Elevul Profetescu si noua reeducare

2 484

Reeducarea continua… de acolo de unde a fost lasata neterminata…

 

Motto:

 

Omenirea zace in minciuna. Minciuna macina omenirea mai mult decat teroarea, o perverteste si o alieneaza. Minciuna in simbioza cu teroarea sunt chintesenta satanismului modern.

 

Experienta pitesteana a esuat, dar daca omenirea nu va intelege la timp ce o asteapta, va fi o bezna pitesteana internationala.

 

Reeducarea” de la Pitesti a creat monstri si nu oameni.N-am crezut nici eu ca este posibil ceea ce am vazut la Pitesti. Opacitatea mentala a omenirii ma umple de grija pentru viitorul ei, caci de nu va intelege ce o asteapta, nici nu va fi capabila sa se deschida unei viziuni sfinte.

 

Ioan Ianolide, Detinutul Profet

 

 

Intr-o sala de clasa, la liceu, pe banci elevii au manualele si brosurile editate de Institutul National pentru studierea holocaustului. Elevul Profetescu este sculat in picioare de catre profesor:

 

–Elev Profetescu, in picioare! Ia zi, ti-ai invatat lectia, ca data trecuta cand te-am ascultat mi-ai spus numai bazaconii.

 

–Da, domnule profesor, am invatat.

 

–Bun atunci. Pai spune-ne ce sti.

 

–Romanii sunt un popor de oameni pasnici si iubitori, care s-au asezat pe aceste meleaguri…

 

–Da mai lasa-ma cu romanii un popor de oameni pasnici si iubitori. Romanii au facut rau, mult rau, mai baiete! Au luptat cot la cot alaturi de nazisti si au pus umarul serios la exterminarea evreilor.

 

–Bunicul meu, domnule profesor, a luptat in cel de-al doilea razboi mondial. A mers pe frontul de rasarit, cand ostasii romani au trecut Prutul ca sa elibereze Basarabia.Nu am apucat sa il cunosc, caci desi a scapat cu viata din razboi, el a murit inainte ca eu sa ma nasc. Prin bunica mea si prin tatal meu au ajuns la mine marturiile lui in ceea ce priveste comportamentul ostasilor romani pe front.

 

–Indraznesti sa contrazici documentele de istorie orala prezentate de onorabilul institutut prin aceste marturii… inventate?

 

–Eu doresc sa expun lectia de istorie pe care am invatat-o de acasa, domnule profesor. Asa mi s-a zis de acasa, asa va zic si eu.

 

–Minciuni, orice ar fi, nu vreau sa mai aud minciunile astea.Creierul tau trebuie spalat bine, ca-i plin de gogonele.

 

–Minciuni domnule profesor?Cand eu stiu ca mama m-a alaptat aproape pana la varsta de doi ani, in timp ce mamele de azi isi hranesc pruncii numai cu lapte praf. Poate ca, da, domnule profesor, m-au intoxicat cu minciuni, dar minciuna nu vine niciodata alaturi de dragoste.

 

–Prostii, prostii, prostii, iarasi spui prostii!

 

–Daca ati sti de cate ori au rabdat ai mei de foame ca sa ajung sa studiez la aceasta scoala, unde mi se spune totul pe dos de cum am invatat acasa…Sincer, v-as crede domnule profesor, daca…

 

–Elev Profetescu, ce vrei sa zici, ca romanii sunt usa de biserica?

 

–Eu stiu de la bunicul ca romanii, spre deosebire de nemti, erau mult mai milosi. Cand se tragea pe front, uneori indreptau mitralierele spre cer, rugandu-se sa nu se faca varsare de sange din pricina lor.

 

–Ahahaha, ce gluma buna.Asta n-am mai auzit-o!

 

–Si deasemenea, mai stiu ca atunci cand intrau in sate, romanii o luau inaintea nemtilor cu scopul de a gasi civili, in special femei si copii, pe care sa-i ascunda in paduri sau prin tufisuri, ca nemtii sa nu-i gaseasca, fiindca i-ar fi impuscat pe toti fara mila.

 

–Elev Profetescu, de cate ori sa-ti spun, astea sunt povesti pe care ai tai ti le spuneau ca sa te adoarma, cand erai mic. Bunicul tau a fost un criminal, care suferea pentru crimele comise si fiindca il apasa constiinta a inventat povestile astea pe care I le-a vandut nevestisii cand a revenit de pe front, ca sa o impresioneze. De ce sa il mai frece si ea la cap? Avea destule pacate pe suflet si nu ar fi suportat sa fie judecat de propria lui familie.

 

–Bunicul nu a fost un criminal dupa cum spuneti dumneavoastra. Daca s-a intamplat sa omoare oameni in razboi, i-a parut rau pentru asta. I-a destainuit bunicii cum o data se afla intre doua cladiri si a simtit un fosnet in spatele lui. Cand s-a intors, un batran rus ridicase toporul deasupra capului sau, gata sa il ucida.Atunci bunicul nu a sovait si a tras cu mitraliera, omorandu-l pe loc. Si totusi i-a parut rau. Acesta a fost singurul caz in care bunicul stie sigur ca a omorat un om, in rest nu a fost capabil sa dea statistici.

