Scrisoare emotionantă de la un preot către Regele Mihai

6 837

Majestatea Voastră, plecând sufletul nostru în fața Tronului și a Țării, îi mulțumim lui Dumnezeu că v-a binecuvântat cu viață lungă și cu puterea de a sluji loial și prin jertfă Neamul Românesc și Biserica lui Hristos vreme de peste șapte decenii.

Românii care își iubesc Neamul, Credința și Țara văd în Majestatea Voastră și în Casa Regală a României atât o sinteză a tradițiilor voievodale, domnești și regale ale Istoriei noastre, cât și singura garanție a renașterii și reașezării Statului Român și Neamului Românesc în locul de cinste pe care îl merită în marea familie a Națiunilor Europene.

Majestatea Voastră, noi, românii loiali Tronului, nu am uitat că Republica a fost impusă neamului nostru prin forța tancurilor Armatei Sovietice a lui Stalin și prin trădarea de Neam și Țară a câtorva rătăciți și venetici care, prin amenințări și șantaj, v-au obligat să părăsiți Tronul Țării. Pervertirea istoriei reale a Monarhiei Constituționale de către propagandiștii naționalism-comunismului este încă prezentă în agora românească, minciunile lor, aruncate cu disperarea celui care se știe a fi un impostor, otrăvesc sufletele unora dintre românii noștri.

Totuși, adevărul învinge și se face cunoscut către români, iar acest adevăr înmulțește în fiecare zi oastea slujitorilor loiali ai Tronului și Casei Regale a României, oaste care numără deja zeci de mii de români hotărâți să lupte pentru restaurația Monarhiei Constituționale și salvarea Țării de la dezastrul în care a fost aruncată de urmașii politrucilor din eșaloanele 2 și 3 ale PCR și Securității.

Majestatea Voastră, speranța noastră este că Dumnezeu va binecuvânta România și ne va da puterea să salvăm Neamul Românesc din această închisoare a imposturii, minciunii și jafului tâlhăresc în care s-a transformat așa-zisa Republică post-decembristă.

Majestatea Voastră, Neamul Românesc se stinge și se risipește! Mamele românce își ucid pruncii în pântece, familia românească se destramă, tinerii cei mai bine pregătiți ai școlii românești părăsesc Țara și ajung să slujească bunăstarea altor neamuri, românii pleacă la muncă în țări străine, căci acasă au parte doar de șomaj și sărăcie lucie. Clasa politică post-decembristă ne-a trădat, ne jefuiește și ne vinde străinilor pe un blid de linte. Credința strămoșească a slăbit și s-a rătăcit, iar demnitatea noastră a ajuns o biată umbră a ceea ce a fost cândva.

Nădejdea noastră de a renaște din cenușa acestei cumplite rătăciri este în Dumnezeu, în Majestatea Voastră, Unsul lui Dumnezeu, Regele nostru și în Casa Regală a României.

Majestatea Voastră, la ceasul solemn în care împliniți binecuvântata vârstă de 92 de ani, românii loiali Tronului și Țării își îndreaptă gândurile către Regele lor și-L roagă pe Dumnezeu să vă dăruiască credință, sănătate și puterea de a călăuzi Casa Regală a României și oștirea celor loiali Tronului spre împlinirea dorinței noastre scumpe – Restaurația Monarhiei Constituționale, proclamarea Regatului României și salvarea Țării și Neamului Românesc de la dezastrul și rătăcirea în care se află.

Dumnezeu să vă binecuvinteze, Majestatea Voastră! Trăiască Regele!

Preot Marcel Răduț Seliște – onorat de Majestatea Voastră

cu Medalia ”Regele Mihai I pentru loialitate”

via Romania Regala

6 Comments
  1. IO../ says

    Din aceasta cauza in Romania este haos.A aparut tot felul de naivi,care nu stiu adevarul,si propovaduesc idei,care incurca mintile si judecata oamenilor de rand,creind o masa de protest mocnit impotriva conceptului de patriotism,si deci impotriva adevaratilor patrioti.Ex regele amintit(nu vreau sa-i pomnesc nici numele)nu este roman,in primul rand,si in al doilea rand putea sa sa se asimileze romanilor prin faptele sale ,care convergeau cu interesul national romanesc.El n-a facut nimic,ci dimpotriva,a cautat sa exploateze,in folos propriu,serviciul de rege pe care i lau dat tradatorii de tara si naivii.

