Marian Munteanu, președinte ANR: „Familia este și trebuie să rămână o instituție întemeiată de un bărbat și o femeie”

0 283

Marian Munteanu, președintele partidului Alianța Noastră România, a fost prezent miercuri, 16 noiembrie 2016, în emisiunea Ora Parlamentarului cu Denise Rifai. Cu această ocazie, el și-a făcut publică viziunea despre familie și despre referendumul referitor la clarificarea definirii căsătoriei în Constituție, demers inițiat prin petiție cetățenească semnată de trei milioane de români.

Transcriem două extrase din intervenția sa (de la minutul 17:00 al clipului video de mai jos):

Noi susținem că în România familia este și trebuie să rămână o instituție întemeiată de un bărbat și o femeie. O să-mi spuneți că acum politicienii au spus toți că o să fie la primăvară. Nu? Știți că au spus ambele partide mari că o să fie în aprilie. Stimată doamnă, vă spun eu când o să facă ei referendumul! Pe 1 aprilie! Pentru că, dacă ar fi vrut într-adevăr să susțină familia, făceau referendumul acum, pe 11 decembrie. (…)

Vă spun eu de ce  au făcut asta: pentru că le e teamă că, fiind și referendum, va fi o mobilizare și mai mare la vot. (…) Avem două partide ai căror reprezentanți se tot succed la guvernare de 26 de ani. (…)

sursa: Știri pentru viață

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php