 

–Adica vrei sa spui, mai baiete, ca bunica-tu in tot razboiul a omorat un singur om? Ne crezi prosti, sau ce?

 

–Nu vreau sa spun asta, domnule profesor.Dar cazul acesta il consider ilustrativ pentru situatia poporului roman care nu a actionat decat in legitima aparare, atunci cand dusmanii neamului i-au periclitat existenta in spatiul daruit de Dumnezeu.

 

–Nu exista Dumnezeu, omul se trage din maimuta, n-ai invatat asta la biologie?

 

–Un Sfant a spus ca nu ne tragem din maimuta, ci doar ca ne indreptam cu pasi repezi spre ea.

 

–Off, Sfintii si sfintisorii astia, pana unde a reusit sa patrunda propaganda legionara. Sunt dezgustat.

 

–Iar in ceea ce ii priveste pe evrei, Parintele Iustin Parvu spunea despre ei ca atunci cand soldatii romani se retrageau de pe front intrand in Iasi, aruncau de la balcoane apa fiarta peste randurile de ostasi raniti.

 

–Parintele Iustin este vinovat de crime impotriva pacii si umanitatii. Cum de ai tupeu sa rostesti numele unui antisemit feroce care pe deasupra mai era si xenofob?

 

–Citez “Romancele noastre s-au casatorit cu italieni, cu chinezi si cu negrii si uite asa a decazut neamul nostru, ca nu ne mai tragem din dacii nostrii, din moldovenii si ardelenii nostrii ”.

 

–Da, este adevarat ca Parintele a rostit acele vorbe, insa nu a facut altceva decat sa semnaleze o situatie reala care s-a si intamplat. Nu a acuzat pe cineva pentru acest fapt, a vorbit fara ura si fara partinire, nu a aruncat vina asupra romancelor.

 

–Indraznesti sa iei apararea unui antisemit, rasist si xenofob?

 

–Parintele nu era nici rasist, nici antisemit si nici xenofob. Cand se servea masa la Petru-Voda, erau toti invitati la masa, fara deosebire: romani,tigani si unguri. Mai mult de atat, Parintele era un Sfant si nu are sens sa iau apararea unui Sfant. Eu imi apar insa dragostea fata de el, pe care o marturisesc in fata oricui doriti, asa cum marturisesc dragostea mea pentru Hristos. Stiu cazul unei fete care vorbea cu un italian si care a tinut sa vina la Parinte sa ii dea binecuvantare. Parintele nu i-a interzis sa se casatoreasca cu el, dar s-a intamplat ca tocmai atunci cand a venit la Manastire sa se certe in telefon cu iubitul strain, care i-a zis ca nu ii mai plateste biletul de avion pentru intors. A intrat plangand la Parinte si fara sa ii zica nimic, acesta a deschis sertarul si i-a oferit exact banii de care avea nevoie pentru bilet. Pana la urma s-au impacat, dar ce vreau sa subliniez este ca dragostea Parintelui era nemarginita.

 

–Povesti, povesti, iar ma iei cu lucrurile astea de doi bani?

 

–Domnule profesor, am impresia ca dumneavoastra incercati sa zugraviti albul cu negru si sa ma faceti sa vad ura acolo unde nu este.

 

–Mai baiete, tu nu ai inteles ca toate astea trebuie sa dispara din capul tau? Hristos, Sfinti, sfintisori, romani pasnici si iubitori? Tu nu intelegi ca versiunea oficiala e alta?Ti-am recomandat ca pe langa brosurica asta, fiindca e insuficient sa intelegi, sa mai citesti si lectura suplimentara! Ai citit din Cartea Neagra a lui Matatias Carp ca sa afli cine a fost bunicul tau in realitate?

 

–Nu, domnule profesor, recunosc ca nu am citit.

 

–Pai mai copile, de ce vrei mah sa imi faci mie probleme, ah? Ca vad ca excelezi la celelalte materii, dar aici esti pasibil de corijenta.

 

Citez:

 

Aici au fost oameni bătuţi până la istovire şi expiere, sufocaţi în vagoane cu rasuflătorile astupate, vânduţi din mijlocul convoaielor pentru a fi apoi omorîţi şi a li se comercializa îmbrăcămintea, tăiaţi în bucăţi pentru ca, sângele lor, să ungă osiile căruţelor”.

 

–Deci ai inteles, ce facea bunica-tu? Ungea osia de la caruta cu sange proaspat evreiesc!

 

–Nu,nu, bunicul nu era asa!

 

–Mah tu nu intelegi ca bunica-tu era un criminal si pe deasupra mai era si un desfranat?

 

–Nu, nu, bunicul nu era un desfranat. A mai fost casatorit de doua ori pana sa sa se insoare cu bunica, dar nu era un desfranat. Cand era pe frontul de la Rasarit rusoaicele se scaldau in Marea de Azov si faceau cu ochiul dragastos ostasilor romani, sa vina dupa ele in apa. I-au facut si bunicului ca era chipes tare si totusi el nu s-a dus!

