Rezultate preliminare: Partidul „Totul pentru Ţară” la primele alegeri de după 1990 sub titulatura istorică

2 3.227

Până în dimineața zilei de 12.06.2012, rezultatele parțiale puse la dispoziție de birourile electorale au arătat că, la primele alegeri de după 74 de ani în care participă sub titulatura sa istorică, Partidul „Totul pentru Țară” a obținut 9370 voturi la consiliile județene și locuri de consilieri locali la Straja și Frătăuți, jud. Suceava.

De asemenea, după rezultatele parțiale, în ciuda faptului că a alocat fonduri foarte mici în raport cu marile partide corupte, deși campania electorală s-a făcut doar prin munca voluntară a membrilor li simpatizanților săi în timpul liber al acestora, fără să aibă acces la televiziuni ca urmare a unei legislații electorale extrem de restrictive, TpT a obținut scoruri semnificative, precum cel de 2% din voturi la Consiliul județean Brăila.

Candidatul la Primăria București se situează pe locul 8 din totalul de 15 candidați, cu 1370 de voturi, în timp ce Partidul „Totul pentru Țară” a obținut 1807 voturi la Consiliul General al Capitalei.

Acest scrutin este foarte important prin faptul că va rămâne în istorie ca prima revenire oficială în viața politică românească a Partidului „Totul pentru Țară” sub titulatura sa istorică, după 74 de ani de interdicție abuzivă, prin aceasta impunînd legitimitatea funcționării sale legale într-un stat de drept.

Vom reveni cu noutăți pe măsura primirii rezultatelor din țară.

Biroul de presă al Partidului „Totul pentru Ţară” 

2 Comments
 1. laurian says

  adevaratii legionari nu se lauda cu infrangerile si nici nu cauta sa isi ascunda esecul dand vina pe sistem. asa cum grecii, cum germanii pot, nu exista scuza ptr voi

 2. Mihordea Getuza Razvan says

  Alegerile au trecut , dar nici un post de televiziune nu a sesizat faptul ca au fost mediatizati numai candidatii USL si PD-L , sau mai bine zis FSN-ul lui Iliescu. Ma asteptam sa se prezinte situatia chiar si partiala a tuturor partidelor si candidatilor la alegeri. Toate ar trebui tratate in mod egal,ma gandesc. In plus rusine tuturor analistilor politici care au prezentat situatia in alegeri a candidatilor, in special al Antenlor si Realitatea TV … Chiar si a celor ce sau considerat dizidentii ,undeva inainte de ’89 si pe care unii romani riscau puscaria in acele vremuiri , ascultandu-i la Europa libera , Vocea Americii. Nu au facut decat sa-si asigure imaginea pe sticla si implicit banutii pe posturile neocomuniste din Romania. Si inca ceva : La toate emisiunile referitoare la alegeri pe posturile numite mai sus au lipsit pe fundal tradatorii de neam din Iune !990 – minerii .
  Inchei cu urmatoarele doua observatii :
  1) nici n-au castigat bine alegerile ” F.S.N”.-ul si au inceput sa fie eliberatii detinutii retelelor de crima organizata ; sa fie o coincideta sau repectivele grupari sunt finantate de stanga in Romania,contra serviciilor neortodoxe care iau caracterizat de la 1917 ?
  si
  2) Parlamentarii nostri si-au aranjat inca un an de zile de ” munca crancena in folosul personal : fotoliile calde ( sau reci) din fruntea Statului Roman , avand , de cand au inceput campania si pana si-or termina prezidentiale motiv de discutii sterile la nivel inalt si in afara nevoilor tarii si a romanilor.

  Cu regret,dar cu respect,
  Un alegator

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php