Marea Adunare Națională – 5 iulie – Chișinău

4 397

Pe 5 iulie, la Chișinău, va avea loc cea mai mare manifestație unionistă de până acum, MAREA ADUNARE NAȚIONALĂ.

Toți unioniștii, toți cei care doresc să-și vadă țara reîntregită, au datoria să se afle în acea zi în Piața Marii Adunări Naționale pentru a cere Unirea României cu Republica Moldova. Doar uniți putem face față provocărilor viitorului, putem trăi mai bine la noi în țară, ne putem bucura de o țară mare, fără granițe interne, fără opreliști, cu un destin comun și prosper pentru toți românii.

Manifestația este organizată de Platforma Unionistă Acțiunea 2012 în colaborare cu Tinerii Moldovei și mai multe organizații de peste Prut, grupate în Blocul Unității Naționale.

Suntem din ce în ce mai mulți – la ultima adunare unionistă, din luna mai 2015, au manifestat peste 25.000 de oameni! Acum vom depăși din nou acest număr! Basarabenilor li se vor alătura și frații de dincoace de Prut:

Deplasarea se face organizat, de la București, costul fiind de 85 RON pentru membrii cotizanți ai Acțiunii 2012 și 100 RON pentru simpatizanți. Plecarea va fi vineri seară (3 iulie 2015) iar întoarcerea duminică seară (5 iulie 2015) după marș. Cazarea va fi asigurată, pentru cei care au nevoie.

Numere de contact pentru orice alte informații privind deplasarea și marșul : 0724840009 (Ștefan) și 0763341006 (Laura).

UNIREA FACE PUTEREA!

sursa: actiunea2012.ro

4 Comments
 1. calin eugen says

  Mai devreme sau mai tarziu va avea loc unirea.Mult success participantilor la manifestatie!

 2. Camelian Propinatiu says

  Achitând pe nesimtite datoria Basescu-Boc, costul re-Unirii vedem ca ar fi fost suportabil! Basarabenii s-au cam descurcat singuri pâna acum, cât ne-am indoit in postromânism de stindardele cu Eminescu si Stefan cel Mare. Sau de fezabilitati: http://www.9am.ro/stiri-revista-presei/Actualitate/44628/Citi-bani-ne-ar-costa-unirea-cu-Basarabia.html
  http://www.contributors.ro/editorial/unire-cu-basarabia/
  RO inca poate duce o politica pro-basarabeana tacuta, acordând un imprumut nerambursabil Republicii Moldova „pt integrare rapida in UE” sau macar directionarea unei taxe de solidaritate cum refegistii pentru redegisti.

 3. Dan Paval says

  NICIO televiziune nu a oferit imagini de la aceasta adunare populara si de la acest moment istoric unic!
  DE CE?

 4. hodor ion says

  si mort sa fiu si voi fi acolo cand se va infaptui unirea Doamne ajuta-ne,Moldova Una Este In Veci,Nu Doua!!

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php