 

–Hahaha, nu pot sa cred. Mai baiete mah, cand ai sa intelegi ca asa nu vei lua nicicand premiu si nu te vei inscrie nicicand pentru bursa? Nu spuneai tu ca ai tai si-au luat de la gura ca sa te dea la scoala? Nu vrei si tu sa iesi din lagarul asta numit Romania si sa vezi America, taramul libertatii, cu Statuia ? Sa vizitezi Muzeul Holocaustului din Washington?Institutul iti ofera aceasta sansa.

 

–Domnule profesor, eu nu vreau sa vizitez muzee,imi sunt suficiente monumentele.

 

–Si ma rog, ce monumente ai vrea tu sa vizitezi?

 

–Aiudul imi este suficient.

 

–Adica centrul de cercetari martirologice?

 

–Nu, eu ma refer la Biserica Monument ridicata in locul numit Rapa Robilor, in memoria martirilor anticomunisti.

 

–Se pare ca nu vrei sa te abati deloc de la linia de ideologie legionara .Si acum ce urmeaza, cultul mortilor?Vrei sa strigi PREZENT in clasa?

 

–Da domnule profesor.Tot ce vreau e sa fiu lasat in pace, sa strig PREZENT aici in clasa si la mine in tara, pentru mortii si martirii neamului romanesc. Nu trebuie sa ma duceti la Washington sa strig prezent pentru mortii altui neam!

 

–Esti obraznic si nu vrei sa fii reeducat! Imi faci probleme mai baiete mah! Tu nu intelegi ca lumina nu mai vine acum de la Rasarit, ci vine din Apus, din Occidentul civilizat, din America? Institutul si Guvernul nu o sa fie deloc multumiti de feedback-ul meu in ceea ce te priveste. De ce nu vrei sa uiti istoria falsa pe care ai deprins-o de acasa si sa-ti insusesti istoria adevarata predata la aceasta materie, care iata iti ofera sansa sa castigi si o bursa si sa pleci in straintatate, sa vezi America? Nu vrei sa vezi America ? De ce nu vrei sa mergi la Washington?

 

–Si ce sa fac la Washington, domnule profesor? Ce au facut Ana Pauker, Erno Neulander si Ion Ilici la Moscova, in perioada interbelica? Sa deprind o noua ideologie stangista pe care sa o impun apoi cu forta in tara mea?

 

–Esti complet reactionar la reeducare! Nu vrei sa iti insusesti deloc idealurile umanitare! Esti un antisemit convins, pasibil de ani grei de puscarie, fiindca nu vrei sa recunosti Holocaustul si sustii teza negationista!

 

–Domnule profesor, as accepta teoria onorabilului Institut, dar doar in anumite conditii!

 

–Ia sa auzim care sunt conditiile tale…

 

–Din ce stiu eu, in momentul debarcarii lui Columb pe coasta Cubei, in 1492, in America de Nord traiau circa 60.000.000 de amerindieni. Ultimul recensamant arata ca, in prezent, numarul acestora se ridica la maxim 2,7 milioane. Credeti domnule profesor ca Institutul National pentru studierea Holocaustului “Elie Wiesel” ajutati de Ambasada Americana ar putea sa ne explice ce s-a intamplat intre timp? Oare in ceea ce priveste implementarea democratiei in Romania domnii americani vor sa procedeze intocmai cum au procedat cu nativii amerindieni? De ce nu ne spune Institutul E.W ca termenul de Solutie Finala, inainte de a fi folosit ca si concept de Adolf Hitler, a fost folosit mai intai de fondatorul Partidului Democrat, cel de-al saptelea presedinte al Statelor Unite ale Americii, Andrew Jackson, care a dat controversatul decret din 1830 ce sustinea inlaturarea populatiilor bastinase de pe teritoriile traditionale „pe cale diplomatica sau prin forta”?

 

–Si ce vrei sa spui cu asta? Indraznesti sa minimalizezi holocaustul evreiesc ?

 

–Nu, domnule profesor.Eu incerc sa atrag atentia ca Holocaustul evreiesc este util doar in masura in care oamenii, afland despre suferintele inimaginabile ale poporului evreu, invata ceva din toata treaba asta.

 

–Si ce anume sa invete? Mi se pare mie, sau te-am dat pe brazda?

 

–Sa invete, domnule profesor, din greselile trecutului. Adica oamenii sa nu isi mai schingiuiasca semenii din motive de ura religioasa sau de ura rasiala. Holocaustul evreiesc este util doar in masura in care noi, oamenii, am invatat ceva din el. Dar doar atat!

 

–In sfarsit, se pare ca vezi Statuia Libertatii la orizont!

 

–Nu stiu daca vad Statuia Libertatii la orizont. Nu cred ca libertatea o obtin daca ma inchin in fata vreunei statui dupa cum nu cred ca automat o sa invat ceva din holocaust daca vizitez Muzeul din Washington. Cuvântul original grecesc (holókauston) este o traducere a termenului ebraic olah, care înseamnă “ardere de tot”, subliniind de fapt ideea sacrificiului. Dar sacrificii de vieti omenesti a facut fiecare popor, inclusiv poporul roman, care a avut mult de suferit. Prin urmare, nu mi se pare necesar sa ma deplasez pana in America sa deplang mortii poporului evreu cand pot sa trag invataminte despre tragedii umane aici in tara mea, unde avem si noi holocaustul nostru, adica al romanilor. Fiecare popor isi cinsteste mortii dupa cum fiecare om isi cinsteste rudele si apropiatii care au trecut dincolo.Nu cred ca relatia noastra cu vesnicia incepe si se termina doar cu mortii poporului lui Israel.

