Şedinţă secretă a PDL ”aurită” la Roşia Montană!

2 701

Şedință cu iz de undercover în rândurile pdl-iştilor din Munţii Apuseni. Aceştia s-au adunat vineri seara la Roşia Montană sub pretextul unor discuţii de partid care a durat mai bine de 3 ore. La întrunire au participat primarii sau viceprimarii PDL din toate localităţile montane iar pe ordinea de zi s-a aflat organizarea unui referendum privind proiectul minier de la Roşia Montană, doar că motivul invocat  a fost întâlnirea de partid privind eventualii candidaţi pe listele de partid pentru colegiul 5. Întrebarea este de ce tocmai la căminul din Roşia şi de ce cu ușile închise. Am încercat să aflăm şi noi această secretomanie însă ne-am lovit de oamenii de pază ai companiei RMGC, conduși de ”şeful” adică de domnul Marciuc Vasile, care a dat ordin să nu deranjăm. Nu îmi explic de când paznicii Goldului fac legea pe un domeniu public cum este Căminul Cultural sau Piaţa din Roşia Montană, mai mult decât atât aceştia fac pe poliţiştii în comună, patrulând zona ca niște opăriţi. Bănuim că şedinţa pdl-iştilor a fost condusă de către deputatul moţilor, domnul Cornel Olar, care s-a ferit să facă vreo declaraţie, însă susţine că e nevoie de un referendum în zonă. Care ar fi tema şi necesitatea organizării acestui scrutin rămâne însă un mare semn de întrebare, mai ales că majoritatea sunt de acord cu mineritul în Apuseni. De ce angajaţii RMGC au început în paralel cu reacţiile politicenilor să organizeze manifestări culturale, sondaje de opinie, să aducă medici pentru a consulta localnicii? Aceasta este din nou o enigma, însă toate au un numitor comun. Întâlnirea secretă dela Roșia Montană s-a încheiat cu o cină romantică oferită de oamenii Goldului chiar la cantina Companiei miniere, care a durat până târziu în noapte. Mi-aş permite să închei cu o altă întrebare : Al cui este interesul?

Sursa: http://www.stirialba.ro

2 Comments
  1. Adrian Silviu Mironescu says

    Pai acum daca s-a reintors la Cotroceni presedintele demis, se stie ca Rosia Montana joaca ultima carte. Ori din punctul de vedere al intereselor lor trebuie sa porneasca urgent altfel raman fara aur. Asa a sprijinul de la Cotroceni a tras sforile si… Cred ca putem sa semnam un milion de petitii, voturile se vor duce dupa cele de la referendum caci doar suntem intr-un stat de drept. E strigator la cer, sa traiesti intr-o nedreptate continua cu pumnul in gat!

  2. dan pop says

    Pai daca PD-ul este fieful securistilor DIE,gen Frank Timis si acolitilor lor ,gen evreul antiroman Soros(sponsorul lui MRU),se tem ca ar putea intampina piedici odata cu caderea lui Basecu(ajuns o caricatura de mucava)

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php