Ploaia a facut ravagii in tara! Gospodarii inundate, strazi distruse, masini avariate

0 448

Ploaia a facut ravagii in tara! Gospodarii inundate, strazi distruse, masini avariate

A plouat in cateva ore cat pentru o luna intreaga! Zeci de gospodarii din judetul Calarasi au fost inundate, ieri, iar in unele case apa a depasit jumatate de metru.

Si in Capitala si la Constanta drumurile au fost acoperite de apa.

 

80 de gospodarii din localitatile Oltenita si Budesti, judetul Calarasi sunt de ieri sub ape, dupa ce in zona a plouat torential cateva ore, informeaza rtv.net. Pompierii fac si la aceasta ora eforturi pentru a scoate apa din curtile oamenilor.

 

 

La Cernavoda precipitatiile au fost de 97 de litri/mp in numai sase ore. Masinile au fost luate de ape, iar casele oamenilor si cateva magazine au fost inundate.

 

Mai multe strazi din Constanta au fost distruse iar circulatia pe un drum national a fost oprita peste o ora din cauza apei si aluviunilor de pe sosea.

Circulatia autovehiculelor a fost ingreunata pe DN39 Constanta – Mangalia, in zona localitatii Tuzla, apa acoperind o banda de rulare a soselei. Drumul national 22 C a fost blocat in localitatea Faclia, dupa ce pe sosea au ajuns aluviuni.
La Focsani, vantul puternic a doborat un copac, care a cazut peste cateva masini aflate in apropiere. Unul dintre autoturisme a fost serios avariat.

Stiri.rol

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php