 

–Holocaustul evreilor a numarat 6 milioane de victime. A fost cel mai cumplit genocid din cate s-au vazut!

 

–Iar Holocaustul Rosu, adica comunist, numara 300 milioane de victime si inca e in derulare!

 

–Termenul de holocaust este exclusiv asociat cu suferinta evreilor!

 

–Cuvântul holocaust era folosit din secolul al XVII-lea pentru a denumi moartea violentă a unui număr mare de oameni, evrei sau ne-evrei! Dupa cum va spuneam, as crede in intentiile onorabile ale acestui institut daca la aceasta materie s-ar fi predat, alaturi de holocaustul evreilor macar holocaustul nativilor amerindieni si daca s-ar fi vizitat in SUA pe langa muzeul cu pricina si un muzeu al Holocaustului Pieilor Rosii.

 

–Mi se pare mult mai logic si mai normal ca pe teritoriul Americii sa fie in prim plan un astfel de muzeu pentru ca America nu s-a inaltat pe cadavrele evreilor ucisi de Hitler, ci pe cadavrele indienilor americani. Fertilitatea si rodnicia pamantului american se datoreaza acestor jertfe dupa cum fertilitatea si rodnicia pamantului romanesc se datoreaza poporului care a dat cele mai multe jertfe pe aceste meleaguri, jertfe care apartin exclusiv poporului roman. Este o lege biologica simpla si cat se poate de naturala. Din acest punct de vedere, cred ca poporul turc este mult mai indreptatit decat poporul evreu sa ceara socoteala poporului roman pentru suferintele pricinuite, indeosebi din pricina domnitorului Vlad Tepes.

 

–Deja bati campii. Vorbeai de niste conditii de care nu ai amintit deloc…

 

–Da…Sunt niste conditii sau, hai sa zicem, niste sugestii…

 

–Ce sugestii?

 

–Pai uitati : Institutul E.W ar putea sa plateasca un bilet mai ieftin pentru elevii romani. Nu trebuie sa ii duca neaparat la Washington, ar fi mai ieftin un bilet la… Instanbul,de ex. sau in Israel(de ce nu, s-ar putea vizita si Mormantul Sfant in tot acest timp) si bineinteles si mai ieftin ar iesi daca ne-ar duce la Aiud.

 

–Mah tu iti bati joc de mine. Ma iei peste picior? Ce e cu accentele astea ironice? Te crezi mai destept decat institutul?

 

–Nu, nu pretind ca as fi mai destept decat Partidul…Pardon, institutul…

 

–O sa platesti pentru asta…

 

–Domnule profesor, foarte mulţi dintre noi ştiu că firma americană Monsanto are pretenţia şi intenţia criminală de a patenta însăşi viaţa şi natura , prin impunerea cu de-a sila a organismelor modificate genetic. Tot aşa , Institutul Elie Wiesel dovedeşte un tupeu extraordinar , fiindcă vrea să patenteze suferinţa omenească. Un astfel de institut , care se erijează într – un monopolizator al suferinţei omeneşti şi care are impresia că suferinţa se poate comercializa şi se poate cumpăra sau vinde prin niscaiva arginţi , rezumându-se la un simplu act comercial , nu poate fi nicidecum un institut respectabil .

 

–Mah nesimtitule, tu nu ai pic de respect fata de suferinta evreilor?

 

–Domnule profesor, va repet ca holocaustul evreiesc , ca orice formă de crimă organizată şi premeditată îndreptată împotriva unui popor este util în măsura în care noi oamenii , indiferent de religie sau rasă am invatat ceva din el . Atât!

 

–Si tu vrei sa spui ca romanii nu sunt vinovati de actiuni criminale indreptate impotriva poporului evreu?

 

–Noi românii nu putem vorbi în numele altor popoare , dar putem vorbi în numele nostru . Noi românii am invăţat din suferinţa altor popoare , dar şi din suferinţa proprie , a noastră , pentru că noi nu facem distincţie între suferinţa noastră şi suferinţa altui popor. Dovada ca, astăzi în Romania este pace şi că romanii nu se războiesc cu alte popoare . Avem însă pretenţia că dacă noi am dovedit acest fapt , sa o dovedească si celelalte popoare , in frunte cu poporul evreu!

 

–Si care este dorinta ta, ca holocaustul evreiesc sa fie sters definitiv din cartile de istorie?

 

–Poporul roman nu are pretenţia să ceară altor popoare să îşi ascundă suferinţa. Dar nici nu poate accepta ca să – i fie înmormantată suferinţa şi lacrimile.

 

–Si cum adica poporul evreu nu a invatat nimic din holocaust? Ce vrei sa spui cu asta?

