Ministrul de interne torturează limba română! A doua greşeală în 24 de ore!

1 416

Nici nu se stinseseră bine hohotele ţării după ce cu o zi înainte ceruse românilor să nu plece la drum decât dacă este IMPETUOS necesar, Ministrul Administraţiei şi Internelor, că Traian Igaş, a recidivat în mai puţin de 24 de ore!

Fostul chelner ajuns ministru de interne prin prestidigitaţiile politice ale guvernării Băsescu a declarat azi că nicio localitate nu este „VĂDITĂ” de energie electrică.

Ministrul a făcut această declaraţie după videoconferinţa cu prefecţii, la MAI.

„Nicio localitate nu este vădită de energie electrică”, a declarat oficialul care vroia să spună, probabil, „văduvită”, în timp ce premierul Boc mustăcea neputincios în faţa mutilării limbii române de către ospătarul ministru de interne.

Ministrul chelner nu este la prima greşeală de limbă română. Într-o conferinţă de presă susţinută vineri, ministrul Igaş a găsit de cuviinţă să dea câteva sfaturi românilor, cerîndu-le să nu plece la drum decât dacă este „IMPETUOS, IMPETUOS necesar!”.

VEZI AICI VIDEO CU CROŞEURILE APLICATE DE CHELNERUL IGAŞ, MINISTRUL DE INTERNE AL UNEI ŢĂRI EUROPENE.

 

1 Comment
  1. Robert says

    Ce pretentii sa avem de la dl ministru, cand a luat bacul la 25 de ani…

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php