Roşia Montană Gold Corporation sponsorizează Bilderberg !

8 770

Presedintele Clubului Bilderberg, vicontele Etienne Davignon (foto) si presedintele Consiliului pentru Relatii Externe al SUA, Richard Haass, vor veni vineri la Bucuresti, unde vor participa la conferinta „The European Union after the sovereign debt crisis”.

Printre sponsorii evenimentului se numara Unicredit Tiriac Bank, Eximbank si Rosia Montana Gold Corporation.
Celi doi oficiali sosesc in Romania invitati de catre Media Consulta International, ziarul Puterea si Realitatea TV.

Conferinta „The European Union after the sovereign debt crisis”, organizata sub patronajul Bancii Nationale a Romaniei (BNR) si al guvernatorului Mungur Isarescu, va fi  moderata de jurnalistul Emil Hurezeanu.

Invitatii vor sosi vineri la Aeroportul Baneasa, unde vor sustine declaraţii de presa, iar plecarea se va face a doua zi, la bordul a doua aeronave private.

Despre evenimentul care va avea loc vineri la Bucuresti, DailyBusiness.ro a stat de vorba cu Mihai Craiu, actionar majoritar al Media Consulta.

DailyBusiness.ro: Care este scopul vizitei celor doua personalitati la Bucuresti si cine a avut initiativa de a le invita?
Mihai Craiu: Cele doua personalitati vin la Bucuresti la initiativa companiei Media Consulta, reprezentata de Mihai Craiu, Adrian Thiess si ziarul Puterea. Scopul este conferinta care se intituleaza „Europa dupa criza datoriilor suverane”. Cei doi sunt specialisti in geopolitica, strategii financiare si securitate globala, iar expertiza lor este unica.

DB: Vin ei pentru a da BNR-ului o lectie de economie?
MC: Nu. BNR nu are nevoie de lectii de la nimeni. BNR este un amfitrion aristocratic, a participat activ impreuna cu noi sprijinindu-ne constant in organizarea acestui eveniment. Guvernatorul Mugur Isarescu va fi o gazda potrivita pentru cei doi, prin perspectiva moderatiei discursului, a experientei si a viziunii financiare cu care a sprijinit economia romaneasca pana acum.

BD: Cu cine se vor mai intalni cele doua personalitati la Bucuresti?
MC: Cei doi se vor intalni cu peste 200 de invitati la conferinta, vor discuta cu moderatorul Emil Hurezeanu si vor avea permanent sprijinul guvernatorului Mugur Isarescu. Evenimentul va fi transmis in direct de postul Realitatea Tv, care va gazdui dezbateri pe aceasta tema si care promoveaza acest eveniment impreuna cu ziarul „Puterea”.

DB: Cat a costat sa aduceti cele doua personalitati in Romania?
MC: Investitia in aducerea celor doi este semnificativa. Efortul facut de Mihai Craiu si Adrian Thiess din perspectiva financiara ar trebui rasplatit prin accesul la o informatie si expertiza cum spuneam unica, informatie de natura a ajuta clasa de business, specialistii in geopolitica si oamenii de afaceri sa aiba o perspectiva economica asupra regiunii.

DB: Vizita este izolata sau face parte dintr-o serie de conferinte si intalniri tinute in mai multe tari?
MC: Vizita este numai in Romania, cei doi au venit la invitatia sus mentionatilor si este un moment unic in Europa de Est.

Sursa: dailybusiness.ro

8 Comments
 1. Augustin says

  Nu stiu ce mai poate surprinde. Rosia Montana este un multi-target al grupului Bilderberg in cooperare cu cativa executanti si alti cativa interesati direct (cumparati) in asi vinde „supusii” si Tara. Dar…bineinteles…teoria conspiratiei…rautaciosi care nu vor ca oamenii aia sa castige 800-1000 lei pe luna si alte baliverne emise de miliardarii nesatui de aici si de pretutindeni. Unii zic”Sa-i fereasca Dumnezeu!” altii…”Sa nu va puna necuratu’!”. Tupeul e ca pe langa aurul furat se fura si Wolframul 99% pur de acolo- interesul armatei israeliene pentru blindajele tancurilor pe care doar ei le fabrica si a proiectilelor cu penetrare si fragmentatie post penetrare pe care tot ei le fac! Deci fratii mari o fac pentru ei si pentru fratiorii mai mici din Israel! Hai sic..shalom bai!!!

 2. Alex says

  Si ce este atat de surprinzator? Nu au voie sa sponsorizeze evenimente? Fac asta de multa vreme si spre deosebire de majoritatea sponsorilor de la noi nu sponsorizeaza strict echipele de fotbal sau evenimente care le aduc publicitate multa

 3. Vali says

  Si care este legatura intre titlu si articol ? Ei sutn sponsori si cam atat, sponsorizeaza atatea evenimente, dar deh subiectul asta face trafic si publicitate gratuita asa ca ne folosim de el la maxim

 4. Ana says

  Orice corporatie, firma, agentie, care se respecta vine cu un suport ,cu niste sponsorizari, mi se pare cat se poate de normal si nobil.

 5. Tatiana says

  E o noutate, ca cineva sponsorizeaza Bilderberg-ul sau pur si simplu suna super interesant, ca RMGC, care oricum sponsorizeaza multe evenimente, e sponsor si aicea? Chiar nu mai exista alte stiri mai interesante in Romania?

 6. Tavi says

  Pai asta e un lucru cat se poate de bun, ca si cei de la RMGC se ocupa de sponsorizari!!! Nu vad unde e problema!!!

 7. Alex says

  postacii la datorie… chiar credeti ca nu stim de unde sunteti? :)) . V-ati vandut Neamul si pamantul stramosesc pe 30 de arginti! Mi-e rusine de rusinea voastra!

 8. Florian says

  Toate informatiile sunt bine venite, pentru ca un ins informat e un om mai puternic, nu trebuie sa inghitim toate galustile, dar e bine sa fie opinie pentru a nu scapa corporatiile avide de putere politica si inrobirea neamurilor de la esafodul acuzatiilor pertinente! Nu e cazul sa facem istoria Bilderbergilor, stim cine sunt ateii si cu ce ordine mondiala se ocupa(adica numai ei conteaza , restul sunt pleava de care se pot debarasa!), iar asocierea cu RMGC si invers este fatala, adica mai pe scurt banii cu care un popor poate fi ingenuncheat, totul plecand pe filiera politica! Politica si banii, doua lucruri inrudite care schilodesc omul, cel facut de Dumnezeu! Numai ca ei nu stiu ca aceasta credinta a noastra e mai puternica decat cele doua lucruri satanice(politica si banii!)…Doamne ajuta!

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php