Activiştii pro-homosexualitate fac PRESIUNI pentru anularea lansării unei CĂRŢI despre „faţa nevăzută a homosexualităţii”

0 384

Lansarea de miercuri, ora 18:00 a cărţii „Faţa nevăzută a homosexualităţii” în cadrul Conferinţei „Tulburarea identităţii de gen şi viitorul omenirii”  de la „Preoteasa” a stârnit mânia activiştilor pro-homosexuali, care au început presiunile pentru anularea evenimentului.

Aceştia au trimis mai multe „sesizări verbale” şi „e-mailuri” către conducerea Universităţii Bucureşti, prin care au cerut instituţiei să interzică evenimentul.

„În primă fază, Universitatea Bucureşti a respins, fără să prezinte niciun argument, cererea noastră de organizare a conferinţei în Aulă, pentru ca apoi să dea un mesaj pe site în care se delimitează de eveniment”, ne-au spus organizatorii conferinţei.

Culmea, în mesajul Universităţii postat pe siteul oficial se afirmă că instituţia sprijină „diversitatea culturală și de opinie și față de dreptul la liberă exprimare”.

Declaraţia însă trebuie luată cu mari rezerve, având în vedere că în aprilie anul trecut, Asociaţia Studenţi pentru Viaţă a fost interzisă la Târgul Educaţiei, chiar în ziua evenimentului, tot în urma presiunilor anumitor ONG-uri.

Însă activiştii şi grupurile pro-homosexualitate nu se mulţumesc doar cu atât. Aceştia au anunţat pe siteurile şi grupurile lor că vor intra în forţă pentru a întrerupe conferinţa. S-a creat deja un eveniment pe facebook, unde oamenii sunt chemaţi să „boicoteze” conferinţa prin prezenţa la lansare.

De asemenea, profesoara Roxana Marin de la Colegiul George Coşbuc din Capitală şi-a anunţat prezenţa împreună cu „grupul”. Iată anunţul.

roxana-marin-vrea-actiune

sursa: ActiveNews

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php