FĂRĂ PRECEDENT! Apel către deputaţi: Nu legiferaţi prigoana antilegionară!

9 905

ULTIMA ORA! Dupa a treia solicitare de participare reprezentantilor Partidului Totul Pentru Tara li s-a blocat accesul la dezbaterea din Comisia Juridica a Camerei deputatilor acest lucru fiind comunicat telefonic. Iata raspunsul primit la a doua solicitare din martie: 

"Adresa dumneavoastră a fost înregistrată la Comisia juridică, de disciplină şi 
imunităţi sub nr. 4c - 11/294/2014/2015 din data 19 martie 2015.
Cu privire la solicitarea Dvs. de a participa la dezbaterea în Comisia juridică, 
de disciplină şi imunităţi a Proiectului de lege pentru modificarea şi completareaOrdonanţei de urgenţă a Guvernului nr.31/2002 privind interzicerea organizaţiilor şi simbolurilor cu caracter fascist, rasist sau xenofob şi a promovării cultului persoanelor vinovate de săvârşirea unor infracţiuni contra păcii şi omenirii – PLx 193/2014 vă informăm că şedinţele Comisiei juridice, de disciplină şi imunităţi sunt transmise, în direct, pe pagina de internet a Camerei Deputaţilor http://www.cdep.ro<http://www.cdep.ro/pls/dic/site.home?idl=1>.
Având în vedere incidentul creat în sala de şedinţă a Comisiei juridice, 
de disciplină şi imunităţi din data de 10 martie 2015 cu prilejul dezbaterilor 
generale asupra PLx 193/2014, pentru a vi se permite accesul la şedinţa Comisiei 
juridice, de disciplină şi imunităţi, vă rugăm să vă adresaţi Direcţiei Afaceri 
Interne."

AICI puteti semna Petitia impotriva acestui proiect de lege criminal , lansata in luna martie   de un grup de 16 organizatii civice  si semnata pana in prezent de peste 2000 de romani

ULTIMA  ORA! Dezbaterea din Comisia Juridica a fost repusa pe ordinea de zi marti 16 iunie ora 10: vezi pozitia 3 de pe ordinea de zi PLx 193/2014

10338295_953752717969739_5479636972047309289_n

Cu o zi înaintea repunerii în dezbaterea Comisiei Juridice a Camerei Deputaţilor a proiectului de lege pentru interzicerea penală a manifestărilor legionare, fostul preşedinte executiv al Partidului „Totul pentru Ţară” (dizolvat), adresează un avertisment ferm deputaţilor din această comisie. Tonul acestui apel este unul fără precedent. Florin Dobrescu lansează, pe contul său Facebook, avertismentul că deputaţii sunt supuşi unei diversiuni cu implicaţii la nivelul siguranţei naţionale, precum şi unui şantaj ideologic:

????????????????????????????????????
Florin Dobrescu, fostul lider al Partidului „Totul pentru Ţară” (dizolvat)

„Mâine se reia dezbaterea legii antilegionare în Comisia Juridică a Camerei Deputaţilor. Din informaţiile ce le deţinem, aceasta se întâmplă în urma presiunilor invocate după scandalul artificial creat de un anumit institut guvernamental în urmă cu câteva săptămâni, în jurul unui eveniment memorial al Rezistenţei anticomuniste.

De aceea vreau să adresez un apel deputaţilor din Comisia Juridică a Camerei.

Nu vă lăsaţi manipulaţi! Nu contribuiţi la o diversiune ce serveşte interese ostile stabilităţii şi siguranţei naţionale a României! Veţi răspunde cândva în faţa ţării, a alegătorilor, pentru o astfel de eroare şi consecinţele sale nefaste!

Eradicarea, printr-o nouă persecuţie politică, a curentului prolegionar din România serveşte unor forţe exterioare, ostile actualului parteneriat strategic cu structurile occidentale şi face parte dintr-un plan de destabilizare a ţării noastre. Eliminarea din viaţa publică a legionarismului va face loc implementării şi în România a unor structuri de tip naţionalist-radical, subordonate propagandei ruseşti, aşa cum s-a întâmplat în majoritatea ţărilor europene. România era până acum ţara cea mai stabilă din acest punct de vedere, structurile de influenţă ale Kremlinului nereuşind captarea curentului naţionalist. Asta şi datorită faptului că naţionalismul românesc, dominat spiritual şi numeric de adepţii Mişcării Legionare, a avut ca particularitate o puternică identitate antisovietică şi anticomunistă. Nici o altă forţă politică nu s-a opus mai consecvent imperialismului Moscovei, fie el de tip sovietic ori ambalat în artificiul pseudodemocraţiei de tip putinist (în realitate o prelungire a vechiului KGB). Legionarii au luptat în munţi, în rezistenţă, în închisori, în Armata de la Viena, în operaţiunile acoperite ale CIA şi NATO, împotriva acestui imperialism rusesc sovietic, care ameninţa permanent suveranitatea naţională şi fiinţa neamului românesc.