    1. Ichim says

      Destept esti de dai in gropi! Daca te crezi roman, citeste istoria romanilor si dupa aceia discuta despre subiectul asta! „El n-a facut nimic,..” – se vede ca esti un ateu comunist adevarat!

  2. ultor says

    Pentru „supuşii” michelimii sale. „Strigoiul bolşevico-NKVD-ist” michelu a oferit ţara pe tavă, acceptând, odată cu „şutul intr-un anumit loc”, „arginţii trădării de ţară”. Toate documentele care vorbesc despre odioasa trădare au fost publicate după 1989. Nici nu se putea altfel pentru ca pâna la moartea lui Stalin n-a îndrăznit nimeni să-i critice „protejatul” recompensat, pentru trădare, cu POBEDA şi alte câteva cadouri. Ce zicea michelu atunci: „Cu acest prilej ţin să exprim marea mea admiraţie faţă de efortul admirabil al vitezei Armate Roşii, cât şi pentru Marele ei Conducător, Mareşalul Stalin. România va păstra întotdeauna simţăminte neşterse pentru marele sprijin ce i-a fost dat de Armata Roşie, pentru eliberarea ei (…)” . România păstrează “neşterse” crimele Armatei Roşii pe teritoriul naţional (incuzând Basarabia şi Bucovina), iar Michel păstrează “simţăminte neşterse pentru marele sprijin ce i-a fost dat de Armata Roşie” în interesul său şi al camarilei, o dovadă fiind şi participarea la parăzile militare din Piaţa Roşie în 2005 când Putin i-a dat medalia „60 de ani de la victorie” şi în 2010 impreună cu ginerică. Că în Vest nu-l bagă nimeni în seamă. Spre deosebire de michelu, Mihai Ghimpu, preşedintele de atunci (2010) al Republicii Moldova, a refuzat să participe. Şi care televiziune îl ridică în slăvi pe michelu? Televiziunea lui Felix. Cine e Felix? Ăla cu securitatea şi cu comuniştii. Deci tot “tovarăşi de drum”.
    Nici după moartea lui Stalin comuniştii n-au publicat documentele trădării pentru ca michelu îi adusese la putere. Comuniştii doar şi-au exagerat participarea la trădarea de la 23 august 1944, rol nerecunoscut de michelu care se „împăunează” cu michelia făcută.

  3. ultor says

    Marea Tradare a Regelui Mihai. Testamentul catre Istorie al Maresalului Antonescu, din noaptea de 23 august 1944: “Ruşii vor ţine Ţara ocupată nedefinit. O robie pentru vecie! Numai un nebun ar putea accepta o astfel de condiţie”. – See more at: http://roncea.ro/2011/10/22/marea-tradare-a-regelui-mihai-testamentul-catre-istorie-al-maresalului-antonescu-din-noaptea-de-23-august-1944-rusii-vor-tine-tara-ocupata-nedefinit-o-robie-pentru-vecie-numai-un-nebun-ar-putea/#sthash.l96Fpn1U.dpuf