 

–Pai din ce stiu eu israelienii se razboiesc cu arabii, iar americanii niciodata n-au fost usa de biserica, din ’45 incoace. S-au implicat in toate razboaiele posibile si imposibile…

 

–In zadar incerci sa le tii partea romanilor. Iata, asa cum i-a condamnat istoria, tot asa ii condamna si si institutul!

 

–Domnule profesor, va repet inca o data, cei cu holocaustul evreiesc in Romania sunt niste simplii agitatori care arunca cu noroi in camasile curate ale romanilor, ca sa distraga atentia oamenilor de la problemele reale cu care se confrunta acest popor. Dumneavoastra ma acuzati ca sustin teza negationista, dar singura teza pe care o sustin este teza antirasism. Dovada cea mai clara ca la baza tuturor actiunilor intreprinse de acest institut sta orgoliul rasial este faptul ca elevii din Romania sunt dusi sa viziteze Muzeul Holocaustului din Washington fara sa li se spuna de atrocitatile comise de poporul american impotriva populatiei indigene care a fost masacrata si deportata intr-un stil barbar. Programul, numit adesea de presedintele Jackson drept „Solutia finala”,cu mult inainte ca nazistii sa isi puna in aplicare propriul lor plan, prevedea cumpararea de la nativi a terenurilor aurifere din sudul Statelor Unite sau, in caz contrar, stramutarea silita a acestora in zonele vestice ale tarii, lipsite de interes, in acel moment, pentru colonisti. Adica exact ceea ce se intampla in zilele noastre la Rosia Montana sau la Pungesti, cu autohtonii de acolo. De aceea consider ca nu trebuie sa ma deplasez intr-un anume punct in America, ca sa plang o vina colectiva a romanilor inventata si speculata in interesul nu a unui popor, cum ar dori unii sa ne faca sa credem, ci in favoarea unor cercuri globaliste si elitiste, care vor sa isi impuna punctul de vedere cu orice pret, peste tot in lume.

 

–Esti nebun, esti bolnav de legionarism! Nu ai niciun fel de dovezi palpabile care sa iti sustina teza!

 

–Cele mai bune dovezi, domnule profesor, care sa sustina acest punct de vedere, se regasesc in prezentul care, din cate vad eu, este fix oglinda trecutului. Ganditi-va cum au procedat colonistii cu Pieile Rosii : s-a ajuns pana intr-acolo incat copiii nativilor au ajuns sa fie smulsi cu forta de langa parinti, de unde au fost trimisi in scoli speciale, in care simpla folosire a limbajului traditional atragea pedepse severe. Zeci de limbi si de traditii stravechi s-au pierdut in acest proces de „civilizare” a nativilor, a caror cultura trebuia interzisa „pentru propriul lor bine”. Sa nu uitam ca in zilele noastre, in America, domneste aceeasi mentalitate care in acele vremuri de trista amintire, a produs genocid: Nu regasim in Platforma Asociatiei Nationale a Educatorilor din SUA urmatoarele?: cresterea copiilor in spiritul comunitatii globale, promovarea Natiunilor Unite, promovarea Declaratiei de Independenta, fortarea parintilor sa plateasca taxele scolare(desi isi dau copiii la scoli private), promovarea medicinei socialiste, impiedicarea legilor ce usureaza statutul legilor private, promovarea ideilor umaniste laice in detrimentul educatiei religioase, incadrarea copiilor prescolari in clase care apartin guvernului federal, sporirea controlului federal asupra educatiei. Chiar si conservatorul Nixon spunea: “primii 5 ani din viata copilului trebuie sa fie in mod special in atentia guvernului federal.” Asa ca nu-i de mirare ca intentiile institutului ce coincid cu intentiile dvs., domnule profesor, sunt acelea de a sterge cu buretele istoria pe care am deprins-o in sanul familiei noastre si insusirea istoriei impuse de acest institut.

 

–Mah, tu te crezi un dac liber, de ma hartuiesti atata cu ineptiile tale?

 

–Domnule profesor, eu vreau sa va atrag atentia ca acest institut, impreuna cu Ambasada SUA trateaza copiii romanilor in acelasi mod in care au fost tratati copiii indigenilor americani de catre colonisti. Iar fata de cultura noastra,se manifesta la fel de agresiv si la fel de ignoranti. Mai nou, vor sa interzica colindele noastre stravechi, pe motiv ca sunt “antisemite” si glorifica holocaustul. In opinia lor, cantecele care vestesc nasterea Domnului ar trebui interzise pentru binele universal. Mi se pare mie, sau in raport cu Romania, SUA nu se situeaza pe pozitie de partener, ci e cu nasul pe sus, crezand ca au venit sa ne colonizeze sau sa ne civilizeze? Uitat-au oare ca la Microsoft a doua limba vorbita este romana, uitat-au oare ca Tesla, celebrul vizionar care avea si origini romanesti, a avut un merit deosebit la progresul Americii prin inventiile sale? Mi se pare mie, sau ne iau drept Pieile Rosii, avand o cultura inferioara, destinata sa se naruie? Au uitat oare ca poporul roman a dat genii si savanti de renume mondial?

