Iulian Urban şi-a depus demisia din PDL

0 437

Senatorul Iulian Urban a luat decizia de a demisiona din PDL, spunand ca „a fost naiv sa creada ca poate schimba ceva din interiorul politicii”.

“Ma consider singurul vierme din Romania. Imi cer scuze tuturor romanilor care s-au simtit jigniti de un material scris de mine in 13 ianuarie, care nu se referea la cei care protesteaza in Piata Universitatii, dar care datorita unor manipulari ordinare a presei turnatorului la Securitate, a fost deturnat in sensul celor pe care am dorit sa le comunic”, a scris Urban pe blogul sau.
Acesta povesteste ca desi nu a facut parte din scena politica pana in 2008, a fost atras de mesajul anti-coruptie al PDL. “Am gresit crezand ca sistemul se schimba din interior. Am gresit crezand ca eforturile iti sunt apreciate”, mai spus senatorul.

“Decizia mea este aceea de a demisiona din PDL, uitandu-ma in acelasi timp cu dispret la PSD sau PNL, ori alt partid actual din spectrul politic romanesc. (…) Despartirea de PDL este generata de modul in care unii lideri actuali inteleg sa isi poarte mandatul fata de colegii de partid, fata de presedintele Basescu”, mai scrie Urban.


Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php