Calugarii NATIONALISTI cer sa fie ARESTATI, asa cum doreste Crin Antonescu

9 1.349

J-11333333333333333

După ce “liberalul” Crin Antonescu a propus zilele trecute interzicerea simbolurilor şi organizaţiilor cu “caracter legionar”, sub ameninţarea cu închisoarea, au apărut în presa identitară românească o serie de reacţii de bun simţ faţă de această pornire bolşevică, care contravine flagrant libertăţii de exprimare şi de asociere. Mai mult, au început să iasă în faţă şi călugării naţionalişti români, care cer nici mai mult nici mai puţin decât arestarea lor.

“Se ştie din statistici că 80% dintre cei întemniţaţi în închisorile comuniste au fost LEGIONARI, din Mişcarea Legionară făcând parte elita ţării din acea perioadă. Ne dorim cu toţii cinstirea lor cum se cuvine, canonizarea lor şi aflarea adevărului despre sioniştii ce au pus la cale toată teroarea din închisorile de atunci. Sioniştii actuali simt această presiune, că acest moment se apropie şi prin puterea Mântuitorului Hristos se va întâmpla. Conducătorii ţării de după ’89 încoace s-au făcut slugi netrebnice în favoarea duşmanilor ţării şi au curajul să înfrunte o istorie întreagă, care stă la temelia demnităţii noastre naţionale”, susţin doi monahi de la Mănăstirea Petru Vodă, citaţi de bloggerul ortodox Apologeticum.

“E momentul să ieşim în faţă, unul câte unul, să cerem arestarea noastră pentru faptul că ne cinstim sfinţii şi pentru că vrem să spunem adevărul despre Mişcarea Legionară, o mişcare dumnezeiască, de la Duhul Sfânt, care s-a ridicat pentru stârpirea lichelelor ce jefuiau această ţară, o mişcare care trebuie neapărat să revină la putere şi să extrădeze din ţară toţi trădătorii şi detractorii Sfinţilor din închisori! Până nu se va face acest lucru să nu avem linişte şi pace, ca să nu ajungă sufletele noastre acolo unde sunt a celor ce şi-au trădat neamul şi ţara! Pentru memoria şi cinstirea Sfântului Părinte Justin, Români treziţi-vă că vă este furată şi memoria sfinţilor!”, îşi încheie declaraţia publică fratele Gabriel şi monahul Teodot, ambii de la Mănăstirea Petru Vodă, lăcaş ctitorit de duhovnicul Justin Pârvu, el însuşi un naţionalist convins care nu şi-a ascuns simpatiile legionare. Sursa: FrontPress.ro

9 Comments
 1. ovidiu says

  Hmmm, musiu cacarau, da cu asociatiile cu caracter secret interzise de constitutie, care au devenit de utilitate publica din 2004 prin bombonel si restul neobolsevicilor, cum ramane ? Le e frica de legionari si vor sfarsi de mana lor !

 2. gh raducan says

  Tov. deputat de buzau si seful lui de parid [pnl],treb sa intelega ca legionarii sant in afara tariisi nu au cum sai inchida…,Despre simpatizanti le spun ..ca in ultima instanta poate sa-le faca ceva cu doua sau trei degete….in cel mai rau caz.

 3. Moraru Gheorghe says

  Politicienii actuali oare vor sa termine cu asa zisa libertate de opinie si sa deschida perioada martirajului pentru credinta crestina?
  Daca da, atunci sunt deja invinsi, pentru ca Hristos nu a fost invins. Asa ca acesti ametiti, sa ia aminte la prostiile lor

