Despre noua ordine mondială

0 564

Este un concept nou, o noua orinduire pe care vor s-o promoveze structurile si congregatiile oculte ale acestei lumi, guvernul mondial care conduce aceasta lume din umbra, din spatele cortinei. Conceptul de “new world order” a fost lansat de presedintele S.U.A., d-l George Bush, intr-unul din discursurile sale, in care afirma ca este nevoie de instaurarea unei “noi ordini mondiale”. Acest nou concept este produsul  congregatiei oculte numita francmasonerie, de fapt evreo-francmasoneria cu planurile ei sioniste, despre care am auzit multe, dar stim prea putine. Francmasoneria pozeaza la suprafata intr-o societate discreta, cu o serie de ritualuri de initiere pline de simbolistica oculta, care au loc cu usile inchise, chiar cu scopuri filantropice si cu scopul de a face din oameni  “neslefuiti”, din neofiti, oameni de elita, din omul profan sa faca omul sacru. Dar, in realitate, aceasta congregatie, este una secreta, care pozeaza intr-una discreta, si care detine de fapt controlul asupra intregii lumi, publicitatea cu filantropia si elitismul fiind numai de fatada, ascunzind partea intunecata a lucrurilor. Elitele mondiale conduc lumea prin finantele mondiale, conduc destinele acestei lumi prin mijloace materiale, vrind sa o globalizeze, sa o uniformizeze, ducind la o singura orinduire si la o singura religie, aceea a masonilor luciferieni. Am afirmat ca despre aceste lucruri se cunosc prea putine, fiindca  se vrea a se cunoaste mai nimic, ca atare, oamenii pot fi manipulati foarte usor.

Daca francmasoneria ar fi asa cum pretinde a fi, filantropica si de slefuire spirituala, atunci de ce a fost condamnata sinodal de Biserica Ortodoxa Greaca in 1931 si de Biserica Ortodoxa Romana in 1937? Condamnarea sinodala din 1937 a fost bazata pe studiul mitropolitului Nicolae Balan al Ardealului facut asupra francmasoneriei, un studiu cu o argumentatie foarte puternica, foarte riguroasa. De ce biserica este impotriva ei? Apoi, ar trebui sa stiti ca politicianul Antonie Iorgovan a  luptat pentru a o interzice prin constitutie, considerind-o oculta, secreta si in afara legii. In citeva cuvinte, am  dori sa reliefam caracterul ocult, extrem de periculos al acestei congregatii internationale. In primul rind, cel mai celebru francmason al tuturor timpurilor, Albert Pike, in cartea sa “ Morala si Dogma”, spune ca francmasoneria este de doua feluri: cea pentru toti, a gradelor inferioare si cea a gradelor inalte, care este in spiritul  “celei mai pure doctrine luciferice”, considerind ca Satan-Lucifer, ingerul cazut al diminetii este adevaratul Dumnezeu. Tot el vorbeste de dumnezeul masoneriei ca fiind altul decit Adonai din Biblie.

          Un alt mason celebru este Alistair Crowley, mag si occultist, satanist si poet autor ale unor versuri sataniste, si al celebrei carti Thelema, carte in care apare o viziune rasista, nazista si masonica asupra lumii. El vede lumea ca instaurarea doctrine Thelemite, care sustine impartirea lumii in cei tari si cei slabi, iar cei tari trebuie sa-i stapineasca pe cei slabi, aceleasi idei ca in Nazism.

         Pai daca asa stau lucrurile, care este acest dumnezeu al masonilor daca nu se identifica cu cel biblic? Si daca asa stau lucrurile, adica daca un mason ca Pike declara acestea, noi sa mai credem ca sunt societate filantropica? Sa nu fim naivi, frati  crestini. Nu avem nimic cu nimeni si ne rugam pentru toti, inclusiv pentru ei , ca bunul Dumnezeu sa-i lumineze. Tot in sprijinul celor aratate mai sus, aducem pareri ale altor masoni care afirma sus si tare: “Razboi de moarte crestinismului! “Sau “Jos clericalismul si dogmele”. Ce au cu crestinii si cu Mintuitorul Iisus Hristos care a adus pacea pe pamint si s-a jertfit pentru noi?

