INCREDIBIL! Blocarea aplicaţiei pentru dezbaterea publică a legii antilegionare la Senat.

2 1.075

DSC_0143_01-300x300Dragi prieteni,

În urmă cu două zile publicam apelul nostru în care vă ceream tuturor să uzaţi de perioada dezbaterii publice a proiectului legii antilegionare şi să trimiteţi la Senat punctele dvs. de vedere cu privire la acest proiect profund nedemocratic şi neconstituţional.

Imediat după trimiterea acestui apel, aplicaţia destinată trimiterii prin mail a propunerilor cetăţenilor pentru priiectele de lege de la Senat a căzut, devenind nefuncţională.

De două zile, pagina deschisă de linkul http://www.senat.ro/LegiProiect.aspx, pe care vi-l recomandasem pentru trimiterea punctelor de vedere, arată aşa:

defectiune site senat mailuri propuneri

Iată şi cum trebuie să arate normal această pagină şi locul unde trebuia să se afle căsuţa coresăunzătoare proiectzlui de lege 663/2013 pentru interzicerea manifestărilor şi organizaţiilor cu caracter legionar:

proiect lege dezbatere publica site senat - CopyNefuncţionarea aplicaţiei de la Senat arată cum funcţionează în realitate democraţia românească.

Ieri, joi 21 noiembrie 2013, la orele         , am reclamat la Senat această defecţiune, arătând că este practic blocată procedura de dezbatere publică, ceea ce viciază procesul legislativ al proiectului de lege, fapt ilegal şi necostituţional.

Deşi am fost asiguraţi că defecţiunea se va remedia, şi în acest moment situaţia este aceeaşi.

Astăzi vom cere în mod oficial Senatului să prelungească perioada de dezbatere publică, al cărei termen era pe 8 decembrie a.c., cu zilele în care aplicaţia on-line nu a funcţionat.

Ne pare rău pentru toţi cei care de 2 zile încearcă să trimită mesajele lor şi se lovesc de acest impediment. Acesta este respectul pe care sistemul neocomunist din România ni-l acordă, în calitate de cetăţeni ai acestui stat.

Florin Dobrescu, preşedinte executiv al Partidului „Totul pentru Ţară”

2 Comments
  1. Sorin ANDREI says

    Foarte bine faceti ca veti cere prelungirea perioadei de discutii. Intre timp, insa, putem trimite recipisa in varianta scrisa cu confirmare de primire. Cand se va „repara” aplicatia o vom folosi si pe aceasta.

  2. Stefan Markovici says

    Conducatorii Romaniei NU au nevoie de patrioti si nationalisti constructivi, deoarece nu ar mai putea trada vanzandu-si tara si poporul. Motivul pentru care Romania si poporul roman au ajuns in dezastrul din prezent este necunoasterea istoriei si este stiut ca cine nu-si cunoaste istoria isi va distruge viitorul. Acest lucru se vede in prezent, pentru ca conducatorii nostri de peste 20 de ani isi bat joc de romani, au vandut si vand resursele Romaniei pe nimic, deci TRADEAZA si pentru asta acesti conducatori TREBUIE ELIMINATI … de la conducerea Romaniei. Practic, conducatorii Romaniei, doresc STERGEREA unei bucati din istoria Romaniei, adica isi ascund capul in nisip. Poporul Roman trebuie sa se UNEASCA, roman cu roman, batran cu copil si sa le ia ROMANIA inapoi, de la conducatorii actuali ai Romaniei, care in MOD SIGUR, NU NE MAI REPREZINTA.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php