Dan Puric a spus la Radio că România este “un cuib mafiotic” și a fost pedepsit de CNA. Credeți că Dan Puric are dreptate?

4 489
Dan Puric a spus la Radio că România este “un cuib mafiotic” și a fost pedepsit de CNA. Credeți că Dan Puric are dreptate?

Consiliul Național al Audiovizualului a somat Radioul Public din cauză că actorul spus în emisiunea “Maraton de duminică” din 13 octombrie că România este “un cuib mafiotic”, informează Mediafax.

În emisiunea respectivă, Dan ăcut mai multe afirmaţii, precum: “Dacă în România era într-adevăr un stat şi nu un cuib mafiotic”, “nu vorbim de şleahta asta de securişti care ne conduc”, “sistemul acesta de tip mafiot care paralizează dezvoltarea României este un cancer la nivel social”.

În emisiune, moderatorul Alexandru Rusu i-a spus lui Dan Puric: “Am să spun că apelativele vă aparţin, pentru a nu risca o amendă”.

Însă membrii CNA au considerat că moderatorul emisiunii nu i-a solicitat invitatului să spună ce probe are în susţinerea afirmaţiilor făcute.

de pe: ActiveNews

4 Comments
 1. Camelian Propinatiu says

  Deontologic judecând, CNA trebuia sa se autodizolve in momentul desfiintarii TVR Cultural, renuntarea la Luminarea Poporului in postromânism fiind o violare un pic grosolana a Constitutiei. Deconcertanta pentru Pufulica pe meleag este insa desincronizarea ca maestrul Dan Puric a facut vorbire doar de mafioti si securisti, adica de fete ale cleptocratiei, când valuri stradale stârneste in ultima vreme si xenocratia!

 2. Sorin ANDREI says

  A) Mai este nevoie de vreo proba in sustinerea unor astfel de afirmatii?! Haida, deh!
  B) Astazi este pedepsit Puric, maine un altul, raspoimaine cine mai stie care si tot asa. Asta pana cand vom invata ca „lupii singuratici” n-au nici cea mai mica sansa in fata vanatorului. „Haita” da puterea. Ea exista, trebuie doar „ingrosata”.

 3. vochin eugenia says

  „Suntem iarasi ce;am fost si mai mult de atat” . Nu mai e mult si vom fi ca inainte de’89. Nu vom mai avea voie sa vorbim nimic impotiva stapanirii……Oricum degeaba vbim ca nu ne asculta nimeni. Dar un om ca Dan Puric iti mai alina sufletul…

 4. adran z says

  eu nu inteleg:
  1. pe cine a jignit exact anume ?
  2. de ce nu reactioneaza cei avizati ? La ce se refera concret CNA in justificarea actiunii ?

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php