambii o apa n-am zis degeaba. Uite ca nici un an nu a trecut si dovezile deja incep sa se adune. Romania se duce pe un drum intunecat. Si lucrurile care o sa vina in viitor o sa faca pe cele care au fost pana acuma sa para minore. Singurul mod de a redresa lucruril e cu o conducere nationalista, dar sunt slabe sanse sa se ajunga la asta intr-un mod democratic. Sistemul e facut in asa fel incat cei cu intentii bune sa nu poata lucra in el. Nu pot decat sa sper ca atunci cand lucrurile devin insuportabile vom avea din nou o revultie si nu vom disparea pur si simplu.

  4. ionut moraru says

    Ce aveti cu Iohannis? Ca doar „v-ati luat tara inapoi”!

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php