Jandarmeria: între bătaie și șpagă. ONG-urile denunță abuzurile!

3 614

Sursa: Rapcea.ro

ASOCIAŢIA VICTIMELOR MINERIADELOR

1990-1991 DIN ROMÂNIA

Str. Batişte nr.11 sect.2, Bucureşti, România,

tel/fax: 0311.01.12.39, 0766.482.999

129/28.02.2012.

 

Cãtre,

MINISTERUL ADMINISTRATIEI SI INTERNELOR

 In atentia

 Domnului Ministru Gabriel Berca
 

            Asociaţia noastrã va solicita sa luati masurile legale impotiva conducatorilor Jandarmeriei Romane care au refuzat sa aplice legea privind-ul pe  domnului Eduard Nita(tigan) care organizeaza  in prezent un targ ilegal cu vanzare de produse in pasajul Universitatii. Acesta afirma ca are rude in Jandarmeria Romana si nu va pati nimic.

Mentionam ca in aceasta locatie se pot desfasura DOAR EXPOZITII FARA VANZARE lucru certificat si de Administratia Strazilor cei ce elibereaza aviz in acest sens. Avem fotografii cu preturi afisate si inregistrari video de vanzare in aceasta locatie.

Am trimis Jandarmeriei Bucuresti- domnului General Eugen Meran nenumerate plangeri pe aceasta tema denuntind ,,cardasia jandarmilor ‘’cu comerciantii ilegali din Pasajul .

Aceeasi jandarmi care au terorizat protestatarii pasnici din zona Pietii Universitatii.

Se pare ca banii ,,stransi ‘’ de la organizator si comerciantii ilegali ar merge in campania P.D.-L -ului

Le-am trimis inclusiv adresa de la Administratia Strazilor Bucuresti prin care se confirma ca in Pasajul Universitatii nu se comercializeaza nimic ci doar se pot organiza expozitii tematice fara vanzare sau orice fel de alte activitati penrtu informarea publicului.

Faptul ca si in ziua de astazi se vand produse, se efectueaza act de comert in aceasta zona denota ca nu s-au luat inca toate masurile legale pentru impiedicarea acestor acte de contraventie si prin repetare de infractiune.

Faptul ca am reclamat inclusiv la Politia Comunitara si cei trimisi sa efectueze controlul au luat spaga si nu au aplicat legea, confirma ca si jandarmii au procedat asemanator ei neaparind deloc in Pasajul Universitatii desi la suprafata in Piata Universitatii eraul suficient de multi. Telefonic am incercat sa i-au legatura cu conducerea Jandarmeriei Bucuresti si a Jandarmeriei Romane sau alta persoana din conducerea unitatii, nu s-a vrut.

Singurul cu care am discutat de doua ori a fost maiorul Zarif care m-a asigurat ca jandarmeria nu este la dispozitia lui Ene.

Mentionam ca astazi in Piata Universitatii vom demasca abuzurile si coruptia Jandarmeriei Romane.

Cu stima

Preşedinte

ENE VIOREL

3 Comments
  1. Alex says

    ong-urile stiau ca nu au voie cu astfel de bannere pe staddion si ca vor fi dati afara in momentul i ncare le scot. Ei au cautat-o cu lumanarea si daca nu au vrut ep cale pasnica sa iasa si au inceput sa faca urat, la ce raspuns se asteptau? Ei erau cei care incalcau legea

  2. maria says

    Cat timp regulile sunt clare, nu ai voie cu bannere care nu au fost aprobate de frf si UEFA atunci de ce se tot plang? Ei incalca legea si tot ei se supara? Trebuie si ong-urile astea sa invete ca protestele trebuie sa fie legale

  3. Dana says

    M-am saturat de acesti activisti , suporteri huligani , nu fac altceva decat sa creeze scandal si sa ne faca de ras oriunde merg.Ne-au poluat sufiecient cu toate iesirile lor si echipa nationala nu trebuie sa indure ceea ce au facut pe stadin , au nevoie de incurajare intr-un mecia sa important , nu de balci !

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php