Cu toții, pe 29 iulie, la Marșul Normalității. Apelul lui Florin Dobrescu, secretarul Fundației Ion Gavrilă Ogoranu, pentru susținerea acțiunii Noii Drepte

0 3.492

Dragi prieteni,

A venit vremea să ne reîntâlnim, în număr cât mai mare, pentru a arăta Guvernului, Parlamentului și tuturor instituțiilor statului român, că românii nu sunt de acord cu asaltul pe care propaganda neomarxistă îl dă asupra fundamentelor ce au stat la baza formării națiunii române. Valorile moralei creștine, credința strămoșească și familia, stau la baza identității noastre ca națiune și ca stat. Sunt noțiuni și principii care nu se negociază, deoarece sunt imuabile, Atentatul la adresa lor vulnerabilizează, în ultimă instanță, însăși valorile statului de drept, ale democrației și principiilor drepturilor omului, pe care noi le-am susținut întotdeauna, deși propaganda „progresistă” tocmai pe ele le invocă în acțiunile sale perfide. În contextul trezirii, în Răsărit, a imperialismului de tip neosovietic ce pârjolește totul în calea sa, Europa trebuie să înțeleagă că naționalismul fiecărui popor reprezintă cel mai de nădejde aliat al democrației în fața noilor amenințări cu care bătrânul continent se confruntă.

Astăzi, România creștină traversează cel mai acut moment din întreaga sa rezistență în fața agresivei propagande homosexuale. O decizie a CEDO are pretenția de a impune României schimbări în ceea ce privește legislația familiei, legalizând – într-o primă etapă – parteneriatul civil între persoane de același sex. Spun că este doar o etapă, deoarece aceasta este rețeta aplicată în absolut toate celelalte țări unde, după obținerea acestui deziderat, a urmat legalizarea căsătoriilor unisex și apoi chiar oficializarea adopțiilor de copii de către cuplurile respective.

De două decenii, cu o consecvență demnă de apreciat, Noua Dreaptă și liderul acesteia, avocatul Tudor Ionescu, organizează – în aceeași zi cu parada propagandei homosexuale – un marș al normalității, ca o formă a mărturisirii creștine în fața propagandei LGBT. Folosesc temrenul propagandă deoarece, așa cum am mai declarat, contraofensiva noastră nu se îndreaptă împotriva persoanelor cu un mod de viață homosexual, ci împotriva unei ideologii care nu face decât să utilizeze cinic problema drepturilor acestor persoane, instrumentând-o însă în folosul obiectivelor Stângii marxiste. Noi nu urâm oameni, ci urâm păcatul și doar împotriva lui luptăm. Suntem adepții drepturilor pentru absolut toți oamenii. Dar agenda politică a clicii criptocomuniste care a confiscat instituțiile de la Bruxelles a ajuns să lovească în chiar drepturile majorităților din fiecare țară, în însăși ființa lor identitară.

În astfel de momente, Unitatea de acțiune a creștinilor este esențială. Nu trebuie să existe rațiuni care să ne despartă sau să ne demobilizeze din fața reacției la adresa atacurilor Răului împotriva temeliilor civilizației noastre. Pe Tudor Ionescu îl cunosc de 25 ani și cunosc lupta și sacrificiile făcute de el pentru a constitui o linie de rezistență naționalistă într-o Românie care nu a reușit niciodată să se scuture de tentaculele sistemului dinainte de 1989. Demersurile sale și ale organizației pe care a fondat-o acum un sfert de secol se găsesc pe linia de viață a neamului românesc. Așa este și marșul ce va avea loc în Piața Victoriei, pe 29 iulie 2023, la ora 13, unde vă chem pe toți să veniți în număr cât mai mare. Aduceți cu voi familiile rude, prieteni, cunoscuți, membrii ai parohiilor din care faceți parte. Purtați cu voi drapelul tricolor și/sai icoane.

Personal voi fi acolo și voi depune mărturie pentru o Românie creștină. Vă aștept și pe voi!

Florin Dobrescu

15 iulie 2023

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php