UN SAT SUB ASEDIU. STROE EȘTI PE FACEBOOK?

2 547

Un_sat_sub_asediu

Pentru cine nu crede suntem în luna decembrie a anului 2013

Ca și în anul 1985, când muncitorii unei fabrici din Brașov au pus-o de-o răscoală, tot  așa se întâmplă acum sub  conducerea unui liberal la internele României. Satul Pungești este exemplul de civism cu care ar trebui să ne identificăm cu toții. Pedeapsa pe care guvernanții înțeleg să o  aplice demonstrează încă o dată din ce soi mârlănesc provin. S-au împotrivit otrăvirii mediului și acum pe principiul ”luați-i și izolați-i” pe cei mai gălăgioși iar în restul induceți cât mai multă teamă , jandarmii și-au făcut cartier general la Pungești.

Nimeni nu mișcă, toți trebuie legitimați iar noaptea locuitorilor octogenari li se servește amintirea automobilelor care extrăgeau dintre ei frați, părinți, neamuri, prieteni pe care nu-i mai vedeau cu anii. Sub acest semn Stroe și frații lui fac legea în țara noastră.

Cine are de câștigat?

Românii nu se găsesc printre ei, dar cozile lor de topor cu siguranță vor pierde mai mult decât își pot ei imagina.

Priviți jandarmii, toți unul și unul hrăniți din sudoarea celor a căror spate este tăbăcit de ”știința” loviturilor lor.

 Țara și oamenii din ea merită altceva

Acel ceva nu poate fi dat de actuala clasă politică (așa își zice). Solidari cu cei din Pungești vom fi dacă nu ne vom mai lăsa manipulați și dacă vom crește o clasă cu adevărat politică.

Domnule Antonescu, priviți la această înregistrare și dacă spuneți că este ok, atunci alăturați-vă ticăloșilor.

video pe Starea Natiunii

Pungesti – Vaslui – Romania – Uniunea Europeana: un teritoriu in care intri pe baza de pasaport, iar trupele de represiune au drept de viata si de moarte asupra cetatenilor cu garantia prezidentiala si guvenamentala ca nu li se va intampla nimic.

– la 15.12.2013

George Epurescu:

In Pungesti e dictatura militara. Nu se trece prin zona Chevron sub nici o forma. Doar localnicii sunt lasati, dar pe rand. Jandarmii provoaca si intimideaza si apoi taie amenzi pentru fapte inventate numai pentru a-i umili pe sateni. Fiecare contestare inseamna avocat, taxa de timbru, drumuri la Vaslui sau bani pentru recomandata si plic. Noaptea stau cu motoarele pornite in fata curtilor pentru a-i stresa, iar copiii merg la scoala prin filtre de jandarmi echipati de lupta cu cagule pe fata. Intre satul Silistea si Pungesti este o mizerie de nedescris, paghare de plastic, pet-uri, hartii si altele. O cocina demna de aceste animale insetate de sange. Salariul unui jandarm este peste 5000 lei pe luna ca sa bata femei si sa sperie copiii. Nu exista nici un WC, drept urmare totul e plina de rahati si mirosuri specifice provenind de la aceste animale. La Pungesti controlul documentelor este mai drastic decat pe Otopeni. Esti legitimat de haite de jandarmi din 30 in 30 de minute. Vin amenintatori facand serpuiri in tandem pe sosea si scheme de filme de categoria B cand vin la intimidare. In ochii lor se citeste ura, ura fata de sateni, fata de oameni. Animale cu creierul spalat, semianalfabeti si agramati cu pretentii.

2 Comments
  1. ionut moraru says

    Va veni vremea cand toti ticalosii astia vor fi maturati de revolta romanilor si linsati in piata publica, iar gorilele astea analfabete vor face cereri sa se angajeze la salubrizare. Cat despre cei inchisi si acuzati de crime contra romanilor sper, visez , sa am vreodata onoare sa fiu langa plutonul de executie cand se va comanda: „Foooooooooc!!!!!!iiii

  2. Ion Olaru says

    Bine nutrite, animalele de jandarmi nu stiu ce-i asteapta pentru tradarea lor de Neam si Tara. Adica, ei stiu ca salariul lor nesimtit este platit de Chevron? Nu este adevarat! Salariul lor nesimtit este platit de cei batuti. Vor returna salariul lor nesimtit, pentru ca si-au incalcat juramantul militar, de a-si apara Patria si Neamul. Va functiona Justitia si in Romania, asa sa ne ajute Dumnezeu!

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php