Vino la Marsul aurului / Aur pentru Domnul Presedinte.

3 1.015

Vino pe 27 septembrie (marti) in Piata Universitatii la ora 17.00 si la Cotroceni / 19.00

Florin Suciu si Sebastian Muscalu au pornit pe 19 septembrie din Bacau intr-un mars spre Cotroceni. Mesajul lor catre Presedintie este simplu si ferm: Rosia Montana nu este de vanzare! Daca de aur are Romania nevoie, atunci noi il vom dona pe al nostru, dar nu va atingeti de Rosia Montana!

Suntem onorati sa ii intampinam la capatul celor 300 de kilometri! Va invitam sa ne alaturam in Piata Universitatii, pe 27 septembrie, ora 17.00 celor doi care au purtat si innobilat mesajul campaniei nostre, si sa pornim impreuna spre punctual de destinatie al acestui mars, Palatul Cotroceni. Ne vom revendica patrimonial, natura si istoria!

Va asteptam!
Echipa rosiamontana.net

3 Comments
  1. andrei says

    aprecize gestul lor, ca idee, dar nu sustin idealurile lor. acea zona tre sa iasa din aceasta perioada letargica si sa-si revina economic. romania nu se descurca cu cati pensionari are, nu mai are nevoie si de someri.

    1. dan says

      nu asa va iesi zona din letargie,asa va fi doar distrusa.Exploatarea se va termina in cativa ani si pe langa problemele de azi va mai ramane alta ,O mare ZONA OTRAVITA CU CIANURI.

  2. Alex says

    zona poate fi revitalizata printr-un plan de dezvoltare durabila, care sa includa reinceperea mineritului traditional(fara cianura) si dezvoltarea infrastructurii pentru a mari afluxul de turisti al caror numar este in crestere, chiar daca acest lucru nu este facut cunoscut opiniei publice de catre mass-media in mare parte cumparata de goldcorp. Un prim pas ar fi sustinerea intrarii in patrimoniul Unesco de catre autoritatile locale. Mineritul cun cianuri ar insemna distrugerea patrimoniului a mediului inconjurator si sfarsitul Rosiei Montane cea ma i veceh localitate atestata documentar in Romania in 131 . Alburnus Maior Rezista ! Doamne ajuta!

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php