 

–Elev Profetescu, intrebarile tale nu isi au rostul aici! Tu trebuie sa uiti ce te-au invatat ai tai acasa si sa iti insusesti notiunile predate la aceasta materie. Si sa dovedesti ca prin asimilarea riguroasa a lor, ai deprins istoria corecta, adica cea predata de institut! Alte comentarii, pe langa subiect, nu isi au rostul aici!

 

–Institutul nu este decat un instrument al implementarii globalismului in Romania si de aceea are atata credit din partea Ambasadei SUA. Ba chiar as putea spune ca este un varf de lance care face incizii pe creierele tinerei generatii si intr-un mod cat se poate parsiv si de agresiv, mergand pe aceeasi linie ideologica impusa de Hanna Rabinsohn(alias Pauker) in anii stalinismului, imprimand conceptia globalista, ateista si materialista despre lume si univers, in randurile tinerilor romani. Cei ce nu se vor conforma, ca si mine de altfel, bineinteles ca vor fi pasibili de temnita si demni de un sfarsit asemanator cu cel al martirilor anticomunisti, care s-au opus in acele vremuri bolsevizarii Romaniei. Nu spune oare Ianolide in Detinutul Profet ca “aceia care au avut puterea comunizarii tarii se profileaza si ca stapani ai lumii care va veni” ?

 

–Ianolide, un alt legionar notoriu ca si fratele sau de Cruce, Valeriu Gafencu, care trebuia sa putrezeasca in puscariile comuniste. Si ce alte dovezi mai ai in sprijinul afirmatiilor tale?

 

–Faptul ca Niels Schnecker, mason, seful de campanie electorala al lui Crin Antonescu, este un agent al Guvernului Mondial in Romania, fiind in acelasi timp si cel care i-a oferit presedintelui PNL un cec consistent din partea Ocultei Mondiale, pentru initierea proiectului legislativ care vizeaza interzicerea organizatiilor cu caracter legionar, pregatind astfel terenul pentru noua “bolsevizare”.

 

–Niels Schnecker este om respectabil, absolvent al Facultatii din Sorbona,…

 

–Stiu, stiu si pe deasupra este om de afaceri, multimilionar, expert in macroeconomie,membru al Partidului Republican din SUA , fost pilot de vanatoare pe faimoasele F16,colonel in retragere al US AIR FORCE,consilier special la Casa Alba in timpul presedintelui Ronald Reagan, cunoscator a 9 limbi straine, avand 4 cetatenii, detinator de centura neagra la Kung Fu, si nu in ultimul rand jurnalist si om de televiziune.Deci in CV domnul Schnecker devine domnul Smecher.

 

–Obraznicule, cum poti sa vorbesti astfel despre un evreu care pune umarul la modernizarea Romaniei, care a lasat America ca sa vina in Romania?

 

–Pentru ca a simtit nevoia de adrenalina, domnule profesor. Asa se lauda el.Tot de la el aflam ca globalizarea este un lucru foarte bun pentru ca permite o mai mare interactiune intre culturi si asta nu inseamna altceva decat imbogatirea fiecaruia dintre noi cu elemente din culturile altora, din gandirile altora, din mentalitatile altora, ceea ce reprezinta un element destul de important. Important de asemenea este si faptul ca avem parte de o comunicare mult mai buna.

 

–Pai si vrei sa spui ca nu este asa!

 

–Domnule profesor, eu stiu ca roadele globalizarii sunt putrede: de exemplu, numai daca cugetam asupra efectului implementarii a ceea ce s-a numit Revolutia Verde in India, experiment finantat de agentii globalisti ai familiei Rockfeller, aflam ca in urma acordului pe care autoritatile indiene l-au semnat cu americanii, primindu-l cu fast pe presedintele american G.W. Bush, peste 11000 de fermieri care au aplicat ca la carte instructiunile noului mod de a face agricultura s-au sinucis, fiindca si-au distrus solurile cultivate cu organisme modificate genetic, iar din recoltele lor nu au fost capabili sa plateasca creditele imprumutate de la banci pentru a cumpara solutii chimice si semintele modificate genetic. In Franta, datorita aplicarii acestui mod globalist de a face agricultura s-a pierdut un numar imens de soiuri de pomi fructiferi si specii de cereale autohtone, distrugandu-se astfel varietatea ecosistemului cu care Dumnezeu a inzestrat aceasta tara. Nu mai vorbesc de bolile datorate consumului de organisme modificate genetic. Daca zestrea biologica s-a diminuat considerabil, practic a fost distrusa, atunci cand conceptul globalizarii a fost aplicat in agricultura, atunci ce ne face pe noi sa credem ca aplicand acelasi “pattern” culturii, spiritualitatii si in fine, suferintei omenesti, traditiile, limbile, portul impreuna cu toata zestrea spirituala a fiecarui popor nu vor disparea in acest malaxor al globalizarii, a carui misiune diabolica este sa distruga ordinea dumnezeiasca, care de-a lungul vremii, a randuit impartirea neamului omenesc in entitati distincte, numite popoare?

