Să ne aşteptăm la scoaterea cuvântului „camarad” din DEX? Evreul Aurel Vainer e oripilat că a fost folosit într-un discurs de către Crin Antonescu …

3 4.623

Conform articolului Deputatul Aurel Vainer (minorităţi), lui Crin Antonescu: Nu ne mai ameninţaţi:

De asemenea, el [Aurel Vainer] l-a criticat pe Antonescu pentru că la discursul din mitingul USL de la Romexpo s-a adresat colegilor săi cu formula “camarazi”.

“Nu se poate să îl reînviaţi”, a spus Vainer, adăugând că ar trebui să ştie “că uneori un cuvânt e mai puternic decât o bombă atomică”.

Iata mai pe larg ce putem citi la O moţiune de infarct: Demisii, negocieri la sânge, atacuri şi ameninţări VIDEO:

Deputatul Aurel Vainer, de la Grupul minorităţilor naţionale, a declarat, de la tribuna Parlamentului, că s-a simţit, alături de colegii săi de grup, extrem de lezat de tonul folosit în discursul său de către liderul PNL Crin Antonescu, care le-a cerut imperativ să voteze moţiunea. “Domnul Crin Antonescu a încheiat tumultuos discursul său, chemând la război, la luptă. Şi ne-a dat şi un ultimatum, să votăm moţiunea, să nu ne mai ascundem”, a spus Vainer. El a subliniat că minorităţile naţionale sunt reprezentate în Parlamentul României în baza unui drept istoric, garantat de Constituţie, datorită faptului că au participat la formarea statului naţional. “Nu dumneavoastră sau Partidul Naţional Liberal ne-aţi dat dreptul să fim în Parlament, şi nici nu ni-l veţi lua dumneavoastră când veţi veni la putere”, i s-a adresat liderului PNL deputatul Vainer, care reprezintă comunitatea evreiască. De asemenea, el l-a criticat pe Antonescu pentru că la discursul din mitingul USL de la Romexpo s-a adresat colegilor săi cu formula “camarazi”. “Nu se poate să îl reînviaţi”, a spus Vainer, adăugând că ar trebui să ştie “că uneori un cuvânt e mai puternic decât o bombă atomică”.

Comentariu saccsiv:

La cine se referea preşedintele Federaţiei Comunităţilor Evreieşti din România? La legionari? La Căpitanul Corneliu Zelea Codreanu?

Ăştia chiar n-au nici o limită? Trebuie să le cerem voie să folosim cuvinte? Să ne aşteptăm să impună scoaterea cuvântului „camarad” din DEX?

Sursa: Saccsiv’s Weblog

3 Comments
 1. ddd says

  s-ar parea ca prin trecerea acestei motiuni,evreii kominternisti, au avut de pierdut. oricum,ar trebuii data o lege prin care sa fie obligati sa revina la numele lor evreisti,adevarate.sa vedem atunci cine ii mai voteaza.

 2. ddd says

  ba ar fii mare nevoie de Corneliu Zelea Codreanu in parlament

 3. Miapya says

  Prea mult…..nu stiam ca din aceasta cauza s-a amarat tovarasul deputat.Camarazii sunt cei care sunt si la bine si la greu alaturi.Am impresia ca lor le place numai la bine.
  Am ajuns sa ni se cenzureze cuvintele.Prea mult!

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php