Dacă Rusia atacă Ucraina, Republica Moldova se va Uni cu România în următorul an

3 941

Dacă Rusia atacă Ucraina, iar acest dacă este deja sigur, în mai puţin de 1 an Republica Moldova se va Uni cu România.

Este de fapt singura variantă plauzibilă şi reală pentru a garanta securitatea românilor de la Est de Prut, în condiţiile în care intervenţia din Ucraina a dovedit că nu există o alternativă europeană independentă.

Rusia nu va lăsa niciodată Republica Moldova să o ia spre Europa, iar utilizarea forţei la Kiev arată că alternativa armată este în prim-planul strategiei Federaţiei Ruse.

Sper ca în aceste momente să nu mai fabuleze cineva cu integrarea europeană.

Acum doi ani eram întrebaţi cum se va face reunirea dacă marea majoritate a moldovenilor sunt apatici faţă de acest subiect?

Una din variante era tocmai escaladarea unui conflict, adică un atac militar rus asupra Republicii Moldova. Iată că o astfel de situaţie se naşte acum. Nu e vorba de nici o premoniţie ci de cunoaşterea aspiraţiilor imperialiste ale Moscovei şi a modului de lucru al acesteia.

Reacţia poporului ucrainian la refuzul politicienilor de a permite democratizarea şi europenizarea ţării, a generat în Ucraina ceea ce urma să aplice Rusia în Republica Moldova. Rusia nu a luat în considerare o astfel de situaţie, iar scenariul Ucrainian este de fapt scenariul care urma să se aplice în ultimă instanţă Republicii Moldova. 

Deci dragi români, fiţi pregătiţi, deoarece în curând se va face istorie, iar ea va fi făcută de voi şi nu de politicieni.

Sursa: Voxpublika.md via Moldpress.info

3 Comments
  1. Sabina says

    Dar care este jocul pe care-l joacă deschiderea la Marea Neagră pe care o are Ucraina. Singurul lucru la care mă pot gândi legat de invadarea Crimeei este acela că Rusia are flote acolo, și cum a căzut Ianukovic nu mai are acces la ele, deci asta cred că a generat conflictul acolo, nu aspirațiile europene ale ucrainenilor.

  2. ciprian says

    Nu cred ca se va uni prea curand,astea sunt vise,moldovenii isi fac pasapoarte romanesti numai pentru a putea iesi in UE ,nu pt. ca ar iubi mult RO, si majoritatea sunt filorusi,deci unire cu forta nu se poate face si nici invazie din partea RO.

  3. mihai says

    corect cip[riane si daca stai sa te gandet anu sasta sau la anu razboi nu scapam va fi mai ales rusia are armata puternica si razboi intre rusia si UE va fi oricum razboi mare anu asta sigur va fi razboi la vara ii dau dreptate ce a zs parintele anu trecut care a murit ca va fi varsare de sange peste 12 luni assa ca pregatitiva i rugativa la dumnezeu

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php