ALERTĂ! AGENŢII G.R.U. PĂTRUND ÎN BASARABIA! „În R. Moldova vin grupuri MASIVE de persoane din Rusia cu o constituție SPORTIVĂ”. Repetarea scenariului din Ucraina de est şi din România – decembrie 1989!

0 433

Sursa: ZiarulNational.md

Presa din Ucraina: „În R. Moldova vin grupuri MASIVE de persoane din Rusia cu o constituție SPORTIVĂ”Presa ucraineană scrie că, în noaptea de duminică spre luni, în Chișinău au sosit mai multe grupuri de persoane din Rusia, îmbrăcate în civil, cu o constituție fizică sportivă.

Potrivit sursei, directorul Centrului pentru studii militar-politice, liderul grupului „Rezistența Informațională”, Dmitri Tîmciuk, a scris despre aceasta pe o rețea de socializare. Potrivit lui Tîmciuk, aceste grupuri de persoane atletice vin din Rusia în Chișinău, după care se îndreaptă organizat spre Transnistria.

De asemenea, Dmitri Tîmciuk a avertizat și despre faptul că mai multe unități militare ruse de la granița cu Ucraina au fost alertate ieri-noapte pentru a fi pregătite de luptă.

Menționăm că în estul Ucrainei au loc mai multe confruntări între forțele pro-ruse și serviciile speciale ucrainene după acțiunile separatiste din regiune.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php