Exista o legatura intre religie, etnie si educatie?

0 621

Stiu ca tema este controversata, si ca orice tema controversata, adevarul este undeva la mijloc. Argumente se gasesc, indiferent de ce parte a „baricadei” se gaseste interlocutorul.

Am avut cateva exemple recente, manelisti si alti „idoli” ai generatiei tinere, care nu au reusit sa ia o nota cu mult mai mare decat punctul din oficiu.

In egala masura, cel putin in Romania, corelatia dintre apartenenta etnica si rezultatele slabe la invatamant este clara. Si nu ma refere aici in principal la faptul ca in judetele Harghita si Covasna promovabilitatea nu a reusit sa treaca de 30%, ci mai ales la faptul ca in judete ca Ilfov, unde o alta minoritate este puternic reprezentată, promovabilitatea este de mai putin de 15%.

Astazi am fost insa criticati (pentru a nu stiu cata oara) de reprezentantii Germaniei, din cauza lipsei de democratie. Eu sunt intotdeauna de parere, ca inainte de a arunca cu o piatra in casa vecinului, ar trebui sa privesti mai intai in propria curte. Germania este singurul stat vest european, care are detinuti politici si continua politica de represiune fata de cei, care contrazic opinia oficiala, guvernamentala. Germania este cunoscuta, pentru faptul ca critica Beijingul, dar are un numar mai mare (si aproape necunoscut) de detinuti politici, vinovati de „infraciuni de gandire”.

Cred ca majoritatea dintre noi cunosc spirala descendenta, pe care echipa politica (transpartinica) a plasat statul german actual. Lipsa de implicare in politica demografica, accentul pus pe importul de „specialisti”, invinovatirea constanta a noilor generatii de nemti pentru „crimele” parintilor si bunicilor lor, primirea maselor de imigranti din zone in care conflictele erau generate chiar de acesti refugiati, toate aceste aspecte au dus la dezradacinarea si pierderea perspectivei de catre tinerii germani.

Iar acum as vrea sa prezint cateva date statistice referitoare la munca si educatie in Germania.

Cine beneficiaza de ajutoare sociale, etc.?

8% din populatia locala,

9 % din imigrantii din spatiul UE,

16% dintre turci,

18 % dintre cei din spatiul ex-iugoslav (aproape exclusiv musulmani),

24% dintre africani.

Dintre cei 15 mil. de imigranti din Germania, aprox. 30-45% sunt musulmani. Acestia sunt responsabili de aprox. 70-80% dintre problemele legate de criminalitate, educatie, existenta bazata pe ajutor social si dezechilibrarea pietei fortei de munca.

Cresterea lor demografica? In anii 1950, practic nu existau musulmani in Europa de Vest. In anii 1970 erau aprox. 2 milioane, mai ales magrebieni. Acum sunt 15-20 de milioane!

Scolile din Berlin, Bremen, Hamburg sunt transformate in campuri de lupta. Profesori sunt dati afara dupa o cariera de peste 30 de ani, pentru ca, in timp ce ei supravegheau, elevilor musulmani li s-au servit la cantina scolii snitele de porc in loc de snitele de pui. Apropos, mancarea era platita din bani publici.

Inainte de a incepe sa aruncam cu pietre unii in altii, ar trebui sa vedem care sunt problemele reale. Dizidenti politici din Europa ar trebui eliberati. Romania, la fel ca si Germania ar trebui sa recunoasca faptul ca cei 80% dintre puscariasi (tigani la unii, musulmani la altii) sunt o problema. Ar trebui sa recunoasca necesitatea unei solutii pentru o minoritate violenta, needucata si fara dorinta de a fi educata, care afecteaza sanatatea ambelor popoare, si sa aplice aceasta solutie, intr-un mod care sa permita Europei un viitor demn de maretia trecutului sau.

 

Sursa: http://agonia-natiunii.info/

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php