Asa ca atentie dragii mei, daca vi se va propune sa intrati in aceasta organizatie, sa nu o faceti in mod categoric. As mai adauga ca, masonii din gradele inferioare nu stiu niciodata ce se petrece in lojele superioare si ca atare multi dintre ei nu stiu cui slujesc saracii. Multi au intrat in masonerie si, cind au vazut adevarata fata a lucrurilor au iesit si au marturisit. Nu suntem sovini, nu suntem rai cu nimeni, dar raul si faradelegea trebuie demascate si aspru criticate.

 

Asadar francmasoneria trebuie privita ca o caracatita care si-a bagat tentaculele in toate domeniile,  cu precadere in sfera politicului. Astazi nu poti ocupa o functie inalta , daca nu esti francmason sau agreat de masonerie. In toatele statele lumii francmasoneria a penetrat in toate sferele politice si de afaceri. Majoritatea presedintilor SUA au fost francmasoni. Au patruns in afaceri, in politica, ba chiar si in industria muzicala pe care o conduc. O serie de mesaje oculte masonice apar in reclame TV ca MTV, Coca Cola, in desenele animate – The Simpsons Family, Tom si Jerry, Mica Sirena, Hansel si Gretel, etc. filme, muzica – Lady Gaga, Rihanna, Beyonce, Jay Z, etc, etc, in jocurile pe calculator, continuind atit simbolistica oculta cit si mesaje subliminale care ataca subconstientul.

Planul francmasoneriei mondiale, al capilor acesteia, care se numesc ILLUMINATTI sau Bilderberg Group este sa dizolve granitele dintre tari si  odata cu ele si natiunile globului si sa ne uniformizeze, creind astfel o singura populatie si o singura religie, aceea a masonilor, care am vazut cui slujesc. Deja nu ne mai numim romani, bulgari, greci sau sirbi ci europeni, in UE. Acestia prin toate demersurile lor vor sa stapineasca lumea cu orice chip. Printre  doctrinele masonice celebre ar fi aceea a dizolvarii dreptului de proprietate, a familiei, anticlericalismul de orice fel. Vor sa desfiinteze orice forma de crestinism si de societate sanatoasa. Ei sunt responsabili de aparitia actelor biometrice cu microcip – pasapoarte biometrice, buletine, carduri de sanatate, cardul cetateanului – in Grecia , etc. Sfintii Parinti ai vremurilor noastre vorbesc despre masonerie, in speta evreofrancmasonerie, ca este instrumentul prin care vine antichrist in lume.  Amintim aici pe Cuviosul Tadeu din Serbia, Parintele Iustin Popovici, Parintele Sofian Boghiu, Cuviosul Serafim Rose, Pr. Iustin Pirvu, Sfintul Ioan Iacob de la Neamt si multi altii. Ultimul ,scrie in citeva versuri foarte sugestive despre aceste lucruri in poezia “Fiara apocaliptica”:

 

“Acum sporeste rautatea

Deschis-a scoala Antihrist

Si dascaleste multa lume

Cu alfabetul ateist.

Caci astazi fiara cea gindita

Isi misca capetele ei

Masoneria, comunismul

Si razvratitii de evrei.

Papalitatea de la Roma

Si cu paginii din Agar

Arunca mai cu indirjire

Sagetile lui Veliar.

Din sapte capete de fiara,

Aceste cinci s-au aratat,

Iar cind se vor ivi si restul

Sfirsitul s-a apropiat.

Va mai iesi o alta fiara

Cu doua coarne ca de miel

Iar glasul ei ca de balaur

Avind putere de la el.

