Partidul „Totul pentru Țară” condamnă clasa politică iresponsabilă și cere românilor să nu se implice în lupta dintre partide.

14 1.368

COMUNICAT DE PRESĂ

Fraţi români,

De o săptămână asistăm la o escaladare a crizei politice şi la o dezlănţuire a patimilor politice personale ale liderilor puterii si opozitiei parlamentare, care au pus România într-o situaţie de acută instabilitate şi într-o lumină cu totul nefavorabilă în ochii opiniei publice internaţionale.

Sărăcită, ruinată, târâtă în cea mai adâncă deznădejde de corupţia şi incompetenţa clasei politice a ultimilor ani, societatea românească este obligată acum să asiste la acte de vendeta politica, care ne amintesc mai degrabă de răfuielile clanurilor politice din ţările lumii a treia.

Asistăm la o bruscare fără precedent a ordinii constituţionale şi a principiilor elementare ale statului de drept, o cavalcadă împotriva a tot ce înseamnă principii și instituții democratice. O clasă politică iresponsabilă ce devorează organismul statului pe care trebuia să îl slujească.

Partidul „Totul pentru Țară” condamnă cu fermitate inconștiența crasă a politicienilor de la putere și din opoziție, ce pun în pericol însăși fundamentele statului român și respinge diversiunile lansate atât de guvernul Ponta, cât și de administrația Băsescu, în scopul de a amăgi din nou electoratul românesc. Noi nu vom uita că atât PSD, cât și PDL, provin din fostul FSN, moștenitorul in integrum al structurilor fostului sistem comunist, și că toate cele trei partide care astăzi își dispută autoritatea sunt responsabile de dezastrul economic, social și moral în care se zbate România.

Este limpede că din jocurile actualei clase politice nu mai poate ieși nimic bun pentru această țară.

O nouă clasă politică va fi chemata pentru repunerea natiunii romane pe coordonatele sale fundamentale , trăgîndu-și sevele din simțirea românească a luptătorilor în Rezistența Națională Anticomunistă dusă de Mișcarea Legionară. Tăcută, răbdătoare și hotărâtă, această tânără clasă politică se pregătește să înlocuiască  sistemul politic mafiot. Ea vă cere să nu va lasati amagiti de falsele solutii politice prezentate. Refuzați să fiți folosiți ca masă de manevră în acest spectacol murdar.

PSD, PDL și PNL nu mai pot reprezenta solutii pentru Romania. Sa construim impreuna un viitor mai drept si mai liber.

Traiască România de mâine!

Coriolan Baciu
Presedintele Partidului Totul pentru Țară

14 Comments
 1. Sorin ANDREI says

  Corect.
  O nouă clasă politică, temătoare de Dumnezeu şi iubitoare de neam şi ţară, este singura şansă a României.
  Nu una dintre puţinele, ci singura, iar aceasta a fost şi este doar Mişcarea Legionară; expresia politică a Legiunii a întrunit şi continuă s-o facă, prin majoritatea covârşitoare a membrilor ei, aceste două calităţi.
  Dacă eşti doar credincios, dar nu-ţi iubeşti, manifest, neamul şi ţara, nu vei face „cetate” pentru că vei lipsi din ea, din cetate.
  Dacă doar îţi iubeşti neamul şi te manifeşti în acest sens, dar nu te rogi Dumnezeirii, iarăşi nu vei avea succes pentru că… fără de El nu poţi face nimic.
  Iată clasa politică, viitoare, desigur, ce va putea salva neamul de la dispariţie: singură, Legiunea.
  Veniţi români, cei ce simţiţi şi trăiţi aşa, veniţi în Legiune!
  Deci, Trăiască România de mâine.

 2. Cezar Gabriel Tudosachi says

  Unde, cand, cum? Sunt multi romani care va impartasesc ideile, sunt multi patrioti care vor sa faca ceva pentru tara dar nu o pot face de unul singur! Vreau ca romania actualei clase politice sa redevina ROMANIA!

 3. Relu says

  Intai adevarul trebuie sa iasa la lumina!Face-ti curatenie in ograda voastra si dupa aceea romanii va vor urma si va vor vota!

  1. admin says

   Relule, corect se scrie „faceti”, nu „face-ti”. Intai gramatica limbii romane trebuie invatata. Invata sa scrii corect romaneste si dupa aceea sa faci politica nationalista, caci nu poti fii nationalist daca nu stii sa vorbesti si sa scii corect in limba materna.

