Trupe rusesti pe teritoriul SUA!

0 953

 

 

politie rusiaEste o ştire bombă, dar una care se înscrie perfect în trendul tiranic şi globalist al administraţiei Obama. Săptămâna trecută, fără prea mult tam-tam, ministrul rus pentru situaţii de urgenţă şi reprezentanţii FEMA (autoritatea federală americană pentru gestionarea situaţiilor de criză) au semnat un acord de colaborare în situaţii de criză.

 

Astfel, printre paragrafe ce specifică schimbul reciproc de experţi şi de informaţii, comunicatul de presă al ministerului rus specifică şi faptul că trupe ruseşti vor asigura „securitatea” la evenimente de masă din Statele Unite.

 

Termenul de „eveniment de masă” este foarte vag, putând să acopere evenimente sportive sau mitinguri de protest, greve ale angajaţilor nemulţumiţi sau orice fel de adunare de dimensiuni mai mari.

 

Bineînţeles că prezenţa unor trupe străine pe teritoriul SUA este mai mult decât ilegală, în situaţia în care legislaţia interzice până şi utilizarea armatei proprii pe teritoriul american în misiuni de menţinere a liniştii şi ordinii publice (prin intermediul Posse Comitatus) fiind interzisă asumarea rolului poliţiei de către armată.

 

Cu toate acestea administraţia Obama nu a avut nici un fel de strângeri de inimă în ceea ce priveşte încălcarea acestei legi, armata fiind folosită tot mai des în locul poliţiei.

 

De ce este însă necesară intervenţia unei armate străine la acţiuni de menţinere a liniştii pe teritoriul SUA, mai ales că americanii au cel mai sofisticat, supradimensionat şi bine finanţat sistem de securitate internă? Răspunsul este simplu: nişte soldaţi, bine antrenaţi, care nu vorbesc limba populaţiei pe care o controlează nu au nici un fel de reţinere în a folosi forţa împotriva civililor. Cu atât mai mult, date fiind tensiunile istorice şi propaganda din timpul războiului rece, soldaţii ruşi vor fi mult mai eficienţi în „restabilirea ordinii”, decât poliţia sau serviciile de securitate americane.

 

Vi se pare acest acord ca fiind o cedare a suveranităţii americane? Nu şi dacă privim din punctul de vedere globalist, al unei singuri conduceri mondiale, în care populaţia este doar o resursă ce trebuie controlată.

 

Cum de acceptă poporul american o încălcare atât de gravă a propriilor libertăţi? Pentru că oricine mişcă în front este un rasist, un terorist şi un anti-american!

 

Trăiască Obama şi moto-ul lui: Yes we can! Cu siguranţă că poate… De Remus Radoiu – Agonia Natiunii

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php