Dan Puric: Cât de lichea să fii să spui că țăranii de la Pungești sunt extremiști?

1 432

VIDEO Dan Puric: Cât de lichea să fii să spui că țăranii de la Pungești sunt extremiști?

Actorul  a fost invitatul lui Robert Turcescu la emisiunea “Sub semnul întrebării” de pe B1 TV, difuzată miercuri 25 decembrie. Puric a susținut, printre altele, că în următorii doi ani,  ”se va ridica țara” și că “românii trebuie să boicoteze legislația din România”, explicând că aceasta este făcută pentru a bloca orice inițiativă.

În timpul unei emisiuni din 13 octombrie, de la Radio România, Dan Puric a afirmat că România nu este un stat, ci “un cuib mafiotic”, motiv pentru care CNA a amendat postul public de radio.

emisiunea completa aici

 

1 Comment
  1. ichim Caminschi says

    DANE ! MARE OM,MARE CARACTER ESTI ! AM O RUGAMINTE,GANDESTETE SA FACI UN PARTID,FARA VREO ASEMANARE CU VREUNUL DE AZI. TU POTI ! ESTI TANAR SI UN ADEVARAT ROMAN ! ASA ESTE,IN ROMANIA NU EXISTA STAT DE DREPT,ESTE UN CUIB DE TRADATORI,VANZATORI SI NEMERNICI ! PENTRU BANI AR DAO SI PE MASA LA PRODUS ! CHIAR NU SE GASESTE NICI UN SUFLET DE ROMAN CARE SA FIE UN ADEVARAT BARBAT,SA CHEME POPORUL ROMAN SA DARAME PE CEI CE IA ADUS LA PUTERE !? JANDARMII SUNT FII DE ROMAN !?? MIRAMA-SI MIRA !

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php