 4. Brasov says

  S-a facut curatenie au fost exclusi tradatorii si agramatii 🙂

 5. :) says

  bravo 🙂

 6. Sorin ANDREI says

  Fraţi români, cum bine zice Domnul Baciu, credeţi că noi, naţional-creştinii, nu mai avem cu cine ne lupta şi contra decât unii cu alţii?!
  Memento: UNITATEA!
  Cine este contra ei…, Doamne fereşte!

 7. Brasov says

  Draga camarade Sorin , stiu ca esti mai vechi in Miscare si in Partidul Totul Pentru Tara de aceea cred ca , cunosti foarte bine pasajul , sa luam aminte!

  „CEI CE NU POT FI PRIMITI

  Asadar, conducerea miscarii legionare a aprobat aceasta initiativa, însa a pus trei conditii:

  – Primim pe acesti prieteni crestini din orice partid, din orice grupare, din orice categorie sociala. Nu ne intereseaza nici clasa, nici gruparea politica din care fac parte si în care pot ramâne si pe viitor.

  – Nu primim niciodata prietenia:

  A) A celor care ne-au atacat cu miselie sau au avut o atitudine vecina cu miselia.

  B) A celor ce s-au dovedit din raporturile cu noi sau cu altii a fi oameni fara caracter.

  C) A celor ca au fost incorecti, agonisindu-si averi din afaceri murdare sau din însusirea banului public.

  Oricine deci poate intra în aceasta lume a „Prietenilor legionarilor”, în afara de aceste trei categorii.” http://www.fgmanu.ro/Carti/3/capitol_toate

  1. Sorin ANDREI says

   Da, camarade, deşi mi-e greu să „vorbesc” cu un om care semnează… Braşov!!!
   Dar, da, cunosc foarte bine aceste norme, însă vă rog să fiţi clar şi concis:
   A) Despre cine este vorba, nominal, cu ce anume se încadrează în aceste norme, etc!
   B) Cine este cel care atrage atenţia asupra unor eventuale astfel de comportamente şi în ce calitate o face!
   Altminteri, cu afirmaţii dintr-acestea generale legate de cei ce nu pot fi primiţi nu rezolvăm nimic, ba din contră creăm numai zâzanie şi tulburare.
   UNITATEA trebuie să fie ţinta noastră numărul unu. Ea ne va da puterea.

 8. Brasov says

  stiti foarte bine despre cine e vorba. Tradatorii care au participat la constituirea unei asociatii dezavuate de senatul legionar, tradatorii care ne-au atacat miseleste pe internet toate articolele referitoare la PTPT, cu acesti oameni in conditiile in care nici macar nu isi reconsidera atitudinea nu vom putea sta alaturi niciodata . Unde mai pui ca au un general MI in rezerva, cu soala facuta la secu pe vremea lui Ceausescu membru in asociatie, probabil creierul asociatiei lor , o alta clona pseudolegionara. Ati uitat ce a spus Magureanu ca va rezolva cu legionarii creind mai multe clone ale Miscarii? Haideti sa nu fim orbiti de aceasta idee a Unitatii cu orice pret si cu oricine. Putem crea o forta unita doar cu oameni de buna credinta care au dovedit aceasta buna credinta de-a lungul timpului, nu cu misei, nu cu tradatori, nu cu prieteni ai securistilor…

 9. Florin Dobrescu says

  Cu aceasta as vrea sa fie inchis subiectul. Camaradul de la Brasov a inteles foarte bine punctul de vedere al doctrinei legionare in astfel de situatii. Cu oameni care au compromis insasi numele organizatiei, aruncind cu noroi asupra noastra, nu vom mai avea nici un fel de raporturi. Sa fie clar.
  Ceea ce scrie Capitanul este atitudinea pe care trebuie s-o avem fata de ei.
  Unitatea legionara, despre care vorbea Capitanul, are o alta semnificatie decat cea pe care o inteleg unii. Se refera strict la Unitatea intre camarazii organizatiei legionare, si nu la unitatea cu tot felul de grupari nationaliste sau care se pretind legionare. Nu concepea Capitanul unitate cu Stelescu, cu Beza, cu cuzistii etc.. Dimpotriva, a preferat sa dea voturile lui Maniu si Averescu in 1933, decat sa le dea cuzistilor.

