Naţionaliştii în conflict cu Ministerul de Interne. Jandarmeria interzice mitingul Rezistenţei Naţionale.

1 499

Comunicat de presă

 Pe această cale facem cunoscut opiniei publice româneşti şi internationale indignarea noastră faţă de inadmisibilul abuz al Jandarmeriei, care a interzis practic manifestaţia publică iniţiată de patru organizaţii ale foştilor deţinuţi politici anticomunişti şi urmaşi ai acestora, reunite sub titulatura Rezistenţa Naţională (Fundaţia Ogoranu, Federaţia Română a Foştilor Deţinuţi Politici, Fundaţia Bunavestire şi Partidul Totul pentru Ţară).

Protestul nostru faţă de jaful naţional şi persistenţa elementelor regimului comunist şi Securităţii în actualul sistem politico-economic, a fost interzis prin refuzul reprezentanţilor Ministerului de Interne de a aproba manifestaţia conform Legii 60/1990, în cadrul şedinţei Comisiei de ordine publică din cadrul Primăriei Bucureşti.

Faptul că este o măsură restrictivă cu caracter politic este dovedit de motivaţiile puerile invocate de Jandarmerie.

În faţa acestei încălcări grosolane a libertăţii de expresie şi de manifestare pe care Constituţia şi Legea 60 ni le garantează, în numele Partidului “Totul pentru Ţară”, anunţăm următoarele:

  1. În spiritul principiilor trasate de Corneliu Zelea Codreanu, noi nu vom răspunde acestei provocări şi nu vom forţa organizarea manifestaţiei, chiar dacă atitudinea Jandarmeriei este ilegală. Nu vom provoca tulburări înaintea Sărbătorilor Paştelui.
  2. Vom sesiza forurile abilitate din ţară şi din afara ţării în legătură cu acest abuz al Ministerului de Interne împotriva libertăţii şi statului de drept.
  3. Cerem premierului M. R. Ungureanu să dispună demiterea actualului ministru de interne care patronează o instituţie cu comportament totalitar.
  4. Vom întreprinde o nouă declarare prealabilă a unui protest public, pentru ziua de 22 aprilie a.c., orele 13,oo, când chemăm alături de noi toţi patrioţii, cu ocazia împlinirii a 22 de ani de la începutul manifestaţiei-maraton din Piaţa Universităţii în 1990.
  5. Vom transmite pe toate căile LEGALE mesajul nostru de chemare la Rezistenţă Naţională şi de condamnare a modului în care actuala guvernare trădătoare de ţară înţelege să vândă în detrimentul statului român resursele naturale precum exploatările de cupru şi gazele de şist.

PARTIDUL ”TOTUL PENTRU ŢARĂ”

Preşedinte executiv

Florin Dobrescu

Bucureşti, 6.o4.2o12

1 Comment
  1. SAVALACHE says

    http://www.petitieonline.ro/petitie/28739058 SEMNEAZA PETITIA PENTRU DESFIINTAREA POLITIEI SI JANDARMERIEI ROMANE.ACESTI CALAI CONSUMA BANUL PUBLIC DE POMANA.INDATOREAZA TARA LA F.M.I.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php