 

–Va pot da si un alt exemplu: conceptul globalist descris de domnul Niels Schnecker aplicat in biologia umana nu este altceva decat ingineria genetica: „Cercetătorii globalisti cred că organismul uman este alcătuit din piese de Lego, în care piesele de ADN pot fi adăugate sau scoase după plac, fără a afecta celelalte părţi ale sistemului. Dupa cum zice si domnul Niels Schnecker, ca este bine sa imprumuti elemente dintr-o cultura si sa le imbini intr-o alta,fiindca fiecare dintre noi ne imbogatim cu elemente din culturile altora, din mentalitatile altora, din gandirile altora si in fine cu elemente din materialul genetic al altora. Asa ajungem la babilonul numit globalizare. Dar in realitate, genomul uman este mai degrabă un ecosistem şi toate părţile sale relaţionează între ele şi sunt în echilibru perfect”, a declarat profesorul Sheldon Krimsky , preşedintele Consiliului pentru Genetică Responsabilă. Cu toate acestea, globalistii isi sustin ineptiile si vor neaparat sa culeaga roadele, in toate domeniile.

 

–Asa cum au distrus specii biologice, ruinand ecosistemul natural, asa vor sa patrunda si in taina organismului omenesc, ruinand ecosistemul biologic uman. Tot asa, implementand globalizarea la nivel de spiritualitate, nu urmaresc altceva decat distrugerea constiintelor si al liberului arbitru, prin uniformizarea mentalitatilor si al gandirilor omenesti: sa gandesti doar intr-un anume fel. Parintele Paisie Aghioritul a descris metaforic aceasta politica a globalistilor, spunand: “In America au mers oameni din diferite locuri. Fiecare a adus cu el peticul sau si astfel s-a facut acolo un covor din petice. In Comunitatea Europeana insa, tarile care intra sunt covoare gata tesute. Iar aceste covoare, oricat ai incerca sa le unesti, niciodata nu se vor putea potrivi!”

 

–Dar ei incearca sa destrame acum aceste covoare, vrand sa smulga cu

–forta tesaturile lor, pentru ca pe urma sa faca propria lor tesatura, imitand creatia lui Dumnezeu. Globalizare nu inseamna altceva decat luciferianism, domnule profesor! Adica joaca de-a Dumnezeu! Oare nu este Lucifer cel ce vrea sa ii ia locul lui Dumnezeu? Dumnezeu a creat lumea din nimic, dar Lucifer, Zidarul ce face? Nu are altceva mai bun de facut decat sa distruga ceea ce a creat Dumnezeu, si sa ia din tot acest amalgam babilonesc materialul din care sa zideasca si el ceva. Dumnezeu a creat atatea soiuri de plante si atatea specii de pomi, ca omul avea din belsug tot ce isi putea dori, dar Dracul si-a varat coada si a soptit omenirii ca trebuie sa modifice genele si ca trebuie sa stropeasca pomii : asa s-au trezit oamenii ca ceea ce a fost candva, acum nu mai este.Tot asa incearca acum sa le sopteasca oamenilor sa ia gene din materialul genetic uman si sa le recombine, incercand realizarea supraomului, un om puternic si inteligent in acelasi timp, uitand ca cele nevazute stau la baza celor vazute!

 

–Elev Profetescu, bati campii! Ai deviat de la lectia noastra! Ce legatura are ce imi spui tu cu holocaustul evreiesc?

–Holocaustul evreiesc, domnule profesor, este folosit ca varf de lance in agenda globalizarii fiindca conceptului de suferinta hristica nu i se poate opune decat modelul suferintei in sens antihristic. Adica o suferinta al carei scop nu este jertfa intru Hristos, ci suferinte date in scopul instaurarii unei imparatii pamantesti, adica un rai pamantesc omenesc, in afara lui Hristos, asa-zisul Guvern Mondial, care nu se va dovedi altceva decat o tiranie fara margini si fara seaman in toata istoria omenirii. Iata cum institutul E.W a reinceput opera de reeducare a tinerilor romani, reluand munca de acolo de unde au lasat-o inaintasii lor, atunci cand au decis sa emigreze in Israel sau in SUA!

 

–Nesimtitule, cum indraznesti sa afirmi asta? Adica vrei sa spui ca acuma s-au reintors tortionarii?

 

–Dumneavoastra ati spus-o, nu eu! Si daca tot vreti dovezi, va dau dovezi suficiente: aici este lista cu evreii bolsevicii care au initiat si organizat din umbra experimentul Pitesti, lista pe care domnul Vladimir Tismaneanu, fiul lui Leon Tismenetki, venit calare pe tancurile sovietice in Romania, nu a inclus-o in cartile sale despre asa-zisul proces al comunismului…Majoritatea acestor evrei, la putina vreme dupa derularea fenomenului Pitesti, au emigrat in Israel sau in SUA, acolo unde nimeni nu i-a tras la raspundere pentru faptele lor.Tot in SUA locuieste si domnul Vladimir Tismaneanu, care vrea sa ne faca sa credem ca doreste sa repare din greselile tatalui sau, un bolsevic convins, prin regizarea unui proces al comunismului…Romanii nostrii au luptat atata amar de vreme in munti impotriva comunismului, asteptand salvarea de la americani si nu de la Dumnezeu.

