Legionarii gălăţeni pornesc în ajutorul victimelor inundaţiilor. Prima acţiune va avea loc în comuna Cudalbi

1 904

Ajută-ţi fratele căzut în neorocire, nu-l lăsa.” (Corneliu Zelea Codreanu)

Legionarii gălăţeni anunţă iniţiativa unei acţiuni de ajutorare a sinistraţilor din comuna Cudalbi,  localitatea cea mai afectată de potopul care s-a năpustit asupra judeţului Galaţi în ultimile 24 de ore, distrugând mai multe comune, provocând pagube deosebite şi decesul a 9 persoane.

Reprezentantul organizaţiei din Tecuci a Partidului „Totul pentru Ţară”, camaradul Gabi Motoc a făcut apel la la tinerii din regiune să se alăture demersului, donând haine sau alimente, ori participând sâmbătă 14 septembrie la acţiunile din comuna Cudalbi, în cadrul cărora se va face muncă voluntară pentru ajutorarea localnicilor cu gospodării distruse.

Plecarea va avea loc sâmbătă dimineaţă la orele 7,oo, din faţa magazinului Unirea din Tecuci.

Pentru relaţii, Gabriel Motoc, tel. 0725362410.

| de pe totul-pentru-tara.ro

1 Comment
  1. IO.../ says

    Legionarii anilor ,30,au plecat pe jos din nordul,sudul si aprope din tot teritoriul Romaniei sa ajute niste sate din zona Buzaului,care au fost afectate de inundatii,sa repare un pod care a fost luat de viiturile ploilor si care a sechestrat cateva sate,lasandu-le prada pieirii( de unde si cantecul copilariei noastre:Podul de piatra s-a daramat/A venit apa si l-a luat/Vom face altul pe rau in jos,/Altul mai trainic si mai frumos.)N-au ajuns la destinatie,fiind opriti de fortele de ordine ale unui guvern ticalos anti romanesc.Legionari care marsaluiau cantand sute de km.(n-aveau bani de bilete de tren)au fost batuti,arestati ,chinuit pentruca vroiau sa faca o fapta omeneasca.Legionarii nu s-au aparat decat cu cinstea,drepatatea si onoarea impotriva celor care au invadat Romania.Acum s-a descoperit un bust,turnat in bronz executat de marele Brancusi,care-l reprezinta pe Corneliu Zelea Codreanu.,facut dupa moartea(asasinarea)acestutia si ascuns,sau distrus???.Cine poate sa cometeze,s-o faca.Ma intreb acum ce se va intampla cu acesti tineri ai zilelor noastre,cum pot fi opriti ei in drumul lor caritabil,omenesc si patriotic?

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php