Iată cele 7 «minuni» promise de Ponta!

0 482

Premierul desemnat să alcătuiască noul guvern, liderul PSD Victor Ponta, s-a apucat deja de treabă. Înainte de a prezenta lista noilor miniştri, el a întocmit una cu măsuri pe care vrea să le ia în următoarea perioadă. Libertatea le-a ales pe cele mai importante şapte şi va urmări dacă guvernul USL le va şi pune în practică.

Iată cele mai importante puncte din guvernarea USL:

 

1.Reducerea CAS pentru angajatori la 5%, în vederea încurajării creării de noi locuri de munca.
2.Creşterea salariul minim pe economie de la 670 de lei la 850 de lei.
3.Reducerea TVA la producţia de cereale, pâine, carne proaspătă, lapte şi legume. 4.Acordarea unui card de credit pentru IMM-uri, cu valoarea cuprinsă între 5.000 şi 100.000 de euro.
5.Impozit diferenţiat în funcţie de venitul salarial. Adică, păstrarea plafonului de 16% şi introducerea deductibilităţilor fiscale diferenţiate în functie de venit: cota 8% – pentru veniturile de la 800 de lei/luna pana la 1.600 de lei/luna si cota de 16% – pentru ce depaseste 1.600 de lei/luna.
6.Taxa pe marile averi, taxa pe tranzacţii financiare şi impozit pe proprietăţile suplimentare la nivel european.
7.Crearea unui milion de noi locuri de munca, astfel încât numarul de angajati din ţară să devină cel putin egal cu numarul pensionarilor.

A vândut două apartamente cu 210.000 €

 

Viitorul şef al guvernului nu este deloc sărac. Ponta a vândut recent două apartamente din Capitală, de pe urma cărora a câştigat 210.000 de euro, dar mai deţine încă două în acelaşi imobil, unde funcţionează cabinetul său de avocatură. Liderul PSD are şi un teren intravilan de 1.371 de metri pătraţi şi o casă de locuit de 63 de metri pătraţi în Baia de Fier, judeţul Gorj.

Ponta deţine un apartament şi în Bucureşti. Premierul desemnat conduce un Mitsubishi Lancer Evo de 33.000 de euro, cumpărat în leasing. În conturi, Ponta a declarat că are 1.092 de euro şi aproximativ 61.000 de lei.

Sursa: http://www.libertatea.ro

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php