INCREDIBIL! Guvernul șterge DATORII de 500 MILIOANE $ ale unei companii private

1 603

Rompetrol iertată de jumătate de miliard de dolari

Rompetrol iertată de jumătate de miliard de dolari!

Incredibil: Ce tun uriaș a dat guvernul Ponta când poporul era cu ochii la tragedia aviatică!

Miercuri 23 ianuarie, Guvernul Ponta a aprobat „Hotararea de Guvern pentru aprobarea tranzactiei convenite prin Memorandumul de Intelegere incheiat intre statul roman si The Rompetrol Group N.V. semnat la Bucuresti la 15 februarie 2013” prin care compania detinuta de statul kazah este iertata de o datorie de jumatate de miliard de dolari.

Asadar, in timp ce opinia publica era atintita asupra tragediei aviatice din Muntii Apuseni, Guvernul Ponta se „preocupa” sa dea poporului roman o noua teapa uriasa.

Toate acestea in contextul in care Guvernul Ponta vrea sa puna accize pe combustibil, insa nu ezita sa scuteasca o companie privata, straina, de o datorie uriasa (jumatate de miliard de dolari).

Amintim ca Legea care avea acelasi continut a fost respinsa anul trecut de catre Presedintele Traian Basescu si declarata neconstitutionala de catre Curtea Constitutionala a Romaniei.

Sursa: Nasul TV via Starea Natiunii

1 Comment
 1. dec says

  Jumate a luat el si sconcsul de socrusu’ ! treaba-i clara!

  Alo motii din Cimpeni!

  Se ocupa cineva de teapa de 10 metri a impostorului, infractorului, mitomanului si criminalului national Ponta!?

  Primii doi metri de la virf ii vreau sa fie lucrati doar din barda! restul, slefuit, lustruit si lacuit! sa poata rezista in timp in fata guvernului!

  NU mai vrem procese cu suspendare sau 5 ani cu executare din care se fac doar 8 luni!

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php