 4. petru borodi/Cluj says

  Sunt inşi care cred că toţi oamenii sunt precum ei . De regulă comuniştii care-l adulau şi-i înălţau ode lui Ceauşescu şi comunismului acuma se declară democraţi .
  Păi încă n-am văzut un Comunistoid care să nu TREMURE de Groază doar când aude cuvântul Legionar, deci gestul lui Antonescu Crin, este unul care dovedeşte că este COMUNIST Sadea !!
  Păi ce dacă nici în perioada lui Stalin nu mă temeam să declar liber că precum Părinţii mei sunt tot aşa şi io sunt Legionar o să mă tem de un neica nimenea .
  Trăiască Legiunea şi Căpitanul !!!
  Cu Dumnezeu în Suflet nici de Satana nu mă spăimânt !!!
  Iartă-l Doamne că-i smintit de Satana !!!
  P.S-. Precumm Iliescienii şi Liberalii încă în 1990 înainte de 20 Mai au declarat, de alminteri părecum şi Coposu mai târziu cu un an, că Legionarii n-au ce căuta la ei în partid !
  petru borodi / Cluj

 5. Ioan Ionasc says

  Citi din asa-zisii „administratori” ai Romaniei de azi au curajul si demnitatea sa moara impacati,cu fruntea sus,salutindu-si intr-un ultim gest tara si privindu-si in ochi asasinii ? Asa cum a avut demnitatea sa moara „MARESALUL DE OTEL” Ion ANTONESCU. https://www.youtube.com/watch?v=1kHyhchE6b4

 6. Adrian Stoica says

  Atunci, să fie arestați neîntârziat, dacă asta vor!

 7. geflomedia says

  Din cate stim, legionarii a ucis propiul popor, o gasca de golani, de fosti puscariasi se jucau cu armele.
  Au ucis valorile culturale, biserica, clica de popi sa stea locului. Daca doresc sa se duca la puscarie, nu au decat.
  Daca tot o lalaiti cu dreptul la exprimare si afisarea de simbol al legionarilor criminali, puteti sa canonizati si sa ii faceti sfinti, asta este principalul bisericii, criminalii sfinti.
  Atunci si zvastica sa fie afisata public? ce spun evreii?
  Lasati glumele, Crin a spus cu totul altceva si voi hopa va aratati ca sustineti criminalii.
  Nu va comportati ca niste lichele, daca sunteti nationalisti sa va revoltati asupra traiului ne decent, a suferintei acestui popor, sa va revoltati din lipsa de spitale dotate cu medici prost platiti, lipsa scolilor, lipsa caselor sociale.
  Nu uitati perioada legionarilor care a fost mana in mana cu Antonescu, un alt nationalist…si a murit.

 8. Narcis-vasile says

  GEFLOMEDIA ,CRED CĂ FACI O CONFUZIE :COMUNIŞTII AU UCIS PROPRIUL POPOR PRIN DEPORTĂRI ,GULAGURI ŞI EXTERMINĂRI ÎN MASĂ !NU AU DISTRUS VALORI CULTURALE CI NIŞTE ADVERSARI POLITICI CARE AU INSTIGAT ORGANELE JUDICIARE ŞI POLIŢIENEŞTI LA EXTERMINAREA TUTUROR LEGIONARILOR!BISERICILE ROMÂNEŞTI ORTODOXE ,SATELE ROMÂNEŞTI NU AU FOST DEMOLATE DE LEGIONARI ,CI DE CRIMINALII DE COMUNIŞTI !MAI MULT ,ŢĂRĂNIMEA A FOST COLECTIVIZATĂ FORŢAT PRIN CRIME CU CARACTER SĂLBATIC ,SPECIFICĂ STILULUI COMUNIST APLICAT ÎN TOATE ŢĂRILE DE TIP COMUNIST ,UNDE AU MURIT MILIOANE DE OAMENI !BUCUREŞTIUL N-A FOST DEMOLAT DE LEGIONARI,CI DE UN PARANOIC MEGALOMAN ,CARACTERISTIC TEMBELILOR DE COMUNIŞTI !VOI,CEI CARE-I SUSŢINEŢI PE COMUNIŞTI ,SUNTEŢI PĂRTAŞI AI CIMINALILOR COMUNIŞTI CARE AU TERORIZAT 50 DE ANI ROMÂNIA !

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php