Protestele – confiscate de USL la Braşov! Declaraţiile uluitoare ale tânărului Sorin Pura.

2 584

Aşa cum anunţam mai devreme, un grup de tineri aparţinînd grupului de iniţiativă care se opune confiscării revoltelor spontane de către PSD şi PNL au fost agresaţi la Braşov de manifestanţi pentru că purtau un banner pe care scria: PDL şi PSD sunt aceeaşi mafie”. A fost nevoie de intervenţia jandarmilor pentru a apăra integritatea tinerilor care era să fie linşaţi de USL-iştii agresivi.

Incidentul a fost mediatizat deja de televiziuni şi ziarele on-line, fapt ce a dus la decredibilizarea protestelor din Braşov care nu sunt deloc spontane, numeroşi braşoveni dezavuînd on-line manipularea USL şi sprijinind grupul tinerilor naţionalişti.

Iată declaraţia dată pentru Buciumul.ro de tânărul Sorin Pura, liderul grupului de iniţiativă braşovean pentru nepolitizarea protestelor:

„Din 300 de persoane, erau 90% de la USL iar restul suporteri de la echipele de fotbal. Protestul era condus de lideri locali ai PNL. În primele secunde de la afişarea bannerului cu ”PDL şi USL sunt aceeaşi mafie”, au început să uite că protestează împotriva lui Băsescu şi au început să huiduie împotriva noastră, aruncând cele mai abjecte injurii. Am fost acuzaţi că reprezentăm UDMR-ul (deşi aveam tricoloare în mâini – comicul de situaţie!) sau că suntem agenţi de-ai PDL-ului, ameninţîndu-ne că vom părăsi piaţa pe targă. Norocul nostru a fost că eram în mijlocul jandarmilor care ne-au luat apărarea şi ne-au scos din acea zonă după ce ne-am transmis mesajul.

Noi aveam informaţii încă de ieri despre politizarea manifestărilor din Braşov. Au existat lideri PSD care au racolat o mulţime de vagabonzi, le-au oferit băutură şi i-au adus la protest. Unul dintre manifestanţi ne-a acuzat că am stricat tot ce au construit ei ani de zile (se pare că protestele nu sunt chiar spontane cum ne tot spun la TV).

Din câte observ situaţia nu e similară în toate oraşele din România, unele din proteste fiind nemanipulate în totalitate.”

Buciumul.ro

Citeste si: Revoltător! La Braşov, tinerii care resping USL agresaţi de protestatarii Opoziţiei.

2 Comments
  1. Alex says

    Liderul manifestatiei a venit la noi si ne-as spus ca stricam manifestatia , si ne mai spus ca USL reprezinta viitorul Romaniei. Dumnezeu sa ma ierte dar in ce hal a ajuns populatia acestei tari , dupa 21 de ani de la revolutie nu facem altceva decat sa ii ajutam pe neocomunisti foarte simplu , ii ajutam sa schimbe culoarea politica fara sa cercetam trecutul lor. Cu durere USL-ul nu e este viitorul , viitorul il putem schimba in mai bine doar printro viata crestina , de lupta , de jertfa in care sa devenim un alt tip de om….

  2. dan ciprian says

    Felicitari camarade!

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php