Eveniment științific de anvergură internațională la Sibiu

1 354

În perioada 22-24 mai a.c. s-a desfășurat la Sibiu, în organizarea Universității „Lucian Blaga” din Sibiu, Conferința Internațională cu temă „Științe Politice, Relații Internaționale și Studii de Securitate”.
O secțiune a acestei prestigioase conferințe cu participare internațională a fost dedicată temei „Memoria exilului și suferinței”.

Mapa conferinta

 
Comunicările din cadrul acestei secțiuni au fost deosebit de interesante, iar dezbaterile care au urmat fiecăreia dintre luările de cuvânt au stârnit interesul participanților. Între cei care au prezentat comunicări s-au remarcat și dl Coriolan Baciu, cu temă „Credința în viitorul neamului la exilații din Spania” și dl Sorin Olariu cu temă „Presă și cultură în exil-1944-1989”, ambii în calitate de reprezentanți ai Centrului de cercetare și documentare al Fundației „Ion Gavrilă Ogoranu”.

New Microsoft Word Document

 
Valoarea documentară și spiritul de înaltă ținută științifică al celor două comunicări a fost apreciat de către participanți și a marcat un pas important pentru colaborări științifice viitoare între Fundația „Ion Gavrilă Ogoranu” și instituțiile academice și universitare din țara și străinătate.

sursa: Ogoranu.ro

 

1 Comment
  1. calin eugen says

    Speram cu totii,in ciuda diferendelor,sa inceapa odata si odata,procesul comunismului(au trecut 25 de ani,un timp destul de mare).

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php