Minune a Sfântului Arhanghel Mihail în America

0 587

Icoana de argint a Arhanghelului Mihail a rămas neștirbită de foc, deşi se afla în mijlocul flăcărilor. Mai mult, icoana nu miroase a fum, ci a smirnă şi tămâie.

Ortodoxia americană a fost martora unei minuni, la sfârşitul lunii septembrie. Conform Christian Post, biserica aşezată sub ocrotirea Sfinţilor Rafael, Nicolae şi Irina a fost devastată în întregime, în urma unui incendiu. Dependentă de Arhiepiscopia Greacă pentru cele două Americi, bisericuţa era construită în anul 2011 şi aduna câțiva zeci de credincioşi ortodocşi din Palm Harbor, Florida.

Incendiul a avut loc în timpul nopţii, fapt pentru care nici credincioşii, nici pompierii nu au putut-o salva. Spre dimineaţă, când zona a fost eliberată, cu toţii au observat că din întreaga construcţie a rămas în picioare doar stâlpul pe care era aşezată icoana Sfântului Arhanghel Mihail.

Elias Damianakis, credincios, a povestit că „icoana de argint a Arhanghelului Mihail a rămas neștirbită de foc, deşi se afla în mijlocul flăcărilor. Mai mult, icoana nu miroase a fum, ci a smirnă şi tămâie”.

sursa: Doxologia

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php