  4. ultor says

    “Nu cu mult timp inainte de prabusirea lui Ceausescu si a regimului opresiunii comuniste, un alt diavol hamisit de foame, care nu mai infulecase pe saturate din 1947, este vorba despre fostul rege Mihai de Hohenzollern sau mai bine zis Mihai de Cohen-Zollern, care de la postul de Radio si Televiziune din Budapesta, si-a exprimat nemultumirea ca in Palatul regal de la Bucuresti, a ajuns sa stea si sa conduca tara un fiu de taran roman, facand aluzie la Niculae Ceausescu. Nu stiu daca lui Ceausescu chiar ii pasa de palatul regal, cand toata lumea stia ca Ceausescu avea tara impanzita de vile si castele, iar la Bucuresti a construit un urias palat de nu are nici Anglia si nici o alta tara regala din lume. Dar fostul rege Mihai, in venele caruia curge numai sange de strain si nici o picatura de sange romanesc, pentru a-si arata ura si despretul fata de romani si mai cu seama fata de tarani care au fost si sunt baza tarii, batand apropo la Ceausescu, a insultat si calomniat pe taranii romani.” C. Burlacu
    Liviu Rebreanu: “La noi, singura realitate permanentă, inalterabilă, a fost şi a rămas ţăranul. Atât de mult că, de fapt, ţă ranul român nici nu e ţăran ca la alte popoare. Cuvântul însuşi e de origine urbană, cel puţin în semnificaţia actuală.
    Ţăranul nu-şi zice niciodată ţăran. Doar în vremile mai noi şi sub influenţe politice a pătruns şi la ţară cuvântul, spre a indica pe omul dela sat în contrast cu cel dela oraş. Ţăranii însă numesc pe ţărani, simplu, oameni.
    De fapt ţăranul n’are nume pentru că nu e nici clasă, nici breaslă, nici funcţie, ci poporul însuşi, omul român. Pentru toată lumea, ţăran e sinonim cu Român, pe când orăşan nu, ba în general dimpotrivă, mai cu seamă în ochii ţăranului.
    Ţăranul a rămas Român şi sub barbarii cei vechi şi sub cotropitorii ceilalţi; înschimb orăşenii s’au cam arătat Ilirci cu Thrcii, Greci cu fanarioţii, Ruşi cu Muscalii, Nemţi cu Austriecii, până să devină Români sută în sută, sub Români.
    Nu ştiu când a apărut în istorie ţăranul aşa cum îl defineşte ştiinţa de azi, adică omul care cultivă pământul din moşi-strămoşi şi care se simte legat de pământ prin rădăcini adânci.”
    Câte deosebire între un străin de neam, trădător de profesie şi un ROMÂN.

  5. ultor says

    „Mareşalul Antonescu a rezistat cu succes presiunilor naziste care cereau măsuri dure împotriva evreilor. El este cel care mi-a dat paşapoarte în alb, pentru salvarea de teroarea nazistă a evreilor din Ungaria, a căror viaţă era în pericol.” ( Rabinul Wilhelm Filderman)
    Un pasaj din scrisoarea de mulţumire adresată la 26 iunie 1944 de Al. I. Zisu lui Mihai Antonescu, prim-ministru : ” (…) larga toleranţă a guvernului dumneavoastră faţă de exodul evreilor unguri, polonezi, etc, care au găsit şi continuă să găsească aici un refugiu sigur şi putinţa unei definitive salvări prin emigraţie (…). Şi dacă astăzi evreimea din Ungaria urcă însângeratul calvar pe care a pătimit şi pierit iudaismul polonez, iar cel bulgar urcă acelaşi rug, noi, evreii români suntem mereu oblăduiţi de guvernul dumneavoastră, care se străduieşte să îndulcească restricţiile şi să înlăture măsurile impuse de împrejurările haine” .
    Evreul sovietic Vasile Grossman in cartea A Writer at War: „Darea de seamă a secretarului OBCOM, Riasents: Domanevka a fost locul în care evreii au fost executaţi. Ei au fost duşi acolo de poliţia ucraineană. Şeful poliţiei din Domanevka a ucis el însuşi 12.000 de oameni. În noiembrie 1942, Antonescu a emis legi care dădeau drepturi evreilor. Execuţiile în masă care au avut loc în cursul anului 1942 au fost oprite. Şeful poliţiei din Domanevka şi opt din cei mai apropiaţi colaboratori au fost arestaţi de români, duşi la Tiraspol şi trimişi în judecată”.
    E. Wiesel, dovedit ca impostor, scrie în volumul de memorii “All Rivers Run To The Sea”: „populaţia a primit cu bucurie intrarea trupelor maghiare în Sighet, mama mea s-a bucurat de schimbarea naţionalităţii”.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php