 10. Sorin ANDREI says

  Dragi camarazi,
  Permiteţi-mi să prelungesc totuţi subiectul pentru a lămuri acest aspect extrem de important pentru succesul viitor al Legiunii în România.
  Unu la mână, nu înţeleg de ce domnul din Braşov nu-şi declină identitatea pentru a şti dacă este în regulă să comunicăm cu dumnealui, sau nu?!
  Doi, nu înţeleg de ce nu face referiri nominale la cei despre care dumnealui consideră că nu pot face obiectul unităţii noastre?!
  Aceste adresări generale, aceste catalogări în grup a unor eventuali necorespunzători, nu ne fac decât deservicii, deoarece ele întreţin o stare de spirit total opusă unităţii. Aţi numărat vreodată, de curiozitate, de câte ori face referire Căpitanul, în Cărticică, la UNITATE? Faceţi-o şi veţi constata: de 21 de ori.
  Ăsta este spiritul de care a avut, are şi va avea nevoie Legiunea, dragi colegi, mai ales acum când după ce că suntem puţini mai suntem şi răzleţi!
  Atunci când, din motive real imputabile acestuia, ne adresăm unui ins ca nefiind corespunzător, trebuie s-o facem cavalereşte, verde-n faţă, nominalizându-l şi explicitând, scurt, motivele pentru care a devenit indezirabil. Fără generalizările acestea absolut păguboase.
  Eu ştiu foarte bine, Florin, la ce tip de unitate făcea referire Căpitanul şi ca atare am spus-o de zeci de ori că noua forţă Legionară, absolut unitară, trebuie să se desfăşoare sub stindardul partidului Totul pentru Ţară. Nu se pune problema, la mine, şi speram să se fi înţeles acest lucru, ca Legiunea să se manifeste, în ţară, în afara TpŢ, dar, fraţilor, TpŢ trebuie să reprezinte, de departe, cea mai înţeleaptă organizaţie de factură legionară care să absoarbă tot ce are mai bun acest popor, la nivel de individ, în aceşti ani, iar dacă în alte organizaţii, mai mult sau mai puţin legionare, există oameni buni, păi aceştia trebuie aduşi aici, în TpŢ, unde vor trebui educaţi, eventual „reformaţi” şi în cele din urmă solidarizaţi la modul absolut cu restul membrilor. Dar toate astea, individual.
  Memento: cine este împotriva UNITĂŢII, este, de fapt, împotriva biruinţei!!!
  Unitate, deci, în interiorul partidului Totul pentru Ţară şi calitate umană, în duh legionar, tot mai bună pentru ca în cel mai scurt timp posibil să apară acei indivizi care să depăşească trăirea limitată a unui membru de partid şi să se îndrepte către cea pur legionară.
  Asta trebuie să facem noi, cei care suntem în TpŢ, cu curaj, pe faţă, pentru ca cei din afară să fie atraşi aici, înăuntru, dospindu-se astfel forţa naţionalist-creştină care, ulterior, va trebuie să acţioneze cu succes.
  Cu drag, Sorin ANDREI.

 11. Adrian Silviu Mironescu says

  Bun gasit! A nu participa la referendum inseamna a da voturile lui Basescu. E adevarat, clica conducatoare trebuie sa dispara, dar nu ma deranjaza ca se mananca inter ei. Daca vezi doi tigani pe strada ca se taie de care parte intervii? Pe de alta parte prioritar politic dupa parerea mea ar fi sa scapam de Basescu, ceilalti se vor elimina singuri. Sprijin si eu de aici de departe TPT dar a-l aduce in momentul asta la guvernare fara o lovitura de stat e imposibil. Mai intai acei care simt romaneste trebuie sa ia la cunostinta (ca mine de pilda, am cautat, m-am informat, am ales) alternativa propusa, pentru ca dealtfel romanul de rand are cultul folosirii lui de catre toate regimurile. Oricum, dupa parerea mea acesti interlopi politici cum ii numesc eu, trebuie lasati sa se omoare intre ei. Eventual daca le putem da o mana de ajutor…Doamne-ajuta!

 12. Adrian Silviu Mironescu says

  Si inca un lucru la care ma gandesc. Traim dupa modele, fie de la tv, fie din viata de zi cu zi. De la oamenii care ne plac invatam cum trebuie sa fim iar de la cei care nu ne plac invatam cum nu trebuie sa fim. Legiunea trebuie sa fie creatoare de modele, problema e ca nu beneficiaza de publicitate (si nici n-o sa beneficieze atata vreme cat mass media e in mana celor a carui interes nu concorda cu interesul tarii), dar exista internetul, slava Domnului! Pe de alta parte si asta zic eu ca ar fi cel mai important, cred ca ar trebui gandit din nou comertul legionar ca alternativa la supermarketuri si corporatii. Sau santiere. Sau lucrari cu ziua pentru strangere de fonduri eventual. Aici ar putea fi probata si cimentata unitatea ca tot veni vorba de ea. Doamne-ajuta!

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php