Ministrul Muncii îi acuză pe manifestanții anti-gaze de șist de primitivism

1 480

mariana campeanu (1)

Ministrul Muncii, Mariana Campeanu, a declarat ca manifestantii care se opun explorarii si exploatarii gazelor de sist nu ar mai trebui sa blocheze strazile din Bucuresti si din tara si sa respecte dreptul celorlalti de a circula.

”Mi se pare inadmisibil, de exemplu, sa nu lasi sa treaca o salvare in care exista un copil si viata lui sa fie pusa in pericol. Oamenii au inceput sa nu se mai controleze. Sunt manifestari mai mari decat acestea in intreaga lume si nu duc la blocarea arterelor de circulatie. Ceilalti cetateni care nu protesteaza au si ei dreptul sa circule. Trebuie pastrat un echilibru”, spus Mariana Campeanu, miercuri seara, la Digi 24.

Ministrul Muncii a spus ca nu ne putem intoarce la „comuna primitiva si sa culegem radacini si fructe”, pentru ca, in viziunea sa, aceasta este dezvoltarea societatii.

Intrebata care este pozitia partidului in ceea ce priveste explorarea si exploatarea gazelor de sist, Mariana Campeanu a spus ca nu PNL nu are inca o pozitie in legatura cu acest lucru si ca si-au exprimat parerea numai in legatura cu Rosia Montana.

Cateva sute de bucuresteni au iesit, miercuri seara, in strada, in semn de protest fata de exploatarea gazelor de sist si de solidaritate cu oamenii din Pungesti, Vaslui, care nu doresc inceperea exploatarii gazelor de sist de catre Chevron, in zona.

Mihaela Dobrescu http://www.curentul.ro

1 Comment
  1. vini r says

    MAI IDIOATO DE CE NU VREI SA FOREZE LA TINE IN GRADINA SI LA FAMILIA TA SA VEDEM ITI PLACE SA TRAIESTI DE AZI PE MINECU GINDUL SINT ASFIXIAT SAU CIANURIZAT NISTE DEMENTI MINTALI MULTI DIN GUVERN CINE DRACU VA ALES NU STITI NICI CUM VA CHEAMA BOILOR

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php