De ce au avizat falsificatorii istoriei din parlament ”legea anti-legionară” ce încalcă dreptul internațional!

3 560

Ceea ce s-a întâmplat zilele trecute în comisia juridică a Camerei Deputaților încalcă drepturile omului și legislația internațională. Un grup de deputați legați ombilical de regimul comunist și unii dintre ei de Securitatea comunistă, cu nostalgii din perioada mineriadelor lui Ion Iliescu din anii 90, când se făcea ordine cu IMGB și minerii din Valea Jiului, au votat un amendament la Ordonanța nr. 31/2002, care încalcă orice normă de drept și cutumă democratică.

turnatorul_nica_a_mintit_astazi_cu_nesimtire_comisia_thumb_medium200_200

Niște parlamentari s-au substituit fraudulos istoricilor și au hotărât să falsifice istoria României și să considere Mișcarea Legionară o organizație fascistă, ceea ce nu e adevărat. Deputatul pesedist Ciprian Nica, fost delator la Securitatea comunistă, racolat din liceu să-și toarne colegii cu indicativul Bratosin și-a mințit colegii citind trunchiat dintr-un Dicționar explicativ al limbii române editat de Academia Română, că Mișcarea Legionară ar fi fascistă. Comunistul de factură securistă Ciprian Nica a susținut în Comisia juridică un amendament la legea pentru modificarea Ordonanței 31/2002 privind interzicerea organizațiilor și simbolurilor cu caracter fascist, rasist sau xenofob și al promovării cultului persoanelor vinovate de săvârșirea unor infracțiuni contra păcii și omenirii prin care „mișcarea legionară este considerată o organizație fascistă care a activat în perioada 1927 – 1941 sub denumirea de Legiunea „Arhanghelului Mihail”, Garda de Fier și Partidul Totul pentru Țară, conform publicației Curentul.Colegii din comisia juridică, care s-au născut la școala PCR și a lui Ion Iliescu au votat amendamentul fără să gândească, după ce și-au alocat pensii nesimțite prin lege. Dacă acest amendament va trece în plen, prigoana dictatorială bolșevică a anilor 50 va reveni în România în cel mai abject mod.

Sigur că falsificatorii comuniști ai istoriei din parlament nu au dreptate. Ei se substituie istoricilor la o comandă futilă venită din afară și din partea Institutului Elie Wiesel, care încă e coordonat, din păcate, de fiul unui fost bolșevic marxist care a instaurat cu tancul sovietic comunismul în România. Ciudat că șefii Institutului Elie Wiesel s-au aliat cu comuniștii și securiștii din parlament să le treacă amendamentul. Adevărul istoric e altul și nu poate fi falsificat de foștii securiști și copii bolșevicilor care, încă, conduc țara noastră prin parlamentul care vrea să anuleze Justiția, ca să poată fura în continuare liberi politicenii. În 1946 Tribunalul de la Nuremberg organizat de Aliați a hotărât irefutabil că Mișcarea Legionară nu a fost o organizație fascistă, a absolvit-o de orice crimă de război, ci mai mult a fost considerată o victimă a regimurilor nazist și antonescian. Pe baza hotărârii definitive a Tribunalului de la Nuremberg, SUA și NATO au colaborat cu singura forță politică organizată din Exil în anii 50, Mișcarea Legionară, în parașutarea cu avioane militare americane a luptătorilor anticomuniști în munții României ocupate de sovietici. Recenta falsificare a istoriei din comisia juridică a Camerei Deputaților prin amendamentul comunisto-securisto-bolșevic la Ordonanța nr. 31/2002 e caduc. Istoricii se pot pronunța despre istoria României, nu niște parlamentari. Mai mult, dacă acest amendament va fi votat în plen, pe viitor, România va avea grave probleme la CEDO și la organismele internaționale de justiție și drepturile omului. Pe baza hotărârilor Tribunalului de la Nurmeberg orice condamnat pe baza noului amendament aprobat ilegal și neconstituțional de către comisia juridică a Camerei Deputaților pentru Ordonanța nr. 31/2002 va câștiga procesele la CEDO cu punerea la plata a statului român pentru despăgubiri de milioane de euro din taxele și impozitele românilor, pentru că se încalcă legislația internațională și drepturile omului. Normal despăgubirile ar trebui să le plătească nominal cei din comisia juridică care au votat cu ochii închiși un amendament care încalcă flagrant legislația internațională și drepturile omului.

 

Dincolo de aceste încălcări ale democrației, drepturile omului, legislației internaționale și a Constituției României, votul din comisia juridică are alte substraturi mult mai profunde și perverse în același timp. Teama de reînființarea unui partid cu ideologie și acțiune politică identică a Mișcării Legionare de mare succes la mase e puțin probabilă. În ultimii ani organizațiile care s-au revendicat din Mișcarea Legionară nu au obținut mai mult de câteva mii de voturi la alegeri. Cheia amendamentului propus de Institutul Elie Wiesel e în altă parte, nu la frica că ar reînvia Mișcarea Legionară ca partid politic de succes electoral, ci războiul are puternice conotații religioase. Institutul Elie Wiesel e avangarda implementării ateismului și neo-marxismului în societate și a respingerii unei viziuni religioase a lumii, atât în România, SUA, Europa sau Israel. Prin acest amendament aplicat la Ordonanța 31/2002 se urmărește blocarea canonizării Sfinților Închisorilor și se pune presiune pe Biserica Ortodoxă Română să nu-i recunoască pe martirii și mucenicii din închisorile comuniste, majoritatea fiind membri ai Mișcării Legionare. Un prim semnal a fost dat anul trecut când i s-a retras titlul de cetățean de onoare a orașului Târgu Ocna lui Valeriu Gafencu, la cererea Institutului Elie Wiesel. La presiunea opiniei publice, care îi consideră pe Sfinții Închisorilor adevărați sfinți populari, BOR e obligată să-i canonizeze, cu atât mai mult cu cât există exemplu Bisericii Ortodoxe Ruse, care a canonizat după 1990 aproape 3000 de martiri ruși morți în gulagul sovietic. Prin acest amendament votat în comisia juridică a Camerei Deputaților se speră că se va reuși blocarea canonizării Sfinților Închisorilor, deoarece majoritatea acestora au fost legionari. Începutul unui demers juridic bisericesc public de recunoaștere a mucenicilor din închisori ca sfinți ar intra sub incidența legii, deci a Ordonanței nr. 31/2002 modificate, ce prevede în plină ”democrație” ani grei de pușcărie pentru cei care gândesc liber și iubesc valorile, tradițiile și pe cei care ne-au redat demnitatea ca popor: Sfinții Închisorilor.E clar că modificarea stupidă a Ordonanței nr. 31/2002 făcută din pix și fără cunoașterea istoriei și a legislației internaționale va avea darul să ofere neamului românesc o nouă generație de mucenici și martiri români întru Hristos .

de Ionuț Țene NapocaNews

sfintii-aiudului

3 Comments
  1. Raul says

    Trăiască Legiunea și Căpitanul! Cu ajutorul lui Dumnezeu , ne vedem mâine la Țigănești! Doamne ajuta!

  2. marian iliescu says

    Viermele neadormit sa va manance criminalilor masoni -jidani -comunisto-securisti !!!

  3. Sorin ANDREI says

    De acord, in parte, cu cele spuse aici de Domnul Tene.
    Asa cum zice dansul si eu cred ca aceasta lupta (despre care poporul roman habar nu are, iar daca ar avea sunt convins ca nu l-ar interesa absolut deloc) se duce, de fapt, intre iudeul anticrestin si legionarul mistic, profund crestin.
    Acuma, ca acest legionar, dupa cum sustine Domnul Tene, este mai mult un fost decat un actual, de acord. Asa este. Dar, si aici ma separ eu intrucatva de Ionut TENE, el poate deveni, are oaresice premise in acest sens, din nou, un actual. Si atunci?! Cum si-ar mai face jocurile, in Romania, ateii astia talmudici?
    Deci, eu cred ca, totusi, tintele sunt doua, chiar daca una este, clar, primordiala.
    Dar, iudeii ca iudeii, vorba este ca ei n-ar avea nici cea mai mica putere (despre Romania e vorba) daca nu i-ar ajuta din greu… romanii! Romanii cei fara de Dumnezeu! Romanii cei care nu au nimic sfant! Si, din pacate, o gramada de alti romani mult prea prosti pentru zilele pe care le traiesc si pentru pozitiile sociale pe care le ocupa.
    Nimic nou sub soare, insa. Iuda a trait si a lucrat in urma cu 2000 de ani.
    Noi, asa putini cat suntem, trebuie sa tinem linia. Vorba Ogoranului: „Sa ardem ca o flacara macar daca nu putem invinge. Sa nu murim cu o zi inainte de a fi nevoie de noi”.
    Doamne ajuta!

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php