Săptămâna „Cumpără produse românești !”

0 347

Am hotarat sa pornim o campanie prin care sa-i facem pe romani sa inteleaga cat de important este sa cumpere produse romanesti si cum vor imbunatati astfel atat economia locala si vor salva in acelasi timp si locurile de munca ale unor romani. Să cumpărăm produse de folosință românești și să încercăm să le promovăm pe cele bune.

Cumpără produse românești !, sursa imagine: facebook.com/balaurul.roman

Vom incerca sa promovam macar cate un produs 100% romanesc in fiecare saptamana. De aceea va rugam pe fiecare dintre voi care cititi aceste randuri sa ne recomandati diferiti producatori romani, indiferent de cat de marunte sau nesemnificative par lucrurile pe care acestia le produc. Noi vom incerca sa-i promovam pe fiecare.

Promovati pagina de Facebook “Cumpara romaneste“, promovati producatorii romani si produsele romanesti! Alaturati-va campaniei noastre si sustineti bruma de industrie si de producatori autohtoni care ne-a mai ramas! Ajutati romanii care sunt in tara sa-si pastreze locurile de munca existente si cine stie, poate daca ne mobilizam ii putem aduce candva acasa si pe romanii din diaspora!

Pentru acest lucru am creat si chiar o pagina pe Facebook : “Cumpara romaneste“. Intrati pe acea pagina de Facebook si spuneti-ne despre anumiti producatori romani indiferent cat de mici sunt acestia si noi ii vom promova. Cei care doriti, ne puteti trimite apoi poze prin care sa dovediti “cumparaturile patriotice” si noi le vom publica. Depinde de noi sa ne mentinem bruma de industrie si de producatori autohtoni care ne-a mai ramas.

sursa: Glasul.info

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php