“Vin americanii, vin americanii…”

Iata ca in sfarsit au venit si “americanii”, insa stupoare: Constatam ca Erno Neulander, alias Walter Roman, tatal lui Petre Roman, a avut dreptate: Si dupa noi, cine o sa vina?

Tot noi! Ironia sortii este ca istoria se repeta, domnule profesor! In anii ’50, evreii bolsevici numiti de Corneliu Zelea Codreanu jidani(“caci eu cand spun jidan, nu spun ca sa-i jignesc ci fiindca prin jidan inteleg evreu bolsevic”) in frunte cu Ana Pauker puneau umarul la stalinizarea Romaniei, iar astazi urmasii lor ideologici, in frunte cu Alexandru Florian, fiul unui alt comisar bolsevic, vin de asta data calare pe tancurile americane avand pretentia sa ne civilizeze, sa ne democratizeze. Eu nu inteleg de ce acesti evrei revolutionari iubesc atat de mult poporul roman, incat o generatie vine sa il invete comunismul, iar generatia urmatoare(legata chiar prin sange de prima) vine sa il invete democratia…Ei trebuie sa inteleaga ca poporul roman, in statornicia lui, nu intelege si nici nu accepta aceste masinatiuni ale lor, de maimuta evoluata! Daca ei sustin neaparat ca ne tragem din maimuta si prin atitudinea lor mai si demonstreaza ca se indreapta cu pasi repezi spre maimuta, atunci e problema lor. Fobiile de tot felul, chiar si aceasta a antisemitismului se trateaza in spitalele de boli pshiice, asa ca fiecare evreu care se simte contaminat de acest microb este liber sa se interneze!

 

–Esti antisemit si vei plati pentru asta! Mai aveai putin si spuneai ca evreii trebuie internati in lagare!

 

–Domnule profesor, niciun popor din lume nu poate amaneta suferinta omeneasca! Ca un crestin ce sunt, ma inchin in fata suferintei Mantuitorului Iisus Hristos, El Insusi evreu prin mama, in fata suferintei apostolilor, in fata suferintei Sfintilor Parinti, in fata suferintei Mucenilor care au fost schingiuiti pentru credinta lor in Iisus Hristos. Biserica si numai Biserica, adica Israelul Haric, sparge granitele dintre natiuni: numai cu inima in Biserica ma pot inchina in fata suferintei unui om de un alt neam decat cel in care m-am nascut eu. Si nu pot fi considerat antisemit atata timp cat ma inchin in fata suferintei unui Nicolae Steinhardt, sa zicem. Orice alta pace impusa cu de-a sila degenereaza in fenomene si evenimente grave, precum a fost comunismul si apogeul sau, experimentul Pitesti. Crestinii se inchina bine-mersi in fata suferintei martirilor ortodocsi de alta nationalitate. Crestinii nu pot fi antisemiti din moment ce Iisus a Insusi a spart aceasta bariera a urii intre neamuri. De aceea, a-mi cere sa ma inchin Muzeului Holocaustului din Washington este o aberatie si o utopie, fiindca numai descoperind in inima noastra pe Hristos, putem intelege rostul suferintei si ne putem inchina ei, fiindca rostul ei este Hristos, ca si rostul creatiei. Eu nu ma pot inchina in fata suferintei poporului evreu, fiindca rostul acestei suferinte este orgoliul rasial, fiinta considerata sfanta a poporului evreu si ar insemna sa ma inchin ei, lucru pe care eu il resping cu desavarsire, fiindca Hristos este cel care imi porunceste: “Sa nu iti faci chip cioplit, sa nu te inchini la idoli, sa nu ai alti dumnezei in afara de Mine”. Este simplu si va mai dau un ultim exemplu concludent: acum cativa ani, Elie Wiesel a vizitat Sighetul si fiind rugat de fosti detinuti politici sa treaca si pe la fosta inchisoare comunista, sa vada locul in care au fost schingiuti romanii, a refuzat. Daca ar fi fost cu inima in Biserica in Hristos, fireste ca ar fi venit, dar orgoliul rasial nu i-a permis aceasta. Legea lui a vorbit atunci impotriva Legii lui Hristos. Din acest orgoliu rasial deriva toata aceasta sete nebuna de a-i face pe oameni sa se inchine suferintei poporului evreu si sa recunoasca exclusiv meritul suferintelor evreiesti in lume, pentru cladirea unei asa-zise paci mondiale si instaurarea unui Guvern Mondial, chestiuni pe care crestinii le repudiaza din inima si cugetul lor, fiindca noi, crestinii, ii urmam lui Hristos!

 

–E clar, esti indoctrinat la maximum! Stai jos, voi scrie Institului despre atitudinea ta reactionara!

 

–Si profesorul iscaleste in catalogul editat special pentru aceasta materie calificativul Nereeducat”.

 

Va urma…

 

Posibil in realitate

 

Florin – Alexandru

2 Comments
  1. Pirvu Aurelian says

    Ma inclin! Felicitari!

  2. ionut moraru says

    Bine ca nu e semnat Florian Alexandru ci Florin-Alexandru. Slava Domnului! In rest, respect pentru concept.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php