“Identificarea vitelor” – Bilderbergii preseaza introducerea cardurilor biometrice la nivel global.Românii refuză aceste tehnologii umilitoare! Înviaţi Demnitatea şi Dârzenia Românească!

0 717

“Identificarea vitelor”

Bilderbergii preseaza introducerea cardurilor biometrice la nivel global

Unul dintre cele mai dragi proiecte ale grupului Bilderberg este ca toate popoarele din zonele de „interes” sa intre intr-o banca de date, ca sa poata fi controlate la orice ora.
Globalistii preseaza Congresul american sa voteze implementarea „cardurilor biometrice” – care contin o amprenta sau un element unic al individului – pentru a da un exemplu intregii lumi.

„Identificarea vitelor”

ID card 300x225 Identificarea vitelor. Bilderbergii preseaza introducerea „cardurilor biometrice” la nivel global

Implementarea cardurilor ID necesita cheltuieli mari, de aceea trebuie sa treaca mai intai de Camera Reprezentantilor, asa cum cere Constitutia, pentru orice masura ce implica banii contribuabililor. Pana acum, doar deputatul de Texas, Ron Paul, s-a opus vehement acestui mod de „identificare a vitelor”, opunandu-se, de fapt, cresterii taxelor. Insa Ron Paul s-a retras, iar bilderbergii si aliatii lor din Comisia Trilaterala au prins momentul sa preseze. Surse de la Casa Alba au dezvaluit pentru American Free Press, ca Thomas E. Donilon, consilier pe probleme de securitate nationala si bilderberg totodata, a fost auzit argumentand ca retragerea lui Ron Paul ofera oportunitatea introducerii „cardului global”, ca o masura-cheie a „reformei imigratiei”, anuntata de presedintele Barack Obama. Donilon asigura ca fiul lui Ron Paul, Rand Paul, reprezentant de Kentucky, nu se va opune planului!

Toata lumea la „dosar”

Daca aceste carduri se vor introduce, americanii nu vor mai putea obtine o slujba fara sa prezinte un asemenea document, nu vor mai putea calatori, nu vor mai putea efectua nicio plata decat cu bani cash, nu vor mai beneficia de servicii medicale, vor fi „ilegali”. Iar daca se supun, datele lor vor intra intr-o imensa banca, pe baza caruia se va decide subtil asupra aspiratiilor in viata, functie de „dosar” . Pana acum, doar Obama si opt senatori sustin vehement introducerea cardurilor universale, prin reforma sectorului imigratiei.

via Bucovina Profundă

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php