HAL DE OAMENI !

0 417

sfintii_inchisorilor

De Sorin ANDREI

Reuniţi în şedinţă vineri 21.06, consilierii locali ai localităţii Târgu-Ocna au votat pentru retragerea titlului de cetăţean de onoare a lui Valeriu Gafencu – Sfântul Închisorilor.

 Hal de oameni, români într-o Românie declarată majoritar ortodoxă. Trăiesc un sentiment de silă totală amestecat cu unul de nedumerire, de şoc. Este adevărat?!

Mai alaltăieri, ce e drept târâş-grăpiş, această instituţie (consiliul local al Târgu-Ocnei) a reuşit totuşi, prin unii oameni ai ei, să se comporte normal, adică, repet, ca nişte români în ţara lor majoritar ortodoxă, iar acum!?

Ce s-a întâmplat între timp?!

Ce schimbări majore au avut loc, aşa de repede, în percepţia acestora?!

Sau, oare, s-a pus presiune de tip mafiot asupra lor?!

Acum, la momentul în care scriu aceste rânduri, se „vorbeşte” pe net, acuzator, despre ingerinţele lui Ponta în acest act, precum şi despre cele ale neromânilor şi necreştinilor de la Ellie Wiesel! N-ar fi trebuit, însă, ca acestea să conteze. Iată mai jos lista votanţilor (extrasă din mass-media zilei de azi). Români. Numai români. Ăştia trebuiau să fac front comun spre apărarea ortodoxiei şi a naţionalismului românesc. Ei, prin laşitatea lor, sunt primii responsabili în actul de retragere al titlului de cetăţean de onoare lui Valeriu GAFENCU. Ce ar fi putut face Ponta ori Wiesel în faţa a 17 – 20 de români demni şi hotărăţi?! Nimic. Absolut nimic!

Hal de cetăţeni români. Mi-e silă!

Singurul gând cu care mă împac în aceste momente este acela că indiferent de ura unora şi de mişelia altora, el, GAFENCU, chiar de nu mai este cetăţean de onoare al unei localităţi reprezentate politic de nişte pigmei, este şi va rămâne în conştiinţa foarte multor români, Sfântul Închisorilor. Al acelor închisori în care el (şi câţi ca el) s-a jertif inclusiv pentru cei care acum îi calcă onoarea în picioarele lor nedemne.

Da, ştiu, vorbesc cu prietenii, cu preoţii ortodocşi ai acestei prăpădite ţări, şi-mi spun că tot ce se întâmplă trebuie să se întâmple. Ştiu. Scoaterea Dumnezeirii din lume este miza cea mare a satanei, iar ei i se subordonează orice om şi orice idee care se mai ţin încă de poalele lui Dumnezeu, dar parcă nu-mi vine a crede că sunt oameni, români creştini deci, care nici nu mai contează din ce raţiuni (cu excepţia faptului că ar putea fi proşti făcuţi grămadă) nu reuşesc să salveze renumele unuia dintre cei mai mari români contemporani nouă. Mare nu prin merite lumeşti, ci prin sfinţenia lui.

E sfânt, fraţi creştini (!), GAFENCU e sfânt. Citiţi declaraţiile românilor (nu pe cele ale neromânilor, duşmani ai creştinilor) şi veţi înţelege rapid că este sfânt.

Cum este posibil ca voi, români botezaţi în numele Mântuitorului, să călcaţi peste această sfinţenie?!

Hal de oameni!

Lista consilierilor locali Târgu-Ocna, care au votat retragerea titlului de Cetăţean de Onoare lui Valeriu GAFENCU, conform „Napoca News” din 22.06.13:

 

NUŢU COSTACHE – PSD

GROZAVU IOAN- PSD

BARNA LILIANA – PSD

DRĂGĂNUŢĂ NECULAI – PSD

ISAIC RĂDUCU GEORGE – PSD

BUCUR AUREL – PSD

AGHINEA LUMINIŢA – PSD

DĂNILĂ FLORIN – PP-DD

ADAM BENONE VALERIU – PP-DD

PĂSCĂLIN VALENTIN – PP-DD

PANTIRU CRISTINEL – PP-DD

IVANOF FLOAREA – PDL

ILIE IONEL – PDL

RUSU MIHAI – PDL

ANTOHE CRISTIAN – PNL

BIRI DANIELA TEODORA – PNL

DAVID MARICEL – PNL

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php