Mai are fiara 10 coarne

Cu semnele lui Lucifer

Sunt patimile pierzatoare

Ce striga astazi catre cer.

Aceasta este uriciunea

Ce va sedea pe locul Sfint

Si cu putere diavoleasca

Va fi stapina pe pamint.”

     Elitele masonice mondiale vor sa introduca cipuirea populatiei globului, adica pecetluirea cu microcip, pecetea satanei din Apocalipsa, despre care vorbeste Sf. Apostol Ioan Teologul.Sf. apostol spune ca nu vom putea cumpara sau vinde fara aceasta pecete primita pe mina si pe frunte. Dar bunul Dumnezeu ne va purta de grija in acele vremuri si ne va asigura cele necesare traiului, daca nu vom primi pecetea, adica microcipul. Deci frati crestini, nu primiti nici un act biometric cu cip si nici un microcip, sub nici o forma. Daca nu ar fi fost  extrem de periculoase , sinodul Bisericii Ortodoxe  Romane, in frunte cu patriarhul Daniel, nu ar fi luptat acum un an pentru obtinerea variantei nebiometrice la aceste acte.

Amintim apoi cuvintul mitropolitului Serafim de Pireu, care afirma cu tarie ca, tot ceea ce se intimpla in lume in momentul de fata, criza adica, are drept cauza masinatiunile masoneriei si sionismului mondial. Ca urmare, acesta a fost categorisit drept antisemit si sovin. Nu din sovinism a facut-o ci din dragoste pentru toti si din dorinta de a demasca raul si a ne informa. IPS Serafim a afirmat totodata ca nutreste o mare dragoste si admiratie fata de poporul evreu, dar ca nu poate fi de acord cu dorinta unora dintre ei de a stapini lumea. Si hotarirea scrisa a sinodului Bisericii Ortodoxe Romane din 1937 face apel catre toata preotimea, dar si la intelectualii de buna credinta din Romania si la tot crestinul de a demasca aceasta congregatie oculta, luciferica numita francmasonerie si activitatile ei. Teologi romani ca Danion Vasile  au facut publice aceste lucruri la TV, in emisiunea Lianei Stanciu, in noaptea de Inviere a anului 2010.

Putini dintre noi stiu ca structura piramidala a masoneriei si cele 33 de grade ale ei sunt reprezentate pe hirtia de 1  dolar, sub forma unei piramide din 33 de caramizi, iar pe spatele acestei bancnote scrie mare: NOVUS ORDO SECLORUM, adica noua ordine mondiala, noua ordine ce se va instaura si care este scopul final al masonilor lumii. Aceasta este o dovada vie si clara ca finantele lumii sunt in miinile lor, ei punindu-si simbolurile oculte pe aceste bancnote. Toata istoria masoneriei si actiunile lor de-a lungul veacurilor, implicatia lor in istorie au fost descrise foarte bine de catre doi autori romani si anume de Ieronim Hristea in cartea sa “De la steaua lui David la steaua lui Rothchild” si Corneliu Dan Niculae in “Razboiul nevazut al evreilor sionisti cu romanii”, carti de referinta, pe care vi le recomandam calduros spre studiu amanuntit. Noi nu ne-am propus sa redam intreaga istorie a masoneriei fiindca nu ar fi cu putinta acest lucru, ci sa argumentam toate cele afirmate mai sus.

Omul de presa din SUA, Alex Jones a demascat toate actiunile oculte ale masoneriei si ale grupului Bilderberg de pe teritoriul Statelor Unite si a demonstrat cum ca, responsabila de criza mondiala se face masoneria in frunte cu  acest grup Bilderberg, elita masoneriei mondiale, ce cuprinde sefi de state, mari oameni de afaceri , celebri oameni politici, etc. Banca mondiala acorda natiunilor imprumuturi practic imposibil de rambursat, cu conditia ca natiunile respective sa garanteze cu resursele naturale. Asadar nefiind capabili sa restituim banii, ne vor fi luate paminturile si resursele naturale. Cu alte cuvinte, ne vom trezi cumparati cu totul. Ca sa nu mai vorbim de actiunile de decimare a populatiei globului prin vaccinuri letale ca AH1N1, Gardasil, vaccinul impotriva cancerului de col uterin ce a produs sterilitate la tinerele femei – vezi opinia fostei doamne ministru al Finlandei, doctor in stiinte medicale – si de introducerea in alimentatie a E-urilor, care nu sunt altceva decit otravuri legalizate prin Codex Alimentarius, adoptat la nivel de UE.

Aceasta caracatita numita masonerie este infiltrata si in sfera politica romaneasca, numerosi oameni politici celebri fiind francmasoni. De asemenea, acestia sunt prezenti si in sistemul medical romanesc, ca si in cel al finantelor si in alte domenii, de fapt in toate domeniile.

Inca o data, asiguram pe toata lumea de dragostea noastra, caci Mintuitorul nostru Iisus Hristos ne-a poruncit sa-I iubim pe toti, insa avem datoria de a critica aspru faradelegea si raul din lume. Bunul Dumnezeu stie si ma vede ca nu am nimic impotriva nimanui, ci numai gindul bun pentru tot paminteanul. Vede Bunul ca ma rog pentru toti oamenii, fiindca Dumnezeu nu vrea moartea pacatosului ci sa se intoarca si sa fie viu. Asa ca noi ne rugam pentru toti sa primeasca lumina lui Hristos si sa-I cunoasca in nemasurata Lui bunatate si iubire de oameni. Avem dragoste si respect fata de tot poporul israelian, care a trecut prin moment de grea cumpana in timpul holocaustului si suntem sufleteste alaturi de ei. Iubim si respectam acest popor pentru grelele incercari prin care a trecut si trece si in prezent, dar le aducem aminte ca Mintitorul nostru Iisus Hristos a venit in primul rind la dinsii si pentru dinsii, jertfindu-se pe cruce pentru toti. Sa se roage la Dumnezeu sa le descopere aceste lucruri si bunul Dumnezeu va descoperi. Pentru noi crestinii, aproapele inseamna tot omul, indiferent de etnie, religie sau de pozitie sociala. Ii iubim pe toti si avem porunca sa-i iubim si pe dusmanii nostri (a se intelege pe cei ce ne prigonesc), oricare ar fi ei, daca se poate spune asa, intrucit crestinul adevarat nu are dusmani. De asemenea, as adauga ca nu toti care intra in masonerie stiu cu adevarat unde intra..Pe acestia ii compatimim sincer, ne rugam pentru ei , ca pentru toti oamenii care nu l-au cunoscut pe Dumnezeu, frati de-ai nostri iubiti, pe care ii socotim oi ratacite  de turma Bunului Nostru Mintuitor, Iisus Hristos.. Majoritatea pica in aceasta cursa, in aceasta inselare, care este inchipuita  imagine buna a masoneriei, de societate elitista si filantropica si nu de aceea a unei societati oculte, cu legaturi cu crima organizata, care savirseste multe faradelegi in lume.. Pe aceasta cale, facem apel ca acestia sa cerceteze cu luare aminte aceste lucruri, ca nu este de joaca si sa paraseasca imediat francmasoneria. Sa lase aceste false doctrine oculte si sa se intoarca la Hristos. Sa ia exemplul lui Leo Zagami, fost francmason Italian, membru al lojei Propaganda 2, care a parasit masoneria si a demascat planurile ei ascunse-vezi youtube-Dezvaluirile lui Leo Zagami. Si Hristos ii va primi cu dragoste pe toti. Bunul Dumnezeu sa ne aiba in paza si sa ne lumineze pe toti spre mintuirea fiecaruia dintre noi si a tuturor oamenilor.Amin.

Cu dragoste, pr. Andrei

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php