De aceea, toate încercările de implementare a unor structuri naţionalist-comuniste de tipul celor clonate de serviciile secrete ruse în toată Europa, au eşuat în România.

Paradoxal, constatăm că, deşi România este principalul pivot al parteneriatului strategic al NATO la Marea Neagră, din interiorul unor instituţii ale statului român se fac eforturi demne de o cauză mai bună pentru a modifica acest echilibru. Qui prodest?

Pe de altă parte, provocările la care legionarii şi urmaşii lor au fost supuşi în ultimii ani, prin repetate procese de dizolvare a partidului lor politic, anchete penale, defăimarea unor luptători anticomunişti şi proiectul acestei legi restrictive, au avut menirea de a determina ieşiri extreme din partea acestora, inclusiv de natură agresivă, care să justifice persecuţia şi să constituie un factor de destabilizare în ţară.

Acest lucru nu s-a întâmplat. Şi asta datorită educaţiei pe care bătrânii legionari – la această oră majoritatea lor plecaţi dintre noi – au înţeles să o dea tinerilor lor urmaşi. Legalitatea, respingerea oricărei forme xenofobie, ataşamentul faţă de integrarea României în stucturile euroatlantice, susţinută de conducerea legionară din exil şi din ţară (vezi declaraţiile lui Ion Gavrilă Ogoranu, Constantin Iulian, Mircea Nicolau etc.), contribuţia la stabilitatea internă şi consolidarea statului de drept, toate acestea au fost răspunsurile legionarilor la hărţuielile cercurilor neomarxiste.

Îmi permit să atrag atenţia, la modul cel mai serios, Serviciului Român de Informaţii, patrioţilor din această structură naţională, să investigheze şi să gestioneze cu maximă atenţie toate acele instigaţii venite din partea unor cercuri revanşard-comuniste, cu notorie orientare promoscovită, camuflate uneori în interiorul unor instituţii naţionale, precum Institutul Elie Wiesel, structuri ale Guvernului României sau chiar anumite secţiuni ale Parlamentului, care prin practicarea unui şantaj ordinar la adresa parlamentarilor, uzând ilegitim şi imoral de memoria evreilor masacraţi în al doilea război mondial, încearcă să arunce în aer reconcilierea naţională stabilită după evenimentele din decembrie 1989.

Nu întâmplător această presiune vine acum, pe fondul crizei politice care şi aşa afectează imaginea ţării în Europa şi în lume.

Deputaţilor din Comisia Juridică le adresez acelaşi apel la vigilenţă şi la a nu ceda şantajului la care sunt supuşi în numele Holocaustului. Este absurd să asociezi legionarismul cu fascismul, în condiţiile în care legionarii au prizonieri ai lagărelor naziste şi ţinta principală a prigoanei dictaturii antonesciene. Este absurd să acuzi de crime împotriva umanităţii pe nişte oameni care au fost aleşi ca parteneri ai administraţiilor occidentale, sacrificându-se în lupta pentru democraţie şi statul de drept, fiind utilizaţi de CIA şi alte servicii secrete vestice în cele mai periculoase misiuni antisovietice din această regiune, din anii comunismului.

Legionarii au avut ponderea cea mai importantă în rezistenţa anticomunistă, ca şi în închisorile comuniste, fapt confirmat şi de generalul Pacepa. Ei au fost ţinta predilectă a operaţiunilor teroriste ale Securităţii (DIE) împotriva emigraţiei româneşti din Occident şi au fost protejaţi de unele state occidentale, unde s-au manifestat liber mereu.

Veţi reveni pe logica regimului dinainte de 1989, când legionarii reprezentau un pericol pentru statul român în toate materialele interne ale Securităţii?

Indiferent de nedreptate care li s-ar putea face, legionarii şi urmaşii lor vor rămâne consecvenţi pe poziţia lor de loialitate faţă de ţară şi de interesele strategice ale statului român. „

NOTA: Apelul va fi transmis fiecărui parlamentar în parte.

9 Comments
 1. calin eugen says

  Miscarea Legionara este mandria Romaniei!

 2. Dan Paval says

  Cred ca in primul rind SIONISTII-ASHKENAZI sunt cei care vor ca Miscarea Legionara sa dispara! De ce? Pentru ca esenta Miscarii Legionare este chiar SUFLETUL ROMANESC nealterat!

  1. Adrian says

   Nici masoneria nu s-ar întrista dacă trece proiectul de lege.

 3. calin eugen says

  Sa ne rugam cu totii ptr. un deznodamant fericit.Doamn-ajuta!

 4. Raul says

  Camarazi, va aștept la Țigănești! A venit momentul mărturisirii !

 5. Panait says

  Nu legiferati prigoana antilegionara daca e Democratie atunci sa fie ptr.toata lumea

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php