Roadele amestecului dintre popoare: Educaţia islamică în şcolile din Marea Britanie, obligatorie…

0 607

Pe situl Ministerului Educatiei britanic gasim informatii despre curicula nationala, printre altele, un grup de lectii numit “The Achievement of Muhammad (pbuh)”, “Realizarile lui Mahomed (pacea fie cu el)” Este discutata metoda de evaluare a compunerilor scrise de copii despre viata lui Mahomed si sînt date cîteva exemple. În timpul lectiilor realizarile din viata lui Mahomed “(pacea fie cu el)” sînt discutate de copii.

Exemplu de tema de casa:

Discutati principalele evenimente din viata lui Mahomed (pacea fie cu el) care i-au facut pe altii sa creada ca a fost un profet al lui Allah (scopul: cunostinte despre credinta, învataturi, surse). Ce credeti ca a realizat Mahomed (pacea fie cu el) în viata sa? (scopul: cunostinte despre întelesuri, motive si adevar).

Formula “pbuh” (pacea fie cu el) care apare de fiecare data cînd numele lui Mahomed este pomenit, este o formula obligatorie pentru musulmani, iar folosirea ei în curicula scolara britanica înseamna ca, foarte probabil, aceste lectii sînt gîndite si realizate de musulmani din cadrul Ministerul Educatiei britanic, spre beneficiul copiilor necredinciosilor. Scopul lectiilor nu pare a fi informarea ci prozelitismul islamic, recrutarea eventualilor viitor credinciosi întru islam.

Elevii englezi nemusulmani sunt adusi cu clasa la moschee si pusi sa se roage lui allah, dar sa si marturiseasca crezul musulman (adica sa marturiseasca ca allah e singurul dumnezeu si ca mohamed e profetul lui) cu scopul de a li se disipa fobiile si prejudecatile ce le au fata de islam. Cei care initial refuza sunt obligati de catre corpul profesoral sa o faca pana la urma.

Colonialistii, sau cuceritorii musulmani, îti impun, asa cum este si normal, cultura si credinta. În timp ce copiii europenilor, ai celor cuceriti, învata despre Islam, în tarile musulmane copiii sunt învatati sa urasca tot ceea ce este strain si ca ”tot ce nu este musulman, nu conteaza”. În timp ce copiii celor deja cuceriti sunt “programati” sa fie toleranti, în Arabia Saudita, Pakistan sau Somalia, în madrass-uri, se învata despre “maimutele de evrei si porcii de crestini”, iar copiii sunt ”programati” pentru jihad. Cineva spunea ca ”Wahabitii traiesc privind în urma ca în retrovizor spre vremea profetului Mohamed”, dupa cum vedem nici ceilalti musulmani nu se lasa mai prejos. E un lucru gresit, sunt anacronici, spun altii, dar daca urmarim cu atentie cum ”valul islamic” inunda teritorii din ce în ce mai întinse, cum îti impune cu brutalitatea si taria Evului Mediu, Legea, ne dam seama ca nu gresesc cu nimic.

Carmen bin Laden, cea care cunoaste atât de bine Islamul, spunea: ”Nu trebuie sa le dam voie sa se foloseasca de toleranta noastra pentru a ne impune intoleranta lor”. Nu facem lucrul acesta, ba mai mult, le dam pe mâna si pe copiii nostri.

Parte a lectiilor despre islam o constituie si vizitele la moscheile sau centrele islamice învecinate, locuri în care copii sînt pusi sa îngenuncheze si sa se roage la Allah; sînt pedepsiti daca refuza.

Cazurile sunt multiple in Anglia si Franta:

http://www.dailymail.co.uk/news/article-1031784/Schoolboys-punished-detention-refusing-kneel-pray-Allah.html

http://gatesofvienna.blogspot.com/2008/03/hazelgrove-school-submits.html

http://www.dailymail.co.uk/news/article-1277744/Parents-outrage-children-told-dress-Muslim-mosque-trip–branded-truant.html

Educatia islamica în scolile din Marea Britanie, obligatorie
http://www.dailymail.co.uk/news/article-1036328/All-state-pupils-taught-Islamic-traditions-compulsory-citizenship-lessons.html

Vizita scolara la o moschee din Franta:
http://www.ouest-france.fr/ofdernmin_-A-la-mosquee-de-La-Roche-des-collegiens-s-impregnent-de-l-islam_40771-2003327-pere-pdl_filDMA.Htm

Iata si ce-au ajuns sa creada copiii despre islam:

Fragmente din compunerile copiilor:

John: Cred ca Mahomed a realizat foarte multe înaintea mortii pentru ca nu pornesti o religie pur si simplu, deci trebuie sa fi fost ajutat de Dumnezeu.
 …Personal cred ca Mahomed a fost un mare om, a avut puterea si curajul sa faca ce a facut si trebuie sa îi multumeasca lui Dumnezeu pentru asta.

Alex: Mahomed a realizat un lucru extrem de important în viata lui. Este foarte complicat sa creezi o religie si este si mai greu sa creezi a doua religie din lume ca marime.

Laura: Mahommed si-a parasit tara si s-a mutat la Medina. În perioada petrecuta acolo a vazut cîta ura exista ti a decis sa faca ceva. A adus laolalta musulmanii din Mecca si Medina… A predicat celor care credeau în mai multi zei, a caror viata era plina de pacat, si a unit religiile si diferentele… Cred ca raspîndirea credintei tale si schimbarea totala a unei tari din rau în bine, este o realizare foarte mare în viata oricarui om.

Comentariu saccsiv2:

Europa si Rusia se confrunta cu un fenomen foarte intens si violent de islamizare, prin strainii musulmani care emigreaza si se stabilesc acolo. In numele tolerantei prost intelese se fac astfel de abuzuri, iar cei necinstiti sufleteste profita si se vor intoarce sa muste mana ce i-a hranit. Pe de alta parte este si o bataie al lui Dumnezeu pentru popoarele colonialiste ce au exploatat secole de-a randul tarile din care provin acum imigrantii. Dar sa nu uitam ca islamul invata ca ei trebuie sa cucereasca lumea prin foc si sabie ca sa supuna popoarele lui Allah. Deci nu mai dureaza mult si vor incerca sa declanseze jihadul.

Sursa: Saccsiv’s Weblog

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php