Pungești, 7 decembrie 2013 – Imagini cu impact emoționant – Ce rămâne de făcut?

0 394

pungesti

Intr-o tara in care dreptul la proprietate privata este incalcat grosolan, dreptul la libera exprimare este abuziv interzis, dreptul la libera circulatie este constrans, ce ne mai ramane de facut?
Astazi la Pungesti, batrani, femei, copii, tineri erau luati pe sus si aruncati in dube de catre acesti “eroi” ai vremurilor noastre, jandarmii.
Oamenii veniti acolo sa-si apere pamantul au fost pur si simplu calcati in picioare pentru ca au avut putearea sa spunaSTOP. Oare cati dintre noi avem acest sentiment inversunat care ne face sa spunem STOP?
Oameni inlaturati abuziv de pe pamanturile lor, oameni mintiti in fata de catre cei pe care i-au ales, oameni batjocoriti si batuti in propria lor “casa“. Acesta a fost scenariu zilei de astazi Sambata 7 decembrie, Pungesti, Vaslui, Romania.
Copii se uita speriati si nu inteleg, batranii se uita neputinciosi cum le sunt calcate in picioare de sutele de jandarmi, pamanturile abia semanate, tinerii sunt luati,batuti, si incarcati in masinile jandarmeriei ca niste animale.
Daca va uitati atenti cine are drapelul tarii in mana si cine isi apara pamantul si drepturile, are de suferit.
Oare cand ne vom trezi si vom realiza ca daca suntem cu totii solidari putem schimba Romania?

– Vlad Carp video pe StareaNatiunii

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php