Buciumul – Publicaţie de informaţie şi atitudine naţionalistă

Prețuire pentru EROUL CU FĂCĂLEȚ din Londra. METROPOLITAN POLICE îl va premia

Ieșeanul Florin Morariu, ”eroul cu făcăleț din Londra”, va fi premiat de Metropolitan Police, după ce a fost anunțat ca va primi distincția ”The Queen‘s Commendation for Bravery” din partea Reginei.

Florin Morariu a declarat că a primit o înștiințare din partea Metropolitan Police, în care se precizează că va fi premiat, pe data de 21 august, în Capitala Angliei, scrie Mediafax.

Acesta a declarat că ”am primit un e-mail din partea Metropolitan Police. I-am contactat și m-au anunțat că, pe 21 august, trebuie să merg la Londra, la sediul lor, pentru a fi premiat. Mă bucur că, după anunțul că voi primi distincția din partea Reginei Marii Britanii, acum am fost anunțat și de Metropolitan Police că voi fi premiat”, a declarat Florin Morariu.

Acesta a adăugat că ”deși a trecut mai bine de un an de la atentatele din Londra, mă bucur că nu am fost uitat. Aștept un semnal din partea Metropolitan Police, pentru a merge la Londra”.

În urmă cu o luna, Morariu, supranumit de presa din Marea Britanie ”eroul cu făcăleț”, a spus presei că a primit o scrisoare prin care era înștiințat că premierul Theresa May l-a propus pentru distincție. Aceasta este forma de recunoaștere a comportamentului brav al militarilor și civililor, în circumstanțe deosebite.

Reamintim că în noaptea de 3 spre 4 iunie 2017, Florin Morariu muncea într-o brutărie din Londra, în zona London Bridge, unde trei indivizi au intrat cu o duba închiriată în oamenii care se plimbau în zona. Au început ulterior să atace cu cuțite trecătorii și pe cei aflați în localurile de lângă pod.

Românul a reușit să filmeze evenimentele și să relateze cum l-a lovit pe unul dintre teroriștii care reușise să înjunghie un trecător. Morariu apare în filmare cerându-i unui alt coleg să îi aducă un făcăleț, ca să se apere în caz ca teroriștii reapar.

sursa: Evz.ro

URL Scurt: https://www.buciumul.ro/?p=35926

Postat de pe 13 aug. 2018. Catalogat ca Social, Ultimele ştiri. Puteţi urmări răspunsurile la acest articol via RSS 2.0. Puteţi lăsa un răspuns sau un trackback la acest articol.

Lasă un răspuns

Ultimele articole

Legături utile

  Caută în arhivă

  Caută după dată
  Caută după categorie
  Caută cu Google

  Acţiuni

  | © Copyright 2